• MikNie

Reissu ohi

Kirjoittelin pari viikkoa sitten tästä meidän äkkilähdöstä Epsanjaan. Nyt on taas Suomeen kotiuduttu ja olipahan mahtava reissu!

Lämmöt oli kolmessa kympissä joka päivä. Hotellin altaalla otettiin vähä kaverin kanssa olusia ja ajan kuluksi pitkästä aikaa pyöriteltyä muutamia ilmaiskierroksia nettikasinoilla.
En minä ikinä noihin peleihin ole rahaa tallettanut mutta muutamia euroja olen noilla ilmaisbonuksillakin voittanut. Toivottavasti joskus osuu myös isompi potti omalle kohdalle. Nämä rahapelit ja lotto taitaa kuitenki vain pidemmän päälle olla rahan hukkaa? Taitaa talo jäädä aina lopulta voitolle..

Mutta tosiaan.. Nythän sitä voisi myös Suomeen saapua se lämpö mitä Espanjassakin sai kokea. Pari viikkoa tässä kun vielä kesälomaa on jäljellä niin ei jaksaisi sitä lomaa sateessa viettää. Vai pitääkö taas kaivaa talvitakki varastosta juhannuksen viettoa varten?

2 kommenttia

blakelively

20.8.2018 12:57

I wrote multiple weeks in the past about our expedition to Espanya. Now it is home to Finland again and it turned into a exceptional trip the warmth changed into 3 in every ten days every day Top Assignment Writing Service.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

valentinataylor

18.9.2018 17:56

A scholarly group considers exposition as what strict creators think about a work of art.
Colleges and teachers test the grip of an understudy on a specific subject and assess his assurance with the errand of making an academic and expanded exposition. <a href="https://www.airpros.xyz/company/page?publicId=946625703&country=GP&lang=FR">Expertise comptable Guadeloupe</a>

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus