Cityn kavereilla on homma pulkassa

Facebookin after ski -kilpailu osoittaa, ettei onnistunut laskettelukeskusreissu vaadi välttämättä laskukamoja.

After skissä otetaan rennosti. Cityn Facebook-faneista osa keskittyy pelkkään afteriin ja ski-osuus jää väliin.
After skissä otetaan rennosti. Cityn Facebook-faneista osa keskittyy pelkkään afteriin ja ski-osuus jää väliin.

Cityn fanit jakoivat kahden viikon ajan hauskimpia after ski -kokemuksiaan. Tarinoista käy ilmi, että ystävillämme ei läheskään aina ole laskukamoja mukana. After ski on näillä reissuilla pääosassa ja juhliessa voi käydä mitä erikoisempia juttuja. Tässä muutamia minttukaakaon tuoksuisia ja erikoisten heräämisten värittämiä tarinoita.

  • Yksi ystävämme oli kavereidensa kanssa marssinut pokkana väärää mökkiin. Sinne oltiin asetuttu kuin omaan majapaikkaan, kunnes saunasta oli alkanut kuulua ääniä. Kaverin kurkatessa saunaan sisään, oli sieltä löytynyt oikea isäntäväki. Tästä seurasi kauhea älämölö, selittely ja nauraminen, jonka jälkeen porukat sulautuivat yhdeksi ja yhdessä vietettiin hauska ilta.
  • Toinen ystävättäremme ajautui Rukalla niin ikään väärään mökkiin pikkutunneille vietetyn illan päätteeksi. Aamulla bilettäjämme heräsi 40-60 -vuotiaiden naisten mökistä eteisestä pulkasta. Yöllä annetun selityksen mukaan omaa mökkiä ei ollut lainkaan. Kaverit saivat huokaista helpotuksesta kadonneen lampaan löydettyä kotiin. Loppureissu kuitenkin kiusattiin sankaritartamme siitä, että ”homma on pulkassa”. Seuraavat päivät hän sai pelätä törmäämistä vanhempien naisten seurueeseen.
  • Yhdelle ystävättärellemme reissut keskuksiin ovat hervotonta aikaa. Näillä reissuilla pukeutuminen on asiaankuuluvasti asiatonta. Vuorokausirytmi osuu after skin alusta jatkojen loppumiseen. Eräällä retkellä kolme kuudesta matkalaisesta oli enemmän tai vähemmän sairaalakunnossa: yhdellä kepit ja kyynärpää tikattu, toisella kantoside solisluun murtumasta ja kolmas tipautti jalkansa tanssikorokkeiden väliin, jonka seurauksena koko reisi mustui toiselta puolelta. Kukaan ei käynyt rinteessä.
  • Yksi tarina kertoo PMMP:n keikan jälkeisestä seikkailusta Himoksella. Himos Areenalta piti pilkun jälkeen päästä vielä mökille yöksi. Pikkukengillä on hankala linkuttaa hangessa, joten käyttöön otettiin pulkka, joka kuljetti alas mökille. Aamulla herätys oli karu, sillä Himoksen henkilökunta hakkasi ovella. Hetken ihmettelyn jälkeen selvisi, että edellisillan tiimellyksessä oli lupauduttu lumikenkäkävelykisaan. Ei muuta, kuin vaatteet niskaan ja menoksi. Reissu kävi raskaaksi ja sankarimme päättivät oikaista maaliin. Tästä seurauksena eksyminen metsään ja perille pääsy kaksi ja puoli tuntia viimeisten kilpailijoiden jäljessä.
  • Viimeinen tarinamme ei välttämättä tuntunut hauskalta itse reissun päällä, mutta ainakin siitä on jäänyt asianomaisille kerrottavaa jälkikäteen. Himokselle suunnannut porukka oli valmiina koko viikon kestävään jäätävään bailaukseen. Rinteiden tsekkauksen jälkeen palattiin mökille ja suuret suunnitelmat oli tarkoitus laittaa täytäntöön. Kallis skumppapullo poksahti auki ylimielisten hurraa-huutojen saattelemana. Jokainen sai siitä lasillisen ja ”jäätävän paskahalvauksen”. Skumppaa ehti lasillinen alaspäin, mutta ylöspäin sitä tuli lähes koko viikko, joka mökillä vietettiin.

City kiittää Facebook-frendejään näistä mahtavista tarinoista!

Kaksi kertomusta palkittiin huikealla mökkiviikonlopulla Himokselle 4-6 hengen mökkiin ja lipuilla Himos-areenalle.

Kannattaa tykätä Cityn Facebook-sivusta ja seurata sitä jatkossa, sillä vastaavia kisoja on luvassa tasaisin väliajoin.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi