Helppo ja herkullinen, joskaan ei kevyt ateria. Ohjeesta riittää hyvin neljälle.
puolisen kiloa porsaan ulkofilettä
voita paistamiseen
(rosmariininoksa tai kuivattua rosmariinia)
sipulia
valkosipulia
pippuria
(suolaa)
2dl ruokakermaa
100g sinihomejuustoa
1tlk persikanpuolikkaita mehussa
Possunfile leikataan sopiviksi paloiksi, esim pieniksi pihveiksi, ja ruskistetaan voissa, jonka voi maustaa rosmariinilla. Jos lihaa on paljon, kannattaa ruskistaa useammassa erässä. Pilkotut sipulit ja valkosipulit mukaan pannulle ja myllystä pippuria päälle. Suolaa ei välttämättä tarvitse lisätä, sitä tulee juustosta. Haudutetaan hetken aikaa, sitten mukaan kermat ja murennettu homejuusto. Kastike kannattaa kiehauttaa niin juusto sulaa mukavasti. Viimeisenä hetki ennen tarjoilua lisätään persikat, jotka kannattaa pilkkoa neljäsosiksi muttei sen pienemmiksi etteivät kokonaan hajoaisi. Tuoretta persikkaa voi toki käyttää myös.
Lisäkkeeksi sopivat keitetyt perunat ja höyrytetyt kasvikset.