Amerikkalaisäiti sirottelee poikansa tuhkat ympäri maailman Facebook-käyttäjien avustuksella

Hallie Twomey halusi kunnioittaa itsemurhan tehneen poikansa muistoa erityisellä tavalla.

Kun entinen Yhdysvaltain ilmavoimien sotilas CJ Twomey riisti henkensä perheriidan päätteeksi vuonna 2010, antoivat surun murtamat vanhemmat tuhkata poikansa. Kului yli kolme vuotta, kunnes CJ:n äiti Hallie päätti kääntyä Facebookin puoleen erityinen suunnitelma mielessään, uutisoi The Independent.

Äiti perusti Facebookin sivun Scattering CJ, jonka missiona on kirjaimellisesti sirotella pojan maalliset jäännökset ympäri maailman. Juhlien keskipisteeksi kuvailtu seuramies oli kuollessaan vasta 20-vuotias, eikä koskaan ehtinyt toteuttaa kaikkia suunnitelmiaan.

"En halua säilyttää häntä uurnassa itseni vuoksi", Hallie sanoo.

"Halusin antaa hänelle jotakin. Yritän antaa hänelle matkan."

Äiti toivoo, että tuhkat siroteltaisiin kauniisiin paikkoihin, joissa CJ ei koskaan päässyt käymään.

"Pyydän vain, että ajattelet upeaa poikaani, vaikka et tuntenutkaan häntä. Että löydät oikean paikan, jossa päästää hänet menemään. Että muistat ne henget, jotka hän elinluovutuksellaan pelasti. Että kerrot hänelle, että hänen äitinsä tulee aina rakastamaan häntä. Ja että olen pahoillani", hän kirjoittaa.

Facebook-käyttäjät eivät jättäneet surevaa äitiä pulaan. Median tartuttua juttuun joulun alla viestejä alkoi tulvimaan siinä määrin, että omaisilla oli jo vaikeuksia vastata kaikkiin yhteydenottoihin. Muistosivuille ladatuista videoista ja kuvista voi seurata CJ:n viimeistä matkaa ympäri maailman.

Lähde: The Independent

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi