Kenellä futaajalla on eniten punaisia kortteja?

  • Tuomari
Sergey Nivens / Fotolia
Sergey Nivens / Fotolia

KYSYMYS: Sergio Ramos on uransa aikana ottanut lukuisia punaisia kortteja, mutta ei taida olla listan kärjessä, kenellä on eniten punaisia hallussa?

VASTAUS: Mainitsemasi Realin tähtipakki Sergio Ramos on ottanut uransa aikana 19 punaista korttia ja johtaa La Liga -pelaajien ulosajolistaa, mutta korkeimmalle paikalle Ramosillakin vielä matkaa.

Maailman eniten punaisia kortteja on ottanut Kolumbialainen laitapuolustaja Gerardo Bedoya, jolla on hallussa huimat 43 punaista lätkää. Hulluna liukujana tunnettu Bedoya jatkaa uraansa edelleen 39-vuotiaana Cucuta Deportivon riveissä. Aikanaan 49 maaotteluakin pelannut puolustaja tykkää pelata kovaa ja sanoo sen olevan hänen pitkän uran salaisuus. Miestä rakastetaan omien riveissä, kun taas vastustajan puolella jengiä pyydetään kiertämään kaukaa korttihirmu.

Kolumbialainen on ulosajojen määrässä aivan omilla kymmenluvuillaan. Realin kanssa jatkoa tehnyt Ramos on listan toisena 19 ulosajollaan ja Zaragozan espanjalaispuolustaja Xavier Aguado on tilastoissa kolmantena “vain” 18 ulosajoa.

Reikäpään uran pahimmasta tempusta tuli 15 ottelun pelikielto. Kyynärpäällä naamaan ja maassa makaavaa miestä vielä monolla päähän. Ei hyvää päivää.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi