Se oli vahinko

  • late_k

Venäjän viimeaikaiset toimet ovat saaneet ruotsalaiset pelkäämään. Mitä ihmettä? Mailla ei ole ollut yhteisiä rajoja kohta 97vuoteen ja siellä vain pelätään oikein tosissaan. Taannoin tutka oli havaitsevinaan maan aluevesillä sukellusveneen. Oliko se sukellusvene, vai yksinäinen snorklaaja punaisessa sukelluspuvussa, jossa luki sinisellä tekstillä RUS, röd unik simma. Vähintään yhtä outo tapaus kuin takavuosien Lordin pelko euroviisujen aikaan. Kauhistuttaa ajatella, että olemme joskus olleet osa kyseistä kuningaskuntaa. Ja että se oli Venäjä, joka meidät siitä sitten vapautti. Antoi autonomisen itsehallinnon ja oikeuden pitää oma rakas äidinkielemme. Mutta itse itsenäistyminen vei reilut sata vuotta.

Mutta miksi me suomalaiset syyttä suotta Venäjää pelkäämään, kun sisäpolitiikassa kuohuu paljon pelottavammin. Alkoholin mainontaa on päätetty rajoittaa ja laki on jo hyväksytty. Voi viski, juokaa kaljaa ja viinaa, antakaa sitä märkää!!! Lailla muun muassa sensuroidaan blogikirjoituksia, ”tykkäyksiä”, tv-mainiontaa sekä katu- ja tienvarsi mainontaa. Koskee myös suomalaisten rekkojen kylkiä. Toisin sanoen jokin mikä on aina ollut jotenkin, eikä häirinnyt ketään tavallista ihmistä, on yllättäen alkanut häiritä yksittäistä poliitikkoa, joka omaa vaikutusvaltaansa apuna käyttäen on saanut puolelleen tukijoita ja sitä kautta tahtonsa läpi. Kuten eräs kokoomuslainen taannoin häiriintyi siitä, että lottoarvontaa esitettiin ylen kanavalla. Hän tulkitsi sen lain rikkomiskesi, koska ylellä ei saa mainostaa kuin kanavalla pyöriviä tv-ohjelmia. Ja niin lotto siirtyi mtv kolmoselle, kuten aiemmin jääkiekon MM-kisat ja Antero Mertarannan selostus muuttui maksulliseksi.

Hollantilainen taiteilija toi suomeen performanssin, jossa vanha nainen istui vitriinissä alasti nuoren naisen naamari päässään. Tai olisi pitänyt istua alasti, Helsingin poliisi pakotti pukemaan bikinit, koska alastomuus julkisella paikalla on niin vakava rikos. Vain Helsingissä poliisi voi puuttua tuollaiseen. Vahinko että taiteilija päätti kaikista suomen kaupungeista käyttää juuri kusipääkaupunkia. Vantaa olisi ollut ihan vieressä.

Yksi asia sen sijaan on vielä kesken, vaikka se on saanut jo kolme eri kielteistä päätöstä Arkadianmäen talon uumenissa, nimittäin tasavertainen avioliittolaki. Miten niin tasavertainen? Eihän siinä puhuta muusta kuin kahdesta täysi-ikäisestä, jotka ovat samaa sukupuolta. Mihin unohtui kohta kahdesta alaikäisestä, jotka ovat samaa ikäluokkaa. Tai serkkuavioliittojen helpompi solmittavuus? Molemmat tulisivat säilymään poikkeuslupien varassa. On päinvastoin keskusteltu poikkeuslupien myöntämisestä luopumista. Ei siinä mistään tasavertaisuudesta ole kyse, kunhan haluavat kiusata heteroita, koska meillä on jotain, mitä heillä ei ole. Silkkaa kateutta. Onhan heille kerran annettu oikeus olla olemassa ja rekisteröidä suhteensa, mutta mikään ei riitä. Silkkaa ahneutta. Ja mihin unohtui pykälä avioehtopakosta? Halutaanko tähän maahan ihan oikeasti saada lisää ihmisiä, joilla on laillinen oikeus ryöstää itseään rikkaammalta puolet tämän omaisuudesta.

Kaikki sai alkunsa kansalaisaloitteesta, joka sai kansalta lähes viiden prosentin tuen allekirjoitusten muodossa. Läpimenoon riittää yksi prosentti puolessa vuodessa. Tuoreimpana tapauksena yhden prosentin kannatuksen sai taakseen aloite, joka vaatii sairaanhoitajille oikeutta kieltäytyä tappamasta sikiötä kysymättä tämän omaa mielipidettä. Haluaako todella tulla vedetyksi vessanpöntöstä alas, vaikka alustavissa tutkimuksissa ei löytynyt mitään poikkeavaa. Ei äidissäkään ole mitään vikaa, sattuu vain olemaan 16vuotias. Juuri paras ikä sille, ettei sinusta myöhemmässäkään elämäsi vaiheessa löytyisi mitään poikkeavaa. Tuli sinusta tyttö tai poika, se sinä tahdot aina olla ja antaa rakkautta ensisijaisesti sille vastakkaiselle. Näin vaikka äitisi päättäisi sinut synnytettyäsi antaa adoptioon ja yhden äidin ja yhden isän sijasta saatkin kaksi jompaakumpaa. Kyllä sinä heistäkin pääset eroon, kun täytätä kahdeksantoista, hankit työpaikan ja löydät asunnon. Ellet sitten löydä puolta vanhempaa, jonka luokse karata ja kiittää Kari Tapiota hänen viisaista sanoistaan: ” Mä rakkaudesta laulan, on siinä mies ja nainen… olen suomalainen”.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus