City goes Retro

Legendaarinen kaupunkilehti teki comebackin paluulla historiaan.

Cityn jakelutelineet täyttyivät pienen tauon jälkeen. Uusi numero on kattava katsaus Cityn 26 vuoden komeaan historiaan. Petteri Tikkasen erinomaisen mustavalkokannen takaa löytyy Cityn historian kiinnostavimmat tekijät, oleellisimmat ilmiöt ja tunnetuimmat haastateltavat. Lisäksi kerrotaan miten muoti on muuttunut 1980-luvulta tähän päivään ja millaista elämää Citylle tärkeissä kaupungeissa on eletty.

Cityn 26-vuotisen historiaan mahtuu paljon tekijöitä, joista osa on kantanut kaupunkikulttuurin soihtua toisia pidempään. Retro-lehti päästää ääneen kaksi pitkän linjan cityläistä: kaupunkitieteiden kunniatohtori Walter de Campin ja elokuvakriitikko Harri Närhi. Walter de Campin Sisäpiiri on antanut vastauksia nuorten kaupunkilaisten visaisimpiin kysymyksiin jo vuodesta 1997. Tuoreessa numerossa Walter kertoo, mikä hänen vastauksistaan on saanut vuosien varrella eniten palautetta. Närhen elokuva-arvioita on puolestaan julkaistussa kaikissa ikinä (!) julkaistuissa Cityissä, kolmea numeroa lukuunottamatta. Närhi on 10 000 arvion mies.

Retro-lehdessä vilkaistaan myös siihen, millaisia muutoksia City.fi tulee kokemaan syksyn aikana sekä siihen millaiselta uudistettu City näyttäisi.

Lisätietoja antavat

Maria Pettersson
Päätoimittaja
045 675 7401

István Dénes (englanniksi)
Citypress Oy:n ja Janton-konsernin toimitusjohtaja
040 756 556

Cityn myynti
Tuomas Suihkonen
Myyntijohtaja
tuomas.suihkonen@city.fi
050 567 6707

Cityn verkkosisällöt
Panu Jansson
Vastaava toimittaja
panu.jansson@city.fi
040 181 6214

Cityn verkkokehitys
Jesse Valli
Web-päällikkö
jesse.valli@city.fi
050 363 0921

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi