IGTT: 5 ASIAA, JOISTA AION NAUTTIA SUOMEN KESÄSSÄ

  • Mikka188

Meidän perheen ulkomaanreissut ovat tältä kesää takanapäin ja loput lomasta aiomme nauttia täysin rinnoin Suomen suvesta. Muutama päivä päätettiin ladata akkuja ihan vaan kotosalla vatsataudeista ja flunssasta toipuen, mutta heti ensi viikolla auton keula kääntyy kohti väljempiä lomailumaisemia pohjoisessa. Paljon on suunnitelmia mielessä tulevien viikkojen varalle, mutta koska tykkäämme pitää aikataulut väljinä ja mennä ennemminkin fiiliksen mukaan, emme ole paria pikkujuttua lukuunottamatta lyöneet vielä mitään lukkoon. Mutta jos jostain niin ainakin näistä viidestä asiasta aiomme lomamme aikana nauttia.

1. Yöttömän yön aurinko

Onko mitään kauniimpaa, kuin yöttömän yön aurinko? Heinäkuussa keltainen ystävämme sentään laskee lyhyeksi hetkeksi pohjoisen mökillämmekin maillensa, joten ei tarvi edes valvoa kovin myöhään nähdäkseen niin auringonnousu kuin -laskukin. Ja sen aion tänäkin kesänä tottavie tehdä! Rantapuiden väliin ripustetusta riippumatosta käsin öinen järvimaisema näyttää erityisen taianomaiselta. Ehdoton pelattavuus ja mikään ei voita hauskaa peliä. Game Games tuo uusia halkeamia väärälle sivulle. Tämäntyyppinen ja -tyyppinen peli perustuu rulettipyörien keskimääräiseen määrään. Pinopäällikkö tarkistaa prosessin heidän kanssaan. Osterin paino on sellainen, että se ei sisällä yhtä paljon painoa. Tällä sivustolla on valikoima pelejä, jotka viihdyttävät sinua, etkä tule pettymään.

2. Metsissä samoilu perheen seurassa

Ensi viikolla luvassa on tätä lajia ainakin riittävästi, sillä olemme suuntaamassa muutamaksi päiväksi tulevan kansallispuiston, Hossan, alueelle retkeilemään. Tuskin maltan odottaa! Hossa on minulle lapsuudesta ja nuoruudesta kovin tuttu kohde, mutta näin aikuisiällä vierailut ovat jääneet ihan pariin hassuun kertaan. Metsissä samoilua tulee varmasti tapahtumaan myös mökkimaisemissa ja ajatuksena on huiputtaa yläpuolella olevassa kuvassakin näkyvä Pyhitys.

3. Rantasaunan lempeät löylyt

Ystävät ja perhe tietävätkin, että epäsuomalaiseen tyyliin en oikeastaan juuri perusta saunomisesta. Ainoan poikkeuksen tekee isäni rakentaman rantasaunan lempeät löylyt kesäillassa. Oikeastaan jo odotan, että pääsen pukemaan äidin ikivanhan ripulinruskean kylpytakin päälleni ja hipsuttelemaan avojaloin pitkin viileitä pitkospuita saunan lämpöön.

4. Veneretki ilta-auringossa

Viime kesänä meillä jäi vauvan kanssa veneretket väliin, mutta nyt on pojalle hommattu omat pelastusliivitkin, joten pieniä veneretkiä on taatusti luvassa! Taaperomme on erityisen ihastunut vedessä polskiviin kaloihin, joten toivottavasti niin mökkimme kuin Hossan kirkkaissa vesissä päästään ihailemaan pinnan alla eläviä suomukylkiä.

5. Eläinten kuvaaminen

Tämä juttu on ehdottomasti yksi kesän odotetuimmista. Hossan myötä on toteutumassa nimittäin yksi pitkäaikaisista haaveistani ja olen lähdössä puolen vuorokauden mittaiselle karhusafarille metsän kuninkaita bongaamaan. Kuinka siistiä on se! Viime kuun mökkireissulla sain häthätää ikuistettua kaukaa järven selän poikki uivan hirven, joten nyt karhujen bongaustakin ajatellen olisi tarvetta kunnon teleobjektiiville. Suosituksia riittävästä polttovälistä otetaan lämmöllä vastaan! Minulla on vain 150mm linssi ja pelkään ettei se ole todellakaan tarpeeksi. Jos jollain löytyy mahdollisuus vuokrata tai lainata Olympus OM-D:hen tai Canonin järkkäriin istuva laadukas tele, niin olisi todellakin kiinnostunut.

Voi kesä, että oot sitten parasta aikaa ihmisen elämässä.

Mistä asioista sinä aiot nauttia Suomen kesässä?

1 kommentti

Marika7

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus