Burger King aloittaa kotiinkuljetukset

Wolt kuljettaa hamppareita Helsingin keskustassa.

Burger King -ketjun ja Wolt-kuljetuspalvelun yhteistyö alkoi Helsingin keskusta-alueella 10. tammikuuta. Alussa on mukana kolme Burger King -ravintolaa Helsingin keskustan alueella: Mannerheimintien, Meilahden sekä Ruoholahden ravintolat.

Wolt kuljettaa Burger King -tuotteita muun muassa Kamppiin, Töölöön, Katajanokalle, Eiraan, Jätkäsaareen ja Ruoholahteen. Helsingin lanseerauksen jälkeen kotiinkuljetuspalvelu on tarkoitus laajentaa vaiheittain myös muillekin paikkakunnille.

“Olemme todella innoissamme yhteistyöstä Woltin kanssa, sillä näin pääsemme palvelemaan entistä monipuolisemmin asiakkaitamme ihan kotisohvalle saakka. Aloitamme nyt Helsingistä, mutta tarkoituksena on laajentaa toiminta-aluetta niille paikkakunnille, jossa Wolt operoi”, kertoo Burger King -ravintoloiden Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström.

Wolt on vuonna 2014 perustettu suomalainen teknologiayritys, jonka mobiilisovelluksen ja selainversion kautta voi tilata ravintolaruokaa ennakkoon joko noudettavaksi tai kotiinkuljetuksena. Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu Burger King on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan.

“Kansainvälisenä hampurilaisravintolaketjuna Burger King on erinomainen lisä ravintolavalikoimaamme. Yhteistyön kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä enemmän vaihtoehtoja. Asiakkaamme ovat toivoneet yhteistyötä juuri Burger King -ketjun kanssa ja olemme iloisia voidessamme vastata heidän toiveisiinsa”, Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski sanoo.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi