Pjazza tarjoaa laadukasta pizzaa upeissa puitteissa
[i]SYÖ-viikkojen ensikertalainen tunnetaan livejazzista.[/i] Miltä kuulostaisi roomalaishenkinen pizza tai pasta nautittuna jazzin kanssa – jota soitetaan vielä livenä? Pjazza on tyylikäs italialaisravintola, jossa on kutsuva, kansaivälinen tunnelma. Vaikuttava huonekorkeus synnyttää…
Cityn toimitus13.5.2016 18:42(Päivitetty: 14.5.2016 14:45)
[i]SYÖ-viikkojen ensikertalainen tunnetaan livejazzista.[/i]
Miltä kuulostaisi roomalaishenkinen pizza tai pasta nautittuna jazzin kanssa – jota soitetaan vielä livenä? Pjazza on tyylikäs italialaisravintola, jossa on kutsuva, kansaivälinen tunnelma. Vaikuttava huonekorkeus synnyttää väkisinkin vau-efektin, mutta ravintolalla riittää muutenkin kokoa: pääsalin lisäksi on yläkertaa ja jos jonkinlaista nurkkausta, sekä viehättävä terassi sisäpihalla.
Jazzia soitetaan vähintään kolmena iltana viikossa ja soittoaikataulun voi tarkistaa etukäteen [url=https://www.facebook.com/PjazzaJazzClub/]Facebookista[/url].
Pjazza ottaa pizzan tosissaan ja kouluttaakin henkilökuntansa pizzakoulussa Italiassa. Taikina tehdään kaikkien tieteen ja taiteen sääntöjen mukaisesti prosessissa joka kestää jopa useita päiviä. Kaikki veden laatua myöten on tarkkaan harkittua.
SYÖ-kampanjassa valittavana on kolme annosta: pizzaa sienillä tai tonnikalalla sekä italialaista spaghetti carbonaraa.
Monissa SYÖ-ravintoloissa kampanja näkyy listoilla muutenkin kuin kampanja-annoksissa. Pjazzassa tasarahalla tarjotaan myös valikoituja alku- ja jälkiruokia sekä juomia. Tarjouksista voisi siis poimia itselleen vaikka kolmen ruokalajin illallisen viinin kera kolmellakympillä.
[b][url=http://www.pjazza.fi/]Pjazza[/url][/b]
Yrjönkatu 18 B
[email protected]
+358 10 581 2883
[b]Aukioloajat:[/b]
Ma-ti: 11-24 (keittiö suljettu 14:30-17 & 22 ->)
Pe: 11-02 (keittiö suljettu 14:30-17 & 23 ->)
La: 13-02 (keittiö sulkee 23)
Su: suljettu
[b]Kampanja-annokset:[/b]
Pizza Funghi (vege): tomaattikastiketta, mozzarellaa, herkkusieniä ja persiljaa.
Pizza Tonno e Cipolle: mozzarellaa, tonnikalaa, sipulia ja persiljaa.
Spaghetti alla Carbonara con Guanciale Stagionato: spagettia guanciale-pekonilla, mustapippurilla ja kananmunalla.
Gluteeniton pohja pizzalle +2€
[b]Alkuruokatarjoukset:[/b]
Caprese di bufala al papavero 10€: puhvelimaitomozzarellaa, tomaattia, basilikaemulsio ja unikonsiemeniä. Gluteeniton / sopii kasvissyöjille.
Bruschette miste 7€: bruschetta-valikoima. Laktoositon / sopii vegaaneille.
[b]Jälkiruokatarjous:[/b]
Tortino di cioccolato al lamponi e gelato alla pistacchio 6€: suklaakakkua vadelmilla ja pistaasijäätelölla
[b]Juomatarjoukset:[/b]
Valkoviini:
Grechetto Bianco 7€ / 12 cl – Grechetto Fattoria Le Poggette IGT 2011 EndFragment
Punaviini:
Collitto 7€ / 12 cl – Fattoria Le Poggette Sangiovese IGT 201