Woke Up Like This

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on tulokset.

Testissä: elektrolymfahoito (osa 4): tulokset  2

Viisi kertaa elektrolymfahoitoa testattu! Vaan kuinkas sitten kävikään?

Hoito tehtiin 50 minuutin pätkissä joka kolmas päivä (lukuunottamatta lyhyttä sairastumisjaksoa, jossa väliin jäi kahden päivän sijasta viisi).

Ennen hoitoa kropasta otettiin ympärysmitat vyötäröltä, lantiosta, pepusta ja reisien ylä- ja alaosasta. Omia kehityskohtiani olivat erityisesti vatsan seutu sekä lantio jenkkakahvoineen.

Hoidon aikana on tärkeää noudattaa terveellisiä elämäntapoja, jotteivät tulokset nollaannu. Tavallista elämää saa elää, mutta ymmärrettävää on, että esimerkiksi raskaat ja rasvaiset ruoat hidastavat tai jopa estävät elektrolymfaterapian vaikutukset. Alkoholia tulee välttää paitsi hoitopäivinä, mielellään myös koko hoitojakson ajan. Mikäli ohjeita noudattaa, luvataan vartalon yhteenlasketuista ympärysmitoista lähtevän vähintään 15 senttimetriä.

Sitten niihin tuloksiin.

Omista vartalon ympärysmitoistani lähti yhteensä 23 senttimetriä. Reisien alaosat pysyivät lähes muuttumattomina, mutta niihin en itse kaivannutkaan kiinteytystä. Vyötärön ja lantion ympärysmitoista katosi molemmista viisi senttiä. Mahtavaa!

Myönnettäköön, että olin hiukan skeptinen hoidon tehon suhteen, enkä täysin pidättäytynyt herkuistakaan. Pyrin kuitenkin pitämään huolta kohtuullisesta syömisestä ja alkoholin kulutuksesta. Yllättävät tulokset ovat kieltämättä inspiroivat ja antavat takuulla lisäpontta kunnon ylläpitoon.

Parasta hoidossa on ehdottomasti se, miten nopeasti sillä saa tuloksia aikaiseksi. Jos tietää olevansa menossa parin viikon päästä juhliin, eikä mahdu vanhaan kolttuun, saa elektrolymfalla tarvittavat sentit kutistettua vyötäröltä. Siitä huolimatta kyseessä ei ole mikään quick fix -kikka, sillä elämäntapojenkin täytyy olla kunnossa, jotta hoito tehoaisi.

Hoitojakson jälkeen elektrolymfahoidossa ei ole välttämätöntä käydä, mutta ylläpitokäyntejä voi tehdä silloin tällöin riippuen siitä, kuinka massiivisia tuloksia haluaa saada aikaan. Viiden hoitokerran jälkeen voi käydä säännöllisesti vielä toiset viisi - tai sitten harventaa väliä ja käydä hoidossa kerran tai kaksi kuukaudessa. Mikäli jakson jälkeen ei ryhdy mässäilevälle roskaruoka-, alkoholi- ja herkkukuurille, ei senttien kuitenkaan pitäisi tulla takaisin, vaikkei ylläpitohoidoissa kävisikään.

Ihan tuosta noin vaan ei hoitoa ehkä kuitenkaan tavallinen tallaaja osta, sillä se on hiukan tyyris. Viiden hoidon sarja maksaa 395 euroa ja kymmenen hoidon setti 690 euroa. Mutta toisaalta - minkä arvoisia ovat senttimetrit vyötäröllä, pepussa tai reisissä?

Lue myös:
Testissä: elektrolymfahoito (osa 1)
Testissä: elektrolymfahoito (osa 2)
Testissä: elektrolymfahoito (osa 3)

Juttusarjassa testataan elektrolymfahoitoa helsinkiläisessä Royal Wellness Spassa. Hoitola on ainoa elektrolymfaa tarjoava paikka Helsingissä.