Terveppä teille!

  • sematti

Päätin tässä aloittaa blogin kirjoittelun ja näin alkuun ainakin keskittyä availemaan kokemuksiani nettideittailusta ja deittailusta ylipäänsä. Noin kuukausi sitten päätin aloittaa tosissani sen oikean metsästyksen ja testata nettideittipalveluita sekä Tinderiä. Aiemmin olen tätä lähinnä hoitanut satunnaisella baarissa käymisellä. Nettideittiprojektini onkin nyt edennyt hyvin tässä parin viikon aikana. Parin mielenkiintoisen naisen kanssa on tullut juteltua ja toisen kanssa on nyt treffit sovittuna ensi viikolle. Jännittää nähdä mitä tulee, sillä onhan se aina lopulta erilaista nähdä oikeasti kuin vain kirjoitella. Toivottavasti on ollut rehellinen profiilissaan kuvien ja kirjoittelun osalta. En oikein ymmärrä miksi ihmiset näissä valehtelevat, sillä tuleehan se lopulta aina selville. Pieni siloittelu on tietenkin sallittua, eikä kaikista elämän vastoinkäymisistä tarvitse etukäteen kertoa, mutta mitään oleellista ei pidä vääristellä. Esimerkiksi siis jos sanot työskenteleväsi lastenhoitajana, olet oikeasti töissä päiväkodissa eikä että satunnaisesti käyt jonkun tutun lapsia hoitamassa pari kertaa kuukaudessa ja muuten vaan makaat kotona. Sen sijaan on ihan OK sanoa käyvänsä esimerkiksi kaksi kertaa viikossa lenkillä vaikka välillä tulisi viikkoja kun ei kerkiä kuin kerran käydä.

Jos haluaa valehtelulta varmasti välttyä, niin nykyäänhän on tarjolla kaiken maailman seksinukkejakin. Ilmeisesti ovat varsin suosittujakin kun Helsinkiin avatussa seksinukkebordellissa on jo yksi nukke kulutettu loppuun parissa viikossa… On ehkä vähän helpompiakin tapoja helpottaa oloaan kuin nuken kanssa rymistellä, mutta ehkä tuollainen paikka on ainakin hyvä paikka sitä testata. 4500€ sokkona olisi aikamoinen hankinta. Itse en kauhean perillä seksileluista yms. ole ja koko ala tuntuu helpolta paikalta huijauksiin. Hyvältä paikalta välttää huijaukset tällä saralla on vaikuttanut seksikaupat.info josta saa tietoa liikkeistä ja merkeistä.

Mutta palataanpas pääaiheeseen. Eli ensi viikolla on treffit ja odotukset on korkealla. Luonnollisesti tahdon antaa itsestäni parhaan mahdollisen kuvan, eli parturi on varattu tiistaille ja maanantaina olisi tarkoitus käydä ostamassa hyvät vaatteet treffeille. En liiemmin reissuista vaatekauppoihin pidä, niin tämä on hyvä keino pakottaa itsensä tekemään se. Alkaa tässä olla jo muutenkin aika ostaa uutta vaatetta. Treffikumppanini on töissä arkkitehtitoimistossa, niin olen tässä nyt myös lukenut läpi arkkitehtuuriin liittyvää sanastoa ja merkittävimmistä rakennuksista niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti, jotta voin tarjota jotain järkevää sanottavaa jos keskustelut sinne päin ajautuvat, sillä kovin paljoa aikaisempaa tietämystä minulla ei koko aiheesta ollut.

Että tämmöistä tällä kertaa. Katsotaan mitä tuleman pitää ja palaillaan aiheeseen taas joskus myöhemmin.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus