Uusi villitys: lunchtime peel

  • Cityn toimitus
Kuva: yatcenko / Fotolia
Kuva: yatcenko / Fotolia

Maailma on vastannut kiireisten ihmisten hätähuutoon ja kehittänyt lyhyessä ajassa huomattavia tuloksia aikaansaavan kasvohoidon: lunchtime peel.

Jenkeissä huippusuosittu Lunchtime Peel on puolen tunnin happohoito eli kemiallinen kuorinta, joka on niin lyhyt ja hellävarainen, että sen voi tehdä ruokatunnin aikana, mutta niin tehokas, että se kannattaa tehdä. Hoito ei vaadi toipumisaikaa, eikä iho ole sen jälkeen näkyvästi ärtynyt - tai niin ainakin luvataan. Jokaisen iho reagoi kuitenkin eri tavoin, joten kaikkeen kannattaa varautua.

Lunchtime Peel -hoidossa ihoa kuoritaan miedoilla orgaanisilla hapoilla, joten ihossa saattaa tuntua pistelyä tai kirvelyä, joka hoidon lopussa neutraloidaan. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hiukan, ja joillakin saattaa esiintyä hilseilyä. Kaiken voi kuitenkin peittää meikillä, joten töihin voi kiiruhtaa heti hoidon jälkeen.

Happohoidon luvataan kirkastavan ihoa. Lisäksi se poistaa ja ehkäisee epäpuhtauksia ja tasoittaa ihon hienoja juonteita ja ryppyjä.

Testasimme DMK:n Lunchtime Peeliä. Hoito on hellävarainen ja varsin miellyttävä pienestä pistelystä huolimatta. Ihoa ei nypitä tai painella, sillä koko hoito tapahtuu aineita levittelemällä ja poistamalla. Koko prosessi on puolessa tunnissa ohi, ja vaikka kasvot punoittavat hoidon jälkeen hiukan, on iho selkeästi kirkkaampi ja puhtaampi, ja se tuntuu hyvin kosteutetulta ja ravitulta. Kasvoihin on pakko laittaa hiukan meikkiä, jos joutuu töissään kohtaamaan asiakkaita. Se on sääli, sillä iho tuntuu meikittömänä täysin virheettömältä. Olo on upea!

Kaikkein eniten tietysti kiinnostaa, mitä upea olo sitten maksaa. Hoito ei ole halvimmasta päästä, mutta tulokset ovat rohkaisevia. Puolen tunnin kuorinta maksaa DMK-kosmetologeilta 110 euroa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus