Peseekö tämä rullakiekkolaukaus kaikki lätkärankkarit?

  • Tuomari

KYSYMYS: Väitän, että tämä laukaus on hienompi kuin yksikään jääkiekon rangaistuslaukaus, mitä sanoo Tuomari?

VASTAUS: Pistit pahan. Huh huh, aivan käsittämättömän hienon rangaistuslaukauksen kaveri vääntää ja vielä vie tuplasti jalkojen välistä, tuomari diggaa.

Lähdetään nyt siitä, että kahta eri lajia on turha verrata keskenään… Ääh, verrataan sittenkin. Tuomarilla tulee heti mieleen Fopan kikka, jonka Jussi Jokinen viilasi vielä paremmaksi, Kulta-Miken huimat rankkarit ja Datsyukin kissa-hiiri-leikit veskareitten kanssa. Vaikka laitan Youtuben ja netin kaikkinensa peliin, en löydy lätkän puolelta noin huimaa osumaa.

Videolla rullakiekkoilija Tyler Svoboda lähtee verkkaisesti liikenteeseen ja laittaa ensimmäisen harhautuksen aikana sekä kiekon että mailan jalkojen välistä. Sitten yhdellä kädellä mailasta pitävä Svoboda päättää heittää kiekon vielä kerran jalkojen välistä. Tässä vaiheessa veskari on jo ottanut levytysasennon, pieni vienti sivuun ja mestarimaali on syntynyt.

Laitetaan loppuun vielä lätkän puolelta huimia rangaistuslaukauksia, joita saat hyvä lukija itse vertailla. Ehdota omaa suosikkia, vai oletko Tuomarin kanssa samaa mieltä?

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar

2 kommenttia

adumi

16.4.2015 10:13

Hieno on, mutta täytyy muistaa minkälaisessa paikassa rankkarit on myös tehty. Itse arvostan peleissä tehdyt korkeammalle. Esim mieleen tulee Malikin ratkaiseva rankkari Rangers paidassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

akismi

24.4.2015 08:58

eikö kukaan muka muista Robitaillen rankkaria Minnesotaa vastaan kaudelta 90-91?? Tai Bret Hullin hienoa ratkaisua Ottawaa vastaan??

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi