Art Goes Kapakka Go-Go

Art Goes Kapakka huuhtoo kaupunkia 17. – 26.8. Liput 0 euroa.

Moottoriturpa

Felix on ihmisrumpusetti.
Felix on ihmisrumpusetti.

Felix Zengerin yhden miehen orkesteri on aivan uskomaton. Zenger on beatboxauksen, elikkäs suuperkussionismin kovimpia nimiä Suomessa. Parikymppinen beatbox-guru on ehtinyt vierailla jo Don Johnson Big Bandin leirissä ja jazzpianisti Iiro Rantalan keikoilla.

Felix Zenger Åbossa 19.8. klo 20.

Räpistä räpähtää

Kemmurukin osaa räpsäytellä.
Kemmurukin osaa räpsäytellä.

Giant Robot soittaa mahtavan häröä elektronista musiikkia, tunnetuimpana biisinään tietysti Helsinki Rock City. Nyt Helsinki City on pikemminkin räp, sillä Giant Robot tyytyy antamaan musiikillista taustatukea räppäreille Kemmuru, Indievidual ja So Hot It Hurts.

Giant Räbät Vanhalla 19.8. klo 23.

Huippuimproa

Stella Polaris on Suomen paras improvisaatioteatteri, ja on aina ilo nähdä heidän näyttelijöitään lavalla. Varsinkin, kun ryhmän omat esitykset Kaapelitehtaalla on lähes poikkeuksetta loppuunmyytyjä. Improkeikalla mukana mm. Simo Routarinne ja Tobias Zilliacus.

Stella Polaris Elitessä 21.8. klo 20.

Vuokko ja Olavi

Vuokko Hovatta ja Olavi Uusivirta laulavat yhteisessä lauluillassaan belgialaisen käheäkurkun Jacques Brelin lauluja. Hovattaa ja Uusivirtaa yhdistää musiikin lisäksi myös näyttelijyys: Hovatta on valmistunut näyttelijäksi vuonna 1999, Uusivirta aloitti TeaKin tänä syksynä.

Jacques Brel à la Hovatta ja Uusivirta Fazer Caféssa 22.8. klo 19.

Postpunkkia

Magenta Skycode nauttii vanhaa underground-suosiota hilpeiden klubikeikkojensa takia. Turkulaisen Jori Sjöroosin projekti soittaa elektronista postpunkkia ja eeppisiä melodioita. Ja kyllä, Sjöroos tunnetaan myös nimellä Fu-Tourist.

Magenta Skycode Kuudennella linjalla 22.8. klo 23.

Isältä pojalle

AGK:n isältä pojalle -sarja esittelee kivan kimpan faija-poika-muusikkoja. Estradille astuvat eri iltoina Pave Maijanen ja poikansa Vihtori, Kaj Chydenius ja poikansa Kalle ja Jussi sekä Jukka Leppilampi ja poikansa Mikko.

Chydeniukset Elitessä 24.8. klo 19.30. Leppilammet Tablossa 25.8. klo 17. Maijaset Bakersissa 26.8. klo 21.30.

Japanitanssia

Tanssiryhmä Gruppen Fyra esittää kapakissa entisen ballerina Nina Hyvärisen koreografian Matsuri. Esitys on japanilaisvaikutteinen nykytanssiteos, ja siinä tanssivat Pia Tavela, Tommi Haapaniemi ja Jenni Nikolajeff. Ei tiukkapipoille, sillä G4 ei ota tanssia niin vakavasti.

Matsuri Tablossa 26.8. klo 16.

Oluella kuvataiteessa

Tuttuun tapaan Art Goes Kapakka vie baareihin ja ravintoloihin myös kuvataidetta. Esillä on yhteensä 31 taiteilijan teoksia, jotka vaihtelevat piirustuksista ja maalauksista valokuviin ja koruihin. Tärppeinä Rosa Liksom Tablossa ja sarjakuvataiteilija Johanna Rojola Rytmissä.

Näyttelyt Eri baareissa 17.–26.8.

Kähärä ja Kuusisto

Pekka Kuusisto on siitä kiva viulisti, että hän ei tyydy vinguttamaan vain arvoisien orkestereiden eturivissä, vaan myös popimmissa projekteissa, kuten RinneRadion tai DJBB:n kanssa. Kuusiston seurana nähdään muusikko-säveltäjä-energiaihme Anna-Mari Kähärä.

Anna-Mari Kähärä ja Pekka Kuusisto-duo Juttutuvassa 19.8. klo 22.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi