Barbra Streisand kloonasi kuolevan koiransa

Tietenkin.

Laulaja-näyttelijä Barbra Streisand puhui Variety-julkaisun haastattelussa vakavista asioista, kuten kohtaamastaan seksismistä Hollywoodissa. Funny Girl -tähti kertoi myös kloonanneensa koiransa. Haastattelussa 75-vuotias Streisand paljastaa, että kaksi hänen nykyisistä koiristaan ovat klooneja tähden edellisestä Samantha-koirasta, joka kuoli viime vuonna.  

Ennen Samanthan kuolemaa, sen vatsasta ja suusta otettiin soluja kahden uuden koiranpennun luomiseksi.

"Niillä on erilainen persoonallisuus. Odotan, että ne vanhenevat, jotta näen, onko niillä ruskeat silmät ja vakava persoona", Streisand kertoi Varietylle. 

Herää kysymys, miksi kloonata pentuja, jos ne eivät ole samanlaisia kuin edeltäjänsä? Teksasilainen ViaGen on erikoistunut eläinten kloonaamiseen ja sen normalisointiin. Yhden pennun kloonaamisen hinta on noin 50 000 dollaria kappale. 

2 kommenttia

licence27

1.3.2018 08:57

Kun taas muistaisin mistä lähteestä moista luin, mut joka tapauksessa syntymän jälkeen muutama eka viikko tai kuukausi ratkaisee paljon sen suhteen millainen pennusta tulee. Toki koiraa ja ihmistä voidaan kouluttaa, mutta jos suhde emoon/äitiin ei ole kunnossa niin se heijastuu pitkälle tulevaisuuteen.

Kloonaus voisi olla perusteltu vaikkapa silloin jos laji/rotu olisi häviämässä tai niin jalostettu/sisäsiittoinen että vaikkapa terveiden lonkkien ja selän (pään) saaminen samaan pentuun ei enää onnistuisi luonnollista tietä. Toki silloinkin kannattaisi pohtia onko touhussa enää mitään järkeä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Clown/clone

6.3.2018 16:00

Ne mitään klooneja ole. Superrikasta kusetettu. Köyhät ostaa magneettirannekkeita. Rikkaat koiranpentuja jotka ovat samannäköisiä kuin edellinen koira oli. Klooni olisi täysin samannäköinen toisen kloonin kanssa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi