6 vauvatuotetta, jotka sopivat myös aikuisille

  • Cityn toimitus

Monet lasten pesu- ja kosteustuotteet ovat tavallista hellävaraisempia ja hoitavampia (ja edullisempia), koska ne on suunniteltu lapsille. Mikseivät ne siis sopisi aikuisellekin?

Vauvaöljy
Ravitsevia vauvaöljyjä voi levittää iholle kylvyn jälkeen tai lisätä suoraan vauvan kylpyveteen. Öljyä lisäämällä syntyy myös aikuiselle ylellinen kylpy, kunhan muistaa olla varovainen liukkaassa ammeessa. Öljyä voi käyttää myös meikinpoistoon, kuivien hiusten hoitoon sekä tietenkin ihon kosteutukseen.

Kosteuspyyhkeet
Intiimi- tai kasvopyyhkeet ovat erityisen hyviä matkustettaessa, vaikkeivät yleisesti tuotteena ole siitä kaikkein tehokkaimmasta tai ekologisemmasta päästä. Kaupan hyllyllä on helppo huomata, että vauvojen kosteuspyyhkeet maksavat murto-osan siitä, mitä aikuisten, ja ovat yleensä myös hellävaraisempia. Valitse hajusteeton vaihtoehto sekä itselle että vauvalle.

Kosteusvoide
Vauvojen ja lasten ihoa tulee kosteuttaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Lasten rasvojen eduista hyötyy myös aikuisen iho. Jämäkämpiä peppurasvoja voi käyttää kyynerpäiden, käsien ja jalkapohjien kosteuttamiseen ja hoitoon, kevyempiä rasvoja vartalon ihon kosteutukseen. (Ja ne ovat usein varsin edullisia!)

Saippua
Lapsen iho on herkkä, ja se vaatii vain hellävaraista pesua. Todellisuudessa aikuisetkin pesevät itseään liian usein ja liian voimakkailla pesunesteillä. Peseydy siis mieluummin vain vedellä, ja kun tarvitset saippuaa, valitse mieto, pienten lasten pesuneste tai -saippua.

Talkki
Talkki pitää kuivana ja pehmeänä paitsi vauvan pepun, myös aikuisen ihmisen kainalot, taipeet ja sisäreidet. Talkki imee kosteuden ja hien myös lakanoista ja kengistä, ja sitä voi käyttää apuna kotivahauksessa tai -sokeroinnissa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus