• Tea Latvala

Mitä sitten saatana?

Niin, että mitä seuraavaksi?

Mihin tuo sun puudildobisnes on oikein menossa?
Meinaatko tuolla nyt vielä yrittää?
Mihin tuo enää kantaa?
Mitä sitten saatana toimii hyvin sekä kysymyksenä että huutomerkillä päällystettynä vastauksena. Mielestäni olisi todella tylsää, jos tässä heti paljastaisin seuraavan siirtoni. Tylsyyden uhalla, aion sitä kuitenkin raottaa.

Mediahuomiosta huolimatta on yksittäisen, uuden ja poikkeuksellisen tuotteen markkinoille tuominen erittäin haastavaa ja hidasta. Haasteilla tai ilman olen onnistunut siirtämään sotilaitani niin, että voin avartaa katseeni tulevillekin siirroille. Haluan alleviivata sitä, että ei Tekes yksin tukenut puudildoa, vaan kokonaisuutta puudildon takana ja suurempaa visiota tulevaisuudesta.

Tuota suurempaa visiota tulevaisuudesta aion seuraavaksi lähteä tarkentamaan ja rakentamaan. Puudildot kuuluvat tietenkin yhä vahvana osana kokonaisuuteen, mutta TEATIAMO Industries Oy tulee jatkossa olemaan paljon muutakin. Se että mitä ja milloin, kerron sitten kun aika on kypsä eli toisin sanoen silloin, kun on tarve hankkia jatkokertomukselle apujoukkoja ja rahoitusta. Puudildojen siivittämänä on tehtävä seuraava exit.

Pakko se on kärvistellä tuolla sektorilla muutama kuukausi, että oppii taas olemaan suomalainen.
Pakko se on kärvistellä tuolla sektorilla muutama kuukausi, että oppii taas olemaan suomalainen.

Vetäydyn kuukauden päästä häntä koipien välissä noihin maisemiin, johonkin mahdollisemman pieneen ja pimeään koppiin hiomaan seuraavaa kostonhimoista ja suuruudenhullua hanketta, mikä on entistä provosoivampi ja rohkeampi edeltäjäänsä, jotta voin keväällä palata taas ilolla Suomeen yrittämään.

Sitä sitten saatana!

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus