Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on nainen.

Idiootti repii lapselta pelipaidan käsistä

KYSYMYS: Repikö toi nainen lapselta pelipaidan käsistä?

VASTAUS: Kyllä oikein näit, ja tämä “aikuinen” ei ole pojan äiti vaan täysi idiootti.

Swindonin ja Prestonin välisessä Englannin toiseksi korkeimman sarjatason karsintaottelussa nähtiin inhottava kohua herättänyt tilanne, kun Prestonin hattutempun täräyttänyt Jermaine Beckford otettiin vaihtoon noin 70 minuutin kohdalla. Kolmen maalin mies heittää pelipaitansa yleisön joukkoon nuorille pojille, ja kahdeksanvuotias Ted Dockray onnistui nappaamaan paidan itselleen. Homma lähti lapasesta, kun yleisön joukossa ollut nainen repi paidan pojan käsistä. Tilanne onneksi tallentui videolle ja tästä hässäkästä syntyi iso kohu Britteinsaarilla.

Twitter pisti parastaan kuvan tullessa maailmalle. Kaikki olettivat, että kyseessä on pikku pojan mutsi, mutta näin ei kuitenkaan ollut. Paidan repinyt nainen oli samana iltana laittanut paidan myyntiin netin puolella, mutta joutunut poistamaan ilmoituksen uutistulvan takia.

Preston ja Jermaine Beckford lahjoittivat kahdeksan vuotiaalle Ted Dockraylle uuden Beckfordin pelipaidan nimikirjoituksilla varustettuna. Hienossa tilaisuudessa nuori Preston-fani sai tavata suuren idolinsa ja nostaa nousupokaalia ilmaan. Hieno ja onnellinen loppu tarinalle.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar


Miksi tytöt heittävät kuin tytöt?  1

KYSYMYS: Miksi tytöt heittävät palloa niin päin persettä?


VASTAUS: Ensiksikin, älä ikinä esitä tällaisia kysymyksiä naisseurassa. Onko selvä? Kaksi sanaa: kakka ja myrsky.

Kuten kuitenkin hyvin tiedetään, on tyttölapsilla taipumus viskata palloa outoja tekniikoita käyttäen. Tukijalaksi saattaa valikoitua se väärä kinttu, tai ranne pysyä tikkusuorana koko liikkeen ajan. Come on, kaikkihan te olette pelanneet pesäpalloa ala-asteella. Tutkimustenkin mukaan yläkautta tapahtuvan heiton mekaniikka on yksi suurimpia fyysisiä eroavaisuuksia naisten ja miesten välillä.Psykologian ja naistutkimuksen professori Janet Hyde Wisconsinin yliopistosta on laskenut keskihajontoja monille motorisille, käytöksellisille, ja psykologisille eroille sukupuolten välillä. Esimerkiksi puristusvoimalle, runkkaamiselle ja onnellisuudelle.

Tutkimuksen mukaan sukupuolet ovat hyvin lähellä toisiaan useimmissa asioissa, ja keskihajonnat pieniä. Heiton voimassa ja heiton pituudessa miesten ja naisten välillä on kuitenkin valtava ero.Puberteetin tuomat fyysiset muutokset vaikuttavat Hyden tutkimuksen tulokseen, sillä hän on tutkinut 2–20-vuotiaita. Mutta jopa nelivuotialla tytöillä ja pojilla heittämiseen liittyvät motoriset erot ovat yli kolminkertaisia muihin motorisiin eroihin verrattuna.

Eroja on yritetty selittää myös geeneillä. Naisten ja miesten erot juoksussa tai jopa alakautta tapahtuvassa heitossa ovat hyvin pieniä suhteessa eroihin yläkautta tapahtuvassa, keihäällä metsästettäessä tarpeellisessa heitossa.

Tuomari varmistaa selustan ja linjaa: Jumala loi miehet, naiset ja 50 Centin erilaisiksi.