Tutkimus vahvisti: Alkoholi ja tupakka vaarallisempia kuin kannabis

  • TeppoSyvarila


Kumpa poliittiset päättäjät myös havahtuisivat tosiasioihin ja tekisivät järkipäätöksiä. Kannabiksen käyttö ja kotikasvatus pitäisi vähintään tulla lain mukaan sallituksi! Rangaistukset eivät ole tätä päivää, eikä niitä myöskään voi kansanterveydellisillä syillä perustella!

"Saksalaiset ja kanadalaiset tutkijat käyttivät uudenlaista menetelmää väestön kuolleisuuden mittaamiseen ja vertailemiseen. Heidän tuore tutkimuksensa vahvisti sen, mistä on saatu viitteitä jo aiemmissa tutkimuksissa:
Kaikista ihmisten käyttämistä päihteistä – niin laillisista ja laittomista – eniten kuolemantapauksia aiheuttaa alkoholi.
Alkoholin jälkeen tulevat nikotiini, kokaiini ja heroiini. Kaikkein vähiten vahinkoa aiheuttavat kannabistuotteet, kuten hasis ja marihuana.
Tutkijat toteavat, että yhteiskunnassa olisi syytä keskittyä enemmän alkoholin ja tupakan negatiivisiin vaikutuksiin ja jättää laittomat aineet vähemmälle huomiolle."

Tutkimus vahvisti: Alkoholi ja tupakka vaarallisempia kuin kannabis

Edit: 2008 uutisoitiin EU:n raportissa näin:
EU-raportti: Kannabis tupakkaa ja alkoholia turvallisempaa

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus