André Wickström tähdittää Helenin nettikomediasarjaa

Huhtikuussa alkava The Yrjö Show on työpaikkakomedia insinöörihuumorista.

Kuva: kuvakaappaus Helenin YouTube-videolta

Helen (omaa sukua Helsingin Energia) teki viime vuonna André Wickströmin kanssa sarjan koomisia mainoksia YouTubeen. Niiden pääosassa oli Helenin insinööri Yrjö Uusivirta, jonka tehtävänä oli mainostaa rallienglanniksi Helenin energiapalveluita. Lupsakkuudestaan huolimatta kankean kuivakka Yrjö mokaili "esittelyvideoilla" tämän tästä, ja huumorillahan hyvät mainokset on tehty. 

Helenin Yrjö-mainokset kirvoittivat hymyjä pitkin internetiä, kun niitä alettiin jakaa Redditissä. Helen näki loistavissa mainoksissa potentiaalia muuhunkin - ja nyt niistä tulee kokonainen sarja. The Yrjö Show näkee päivänvalon livenä Facebookissa 4. huhtikuuta. 

Helen ei ole ainoa, joka käyttää komediasarjaa markkinoinnin keinona. City kirjoitti aiemmin tällä viikolla Anttilan Erinomanlaiset-sarjasta, jota tähdittävät muun muassa Prinssi Jusuf ja Benjamin Peltonen.

The Yrjö Show on The Office -henkinen insinöörihuumoria viljelevä työpaikkakomedia, jossa leikitään korrektin työpaikkakäytöksen rajoilla ja puhutaan hauskaa kökköenglantia. Yrjö Uusivirtaa esittää tietenkin edelleen loistava André Wickström, ja sarjassa nähdään muitakin tuttuja kasvoja, kuten Uusivirran esimiestä näyttelevä koomikko Ali Jahangiri. Ennakkojakson perusteella ohjelma toimii ja on oikeasti hauska, ja ennen kaikkea se herättää kysymyksen: miksi kiusallista dokumenttikomediaa ei ole tehty Suomessa aiemmin? Formaatti sopii maahamme kuin nenä päähän. 

The Yrjö Show Facebookissa 4.4. alkaen. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi