Näillä eväillä tyttöystäväkin nauttii futismatsista

  • Tuomari
Kuva: © ilovemayorova / Fotolia.com

KYSYMYS: Poikaystäväni on viemässä minua jalkapallomatsiin, eikä minua kiinnosta koko peli yhtään. En halua kieltäytyä, sillä poikaystäväni puhuu matsista koko ajan. Miten saan ajan kulumaan katsomossa?

VASTAUS: Jos haluat oikeasti miellyttää poikaystävääsi, opettelet pelin salat ja säännöt. Maailman ylivoimaisesti suosituimmasta ja seuratuimmasta lajista löytyy kyllä tietoa, jos vaan jaksaa etsiä. Sinun ei tarvitse tulla hetkessä asiantuntijaksi, mutta poikaystävää hivelee varmasti, jos olet valmistautunut muutamalla aiheeseen liittyvällä täsmäkysymyksellä tai knoppitiedolla, jotka olet poiminut esimerkiksi Tuomarin blogista tai muualta urheilumediasta. Jätkäkaverin mieliksi etsityt tiedonrippeet saattavat saada sinutkin kiinnostumaan lajista.

Mutta jos peli ei aukene ja eikä pallon neppailu kertakaikkiaan kiinnosta, suuntaa katseesi fanikatsomoiden suuntaan. Livenä paikanpäällä jalkapallon katsominen on parasta. Hyvään futismatsiin rytmin luovat fanit, jotka laulavat oman jengin aatteita ilmoille. Jos kentältä ja katsomosta ei löydy mitään mielenkiintoista, aina voi mennä anniskelualueelle hodarijonon kautta. Ja ota se älypuhelimesi messiin.

Jos peli on yksinkertaisesti kauheaa kuraa, tee niin kuin Blair Valentine Englanti–Peru-ottelussa. Kyllä järkevä ihminen itselleen aina tekemistä keksii. Hyvin taiteltu paperilentokone pystyy osumaan vastustajan pelaajaan ja kas, Perun pakki Hansell Riojas on eliminoitu. Tee tämä niin muutkin tykkäävät, kun kävit katsomassa jalkapalloa.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar

1 kommentti

Aussie Rules!

28.4.2015 14:26

En yhtään ihmettele, että tuntuu hitaalta.
Eurooppalainen futis on vain hiukan tapahtumaköyhempää kuin keskimääräinen maalin kuivuminen.
Tee niinkuin jalkapallohuligaanit (jotka siis riehuvat, kun tylsistyvät pelistä): Vedä kunnon pohjat.
Tai sitten alat seurata AFL:ää (Australian Football League - www.afl.com.au) ja opastat poikaystävällesi että siinä on sitten vähän niinku miehisempi laji ihan katseltavaksikin - ja sanot poikaysätävllesi että voi lähteä kanssasi katselmaan balettia jos miesten tanssit kerran niin kiinnostaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi