Sain velkani hallintaan lainojen yhdistämisellä

  • Niksu81

Onko sinulle kertynyt kalliita pikavippejä tai kulutusluottoja joiden lyhenteleminen ei etene ja maksat lähinnä lainoista aiheutuneita kuluja joka kuukausi?

Lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainaksi voi auttaa huomattavasti!

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa kahden tai useamman, suhteellisesti pienemmän, velan yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Eli käytännössä otat uuden lainan, joka kattaa aiemmat velat. Suomeksi: säästöt siis syntyvät, kun maksat uudella lainalla aiemmat pois ja tämän jälkeen maksat korkoa ja muita lainaan kuuluvia kuluja ainoastaan yhdestä lainasta.

Tämä tulee yleensä huomattavasti halvemmaksi kuin samojen kulujen maksaminen monesta lainasta samaan aikaan. Suuremmalle lainalle voi myös saada huomattavasti edullisemman koron.

Itse törmäsin lainojen yhdistämiseen googlen mainoksen kautta. Tällä lainavertailu sivulla oli hyvä artikkeli aiheesta: https://matchbanker.fi/laina/lainojen-yhdistaminen/ päädyin siis uusien pikavippien metsästämisen sijaan hakemaan lainan yhdistämistä, jotta saisin aiemmat velkani maksetuksi.

Homma on lähtenyt ihan hyvin käyntiin ja vaikka laina on iso, on pelkästään yhdestä lainasta huolehtiminen jo iso helpostus.

Suosittelen siis vastaavaa useamman lainan kanssa tuskaileville.

Kannattaa tosin vähän vertailla mistä tuon uuden lainan hakee, koska jos se on kallis niin säästöt jäävät myös pienemmiksi.

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.