19.1.2018

Juulia Eloranta, milloin on sopivaa skoolata?

Sommelier Juulia Eloranta [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/c]ravintola C:stä[/url] tampereelta on vastannut visaisiin viinikysymyksiin jo [url=https://www.city.fi/blogit/tiskintakaa/cn+sommelier+juulia+eloranta+kertoo+onko+viinin+hinnalla+valia/133824]kahtena aiempana perjantaina[/url] ja tänään hän kertoo meille, milloin on sopivaa skoolata. [b]Valkoviinimme tarjottiin mielestäni liian lämpimänä. Miksi?[/b] Niin….

12.1.2018

C:n sommelier Juulia Eloranta kertoo onko viinin hinnalla väliä

Juulia Eloranta Tampereen [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/c]C:stä[/url] vastaa mieltäaskarruttaviin viinikysymyksiin TableOnlinen [url=https://www.facebook.com/tableonlinefi/]Facebookissa[/url] ja Tiskin takaa -blogissa. [url=https://www.city.fi/blogit/tiskintakaa/sommelier+juulia+eloranta+c/133806]Lue myös Juulian ensimmäiset viini-tunnustukset[/url]. [b]Aina puhutaan ruuan ja juoman yhdistämisestä. Mitä sillä tarkoitetaan?[/b] Joskus 1 +…

5.1.2018

Sommelier Juulia Eloranta, C

Seuraava sommelier uunista ulos. Tulevien viikkojen aikana Juulia vastailee mieltäaskarruttaviin viinikysymyksiin TableOnlinen Tiskin takaa -blogissa ja [url=https://www.facebook.com/tableonlinefi/]Facebookissa[/url] Demon [url=https://www.city.fi/blogit/tiskintakaa/otto+sovelius]Otto Soveliuksen vierailun tapaan[/url]. [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Olen Juulia Eloranta,…

Janne Suvanto ©Kuvakas
29.9.2017

Panini – Janne Suvanto

Näin Food & Fun -viikon kunniaksi lisää turkulaisuutta lautaselle: [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Janne Suvanto, Voiveljillä tällä hetkellä [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/panini]Ravintola Paninin[/url] keittiössä. [b]Milloin tajusit, että hitto, mustahan tulee kokki?[/b] Vuonna…

Markus Rautala
23.9.2017

Gustavo – Markus Rautala

Turkulaista väriä kokkien joukkoon, vuorossa ravintola [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/gustavo]Gustavo[/url]: [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Markus Rautala, Ravintola Gustavo keittiömestari ja omistaja. [b]Milloin tajusit, että hitto, mustahan tulee kokki?[/b] Varmaan ennen koulua. Koska…

Joona Lehto, kuva Antti Annala
15.9.2017

Fisken på Disken – Joona Lehto

Seuraavaa kokkia uunista ulos: [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/fisken-pa-disken]Fisken på Disken[/url] on kalaruokiin erikoistunut ravintola, jossa voi nauttia niin 5-ruokalajin illallisen tai tulla vain viinilasilliselle ja ostereille. Annokset ovat reilun kokoisia, mutta hienostuneita. Leivät leivotaan päivittäin itse…

Niina Telkkinen
8.9.2017

Wino – Niina Telkkinen

Kallion helmi, [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/wino]ravintola Wino[/url] esittelee apulaiskeittiömestarinsa Niina Telkkisen. [b]Kuka olet ja missä työskentelet?[/b] Niina Telkkinen, ravintola Winon apulaiskeittiömestari [b]Milloin tajusit, että hitto, mustahan tulee kokki?[/b] Oon tienny varmaan aina, jo…

Janne Nevalainen
1.9.2017

Kitchen & Bar Oula – Janne Nevalainen

Myös perjantaikokkien kesäloma alkaa näin syksyn kynnyksellä olla ohi ja TableOnlinen asiakasravintoloiden henkilökunnan esittely jatkuu oululaisin voimin. [url=https://www.tableonline.fi/ravintola/oula]Kitchen & Bar Oula[/url] tuo pöytään pohjoisen luonnon ainutlaatuiset maut elämyksenä, joka hivelee…

Janne Tirrin kuvasi Sami Tirkkonen
28.7.2017

Kuopion Klubi ja Peräniemen Kasino – Janne Tirri

Aiemmin esiteltyjen ravintoloiden [url=https://www.city.fi/blogit/tiskintakaa/musta+lammas+juuso+rautiainen/133299]Musta Lammas[/url] ja [url=https://www.city.fi/blogit/tiskintakaa/isa+camillo+sami+kinnunen/133268]Isä Camillo[/url] lisäksi Ravintolamestareihin kuuluu Kuopion Klubi ja Peräniemen Kasino, jotka ovat tilausravintoloina Kuopion suosituimpia juhla- ja kokouspaikkoja. Klubin ja Kasinon ruoka on yksinkertaista…

Pauli Hakala
21.7.2017

Loop – Pauli Hakala

[url=https://www.tableonline.fi/ravintola/loop]Loop[/url] on Suomen ensimmäinen ja ainoa hävikkiravintola, jossa toiminta pyörii saatujen raaka-ainelahjoitusten raameissa. Lahjoitukset tulevat toimintaan sitoutuneilta kaupoilta, jotka haluavat vähentää korkealaatuisten raaka-aineiden hävikkiä. Raaka-aineista valmistetaan niin lounasta, brunssia, yllätysmenu-illallisia…