2 kommenttia

TurnOnTheNight

10.2.2012 01:09

Moi,

Taleggio-juuston kanssa sauvignon blanc vai amarone vai kumpi vaan?

Valkosipulikeitolle (valkoviini-kermapohjainen) + parmankinkulle, mikä näitä kolmesta: Louis Massing Bryt Reserve, Jansz Premium Cuvée Brut, vai Engel Crémant d`Alsace Chardonnay Brut?

Ty.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ilkka Sirén

16.2.2012 13:25

1. Sauvignon blanc

2. Engel

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi