Woke Up Like This

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on meikkaaminen.

Dr. Hauschkan uusi meikkisarja – rohtokasveja ja luomukosmetiikkaa  1

Rakastettu luonnonkosmetiikkabrändi Dr. Hauschka täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi lanseerataan uusi, 83 tuotteen meikkisarja, joka toteuttaa Dr. Hauschkan periaatteita puhtaiden luonnon raaka-aineiden, rytmisten rohdosuutteiden, luomukosmetiikan ja laadun suhteen.

Merkki tunnetaan parhaiten ihonhoitotuotteiden valmistajana. Seerumit, voiteet ja öljyt ovat löytäneet tiensä vakkareiksi suomalaistenkin peilikaappeihin, mutta vaikka Dr. Hauschkan värikosmetiikkaa on valmistettu jo vuodesta 1999, ovat meikit brändin vähemmän tunnettuja tuotteita. Turhaan – sillä kuten voiteet, ne toimivat, ja ovat hintansa väärtejä.

Juhlavuoden uudet meikkituotteet ovat saaneet myös uudenlaisen ilmeen: tummat, dramaattiset pakkaukset henkivät korkeaa laatua ja luksusta. Poissa on kliininen apteekki-look, mutta korkea laatu on tallella.

Dr. Hauschkan tuotteet valmistetaan lähes poikkeuksetta sertifioiduilta luomuviljelmiltä saaduista raaka-aineista, ja ne ovat biodynaamisen ja reilun kaupan standardin mukaisia aina, kun mahdollista. Valmistuksessa hyödynnetään luonnon rytmisyyttä: valon ja pimeyden, lämpimän ja kylmän sekä liikkeen ja levon rytmejä. Kuulostaa hämärältä, mutta mielenkiintoiselta, ja ennen kaikkea se tuntuu toimivan. Lisää rytmisestä prosessista Dr. Hauschkan sivuilla. Lisäksi luonnollisten mineraalipigmenttien ansiosta meikki mukautuu käyttäjän omaan ihoon niin, että väri näyttää kullakin käyttäjällä erilaiselta.

Dr. Hauschkan uusi meikkisarja kaupoissa nyt.


Fifty Shades Darker -elokuvan inspiroimat meikkitutoriaalit  1

Jos popkulttuurin maailmassa tapahtuu jotakin, se löytyy hyvin pian meikkitutoriaaleista. Fifty Shades -elokuvat eivät ole mikään poikkeus. Kas näin syntyy pikkutuhma, elokuvainspiroitunut meikki:

Kreikkalainen Miss Thalia tekee harmaan naamiaismeikin Fifty Shades -tyyliin. Tämän videon ehdoton etu on lähikuvaus: videolta todella näkee, miten meikki tehdään.

Elokuvan päähenkilö Anastasia ei suinkaan ole jatkuvasti gaalameikissä. Tubettaja Tori Sterling luo videolla Anastasian kevyen, seksikkään päivälookin (ensimmäisestä elokuvasta):

Aina hauska, maailmankuulu hollantilaissyntyinen huipputubettaja Nikkie näyttää, miten dramaattinen, huulia myöten harmaa meikki luonnistuu (ja on fierce):

Elokuvasta inspiroitunut, dramaattinen, masquerade-naamion kanssa (tai ilman) sopiva meikki Julia Grafin tapaan syntyy näin:

Belgiassa asuva tubettaja Audrey Marshmaloo luottaa vaaleanharmaaseen, jopa hopeiseen meikkiin ja dramaattiseen mustaan naamioon masquerade-inspiroituneessa meikkivideossaan.


7 x hauska (ja hyödyllinen) meikkitutoriaali  1

Kuva: ALDECAstudio / Fotolia
Kuva: ALDECAstudio / Fotolia

Tiedätkö, miten kasvot voi meikata käyttämättä yhtään sivellintä tai kuinka tehdään Instagramin trendimeikki? Meikkitutoriaalit ovat koukuttavan kiinnostavia, ja niitä on paljon. Kokosimme hyödyllisimmät, yllättävimmät ja hauskimmat meikkausvideot yhteen listaan. Tsekkaa nämä!

Shani Grimmond: Instagram-meikki
Emme tienneet, että voi olla sellainenkin asia kuin Instagram-meikki. Australialaistubettaja Shani Grimmond kertoo että on (tai ainakin sellainen, jota näkee juuri nyt Instagramissa paljon), ja lisäksi näyttää miten sellainen tehdään.

Papananaama: Perusmeikki
Tubettaja Sini Laitinen selostaa "perus"meikkinsä omintakeiseen, konstailemattomaan tyyliinsä: "Silmänaluset on vähän bulkannu, pitäis saada peittoon, joten isken Make Up Storen kakkakiekosta punaista siihen päälle."

Jordan Byers: Feikkimeikit
Okei, tämä ei ole tutoriaali, mutta niin hauska, että se oli pakko lisätä listaan. Amerikkalaisbloggaaja testaa ostamiaan feikkihuulipunia - ja kaikki ei mene ihan putkeen. Ylläri.

Jeffree Star: Meikki markettituotteilla
Meikkitaiteilija, stailisti, suunnittelija ja malli Jeffree Star on aiheuttanut negatiivista kohua huonolla käytöksellään, mutta meikata mies osaa. Star tekee täyden meikin ainoastaan perusmarketista löytämillään tuotteilla, ja spontaanit reaktiot tuotteiden laatuun viihdyttävät takuulla. Kaikkia videon meikkejä ei suomalaisesta marketista saa, mutta idea on sama. (Ja meikki upea!)

NikkieTutorials: Meikkaaminen sormin
Tutoriaaliguru Nikkie ottaa osaa haasteeseen, jossa koko kasvojen meikki täytyy tehdä käyttämättä ainuttakaan sivellintä, sutia tai muutakaan apuvälinettä. Video on hauskaa katsottavaa ja lopputulos yllättävän upea!

Saara Sarvas: Kymmenen sekunnin meikki
Suomalainen meikkitaiteilija Saara Sarvas osallistuu supernopeaan meikkaushaasteeseen. Kymmenessä sekunnissa ei ehdi edes käymään pissalla, mutta meikki pitäisi saada aikaiseksi. Tsekkaa myös muutaman vuoden takainen Earth Hour -meikki, kun Saara meikkasi itsensä juhlakuntoon pilkkopimeässä.

Morgan Hanbery: Keeping it real
Nuori amerikkalaisnainen päätti ladata astetta aidomman meikkausvideon YouTubeen. Siihen ihastui (satojen tuhansien ihmisten lisäksi) Jersey Shoresta tuttu J Woww, joka teki Morganin kanssa myös oman meikkivideon.