Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on keskisormi.

Keskisormea ATP-finaalissa – mihin unohtui tennisetiketti?  2


KYSYMYS: Näyttikö Tommy Robredo todella Andy Murraylle keskisormea Valenciassa?VASTAUS: Kyllä vain. Tommy Robredo otti tappionsa Valencian avoimissa kohtuullisen “raskaasti”. 32-vuotias espanjalainen oli todella lähellä turnauksen voittoa mutta menetti lopulta viisi ottelupalloa ja hävisi skotti Andy Murraylle lukemin 2–1.

Robredon turhautumisen määrän ymmärtää, kun katsahdamme ajassa kuukautta taaksepäin. Tasan neljä viikkoa aiemmin hän hävisi Murraylle Shenzhenin avointen finaalissa Kiinassa täysin identtisellä tavalla, viisi ottelupalloa tuhrien.

Kun peli Valenciassa oli ohi, Murray ja Robredo kävelivät tavanomaiseen tapaan verkolle. Kädenpuristuksen sijaan Robredo tarjosi Murraylle keskisormea, mutta skotti otti asian ymmärtäväisesti ja tyytyi lohduttelemaan katkeraa katalaania.Robredo kertoi myöhemmin haastattelussa keskisormien näyttämisen olleen harmiton ja ystävällinen ele, osoitus tappion katkeruudesta kovan taistelun jälkeen. “Kun pelaat maailmankiertueen finalistia vastaan ja olet voittaa hänet, on häviäminen tietysti tiukka paikka. Mutta sen jälkeen voit laittaa pelin pyörimään dvd:ltä ja katsoa sen kokiksen ja popcornin kanssa”, Robredo summasi espanjalaismedialle.


Lähde: www.tennis.com