6 erikoista keinoa maailmalta krapulan parantamiseen

Kas näin hoituu darra ja kanuuna katoaa.

Kuva: NinaMalyna / Fotolia

Kun krapula vaivaa, ovat hyvät neuvot kalliit. Maailmalla on onneksi koko liuta erilaisia darran karkotuskeinoja, joita voi testata seuraavan tilaisuuden osuessa. Jotkut niistä ovat kuitenkin melko erikoisia...

Vietnam: teippiä naamaan

Vietnamilainen krapulan parannuskeino pohjautuu akupisteisiin. Teippirullasta tulee sinun paloja repimän ja niitä otsallesi asetteleman. Näin katoaa päänsärky, ja lisäksi näytät tosi fiksulta. Oikeasti. Krhm. 

UK: Thames-joen vesi

Oikeasti kyseessä on juoma, jonka väri muistuttaa sakeudessaan englantilaisjoen vettä. Ei Thamesista oikeasti tarvitse mennä mitään kauhomaan. Kaada lasiin kokista ja appelsiinimehua, kulauta kurkkuusi ja katso miten käy. Olo joko paranee tai pahenee. Emme takaa mitään.

Puerto Rico: sitruunaa kainaloon

Puertoricolainen krapulan parannusvinkki on suunnattu niille, jotka osaavat ennakoida. Sitruunaa tulee nimittäin hieroa kainaloihin ennen villien juomarientojen aloittamista. Tarinan mukaan sitruuna kainaloissa ehkäisee nestehukkaa. Arvaa mikä muu sitä estää? Nesteen juominen. 

Australia: lihapiirakkahernekeitto

Pie floater on lihapiirakka, joka kelluu hernekeitossa. Tai siis ei kellu, vaan jysähtää lautasen pohjalle. Päälle runsaasti ketsuppia ja ei muuta kuin kauhomaan! Uskomme, että tällä metodilla krapula poistuu kaasuna kehosta. 

Unkari: pääskysenpaskaa ja brandya

Unkarissa uskotaan, että sillä se lähtee, millä on tullutkin. Sillä ja pääskysen jätöksillä. Krapula ei yksin ole vielä tarpeeksi hirveä haaste: ensin pitää saada lintu sontimaan brandylasilliseen ja sitten vielä onnistua kumoamaan se kurkusta alas. Tarina ei kerro, onko kukaan koskaan onnistunut tehtävässä.

Viro: vodkasukat

Virossa darrasta pääsee, kun liottaa villasukat vodkassa ja kuumassa vedessä, pukee ne jalkaan ja juo kuumaa teetä. Kyseessä on eräänlainen krapulan kuppaus: kanuuna hikoillaan pois yön aikana. Koska paha olo on tehty hiestä? Niin kai. 

Lisää erikoisia krapulankarkotuskeinoja Ebookersin sivuilta.

1 kommentti

Unkaritar

27.4.2017 15:52

Unkarin juttu on täyttä p...kaa. En ole koskaan kuullut, mistä olette keksineet?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi