Hova vastaan haavipalloilijat – räppimoguli suututti Yhdysvaltain lacrosseväen

  • Tuomari


KYSYMYS: Mitä kaikkea Jay Z tekee urheilubisneksessä?

VASTAUS: Jay Z perusti vuonna 2008 Roc Nation -yrityksen, jonka toimialaa ovat oikeastaan kaikki mahdolliset viihdemaailman palvelut: managerointi, promohommat, musiikin tuottaminen, PR-puoli jne jne. Viisi vuotta myöhemmin, eli viime vuonna, Roc Nationista irrotetiin oma alaosasto nimeltään Roc Nation Sports, joka hoitaa samat hommat urheilijoiden puolesta. Kevin Durant lienee firman asiakkaista kuuluisin. Kesän aikana on alkanut myös liikkua huhuja, että Roc Nation alkaa järjestää nyrkkeilyotteluita ja blaa blaa blaa...


Jay Z:n ura urheilubisneksessä ei kuitenkaan ole ollut pelkkää ruusuilla steppailua. Istukaahan lapset alas, niin Tuomari kertoo teille tarinan siitä, kuinka Jay Z suututti Yhdysvaltain lacrosseharrastajat.



Huhtikuun 19. päivänä 2014 pelattiin NBA:n pudotuspelien ensimmäistä kierrosta Toronto Raptorsin ja Brooklyn Netsin välillä. Toronton oma poika, pop-artisti Drake, oli kommentoimassa ottelua paikalliselle televisiokanavalle. Ottelun kolmennella neljänneksellä Drake uumoili Jay Z:n, joka omistaa osan Netsistä, syövän jossakin fondue-annosta, sillä katsomossa häntä ei näkynyt.



Jay Z:n vastaisku tapahtui DJ Khaledin kappaleella They Don´t Love You No More vajaa kaksi viikkoa myöhemmin. Jay Z esittää kappaleessa säkeistön, jossa hän naljailee takaisin Draken suuntaan kuvaillen tätä pehmeäksi kuin lacrosse-joukkue.



Tämä taas sai NLL:n, kansallisen lacrosse- aka haavipalloliigan poppoon raivon partaalle. Heti Khaledin biisin julkaisua seuraavana päivänä haavipalloilijat latasivat YouTubeen videon, jossa vakuuteltiin kuinka nopea, kova ja vaarallinen peli haavipallo on. Jokainen voi tehdä tästä tämän videon perusteella oman tulkintansa.



Nyt osaatte siis vastata, mikäli joku joskus kysyy, miksi Roc Nation Sportsin kirjoilla ei ole ainuttakaan haavipalloilijaa. Tuomari hakee takkinsa ja päättää tältä erää tähän.

Lähde: Deadspin

2 kommenttia

lacrossemies

28.8.2014 10:32

Tervetuloa Lahteen lacrossen SM-sarjan finaali viikonloppuun 6.-7.9.2014 katsomaan livenä :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vad_Varo

29.8.2014 17:03

Kyllä tuo ainakin rankemmalta näyttää kuin koripallo

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi