Anssi Kiviniemi

Valtakauden jälkeen.

Valtakausi tuli ja meni, ja Anssi Kiviniemi katosi.
Valtakausi tuli ja meni, ja Anssi Kiviniemi katosi.

Anssi Kiviniemi, olit muutama vuosi sitten mukana Ambassa-triossa. Julkaisitte hittibiisin Valtakausi, minkä jälkeen teistä ei enää kuulunutkaan. Mitä tapahtui?

"Noh, kai se Valtakausi tuli ja meni. Se 2000-luvun alku oli oikein mukavaa aikaa. Keikkailtiin Ivalosta käsin hauskalla porukalla ympäri maata ja maailmaakin. Vuonna 2007 meiltä tuli levy, minkä jälkeen musiikkia ei pikkuhiljaa tullut enää tehtyä niin aktiivisesti. Kai se elämä menee eteenpäin?"

Lähdit sitten opiskelemaan kauppatieteitä. Ei kovin muusikkomainen ratkaisu.

"Kyllähän kauppatieteet aina mielessä ovat olleet. Lukion ja räppistarbailujen jälkeen piti hakea vähän aikaa suuntaa ja miettiä, että mitä sitä tekee. Kauppatieteiden opiskelu on osoittautunut oikein oivaksi valinnaksi. Aihe on kiinnostanut ja opiskelu on ollut aika helppoa. Hae sinäkin opiskelemaan meille kauppatieteitä!"

Noh, pitänee harkita. Näin muuten risteilyä varten tekemänne videon johon olit tehnyt hauskan biisin. Oletko enempikin näitä värkkäillyt?

"Ainahan sitä tulee pikkusen kaikkea väsäiltyä. Musiikki on hauska harrastus ja välillä tulee vain sellainen fiilis, että on aivan pakko päästä tekemään jotain. Silloin siitä myös yleensä syntyy jotain loistavaa, kuten mainitsemasi "OI VVV" –biisi."

Tatsi on selvästi tallella, onko suunnitelmia musapuolella?

"Pitkään on ollut monien instanssien kanssa puhetta, että jotain pientä tai isoa väsäiltäisiin, mutta vielä ei ole ehtinyt. Ehkä teen 65v-pappana comebackin horrocore-räppiin, you never know."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi