Deitti.net yhdisti Vesan ja Kristan

Vesa Wikström ja Krista Kulmala uskovat rakkauteen ensisilmäyksellä. Heillä on siihen syynsä.

"Emme muista toistemme puhelinnumeroita, mutta kännykän luettelossa ne ovat ekana", Vesa ja Krista myöntävät.

Vesa Wikström ja Krista Kulmala muistavat tarkasti sen hetken, kun he tapasivat ensi kertaa. Se tapahtui City-lehden Deitti.net-bileissä BB-Kakin esiteltyä pariskunnan toisilleen. "Katsoin jo kaukaa, että ohhoh, tuon tytön kanssa on pakko päästä juttelemaan!", Vesa nauraa. "En yleensä anna puhelinnumeroani kenellekään, mutta viiden minuutin juttelun jälkeen olin myyty", kertoo Krista.

Mikä on ollut romanttisin hetki parisuhteessanne?

Krista ja Vesa: "Kosinta, ehdottomasti. Se tapahtui uutena vuotena Antti Tuiskun keikalla."

Mikä on ärsyttävin piirre toisessa?

Krista: "Onhan niitä. Vesa jättää aina tavarat sinne tänne, vaatteita lojuu joka paikassa. Olen itse niin tip top ja siisti, että se ärsyttää. Lisäksi Vesalla on melko erilainen ajantaju kuin minulla – hän on aina vähintään akateemisen vartin myöhässä. Mutta on hän kyllä petrannut siinä."

Vesa: "Joissain asioissa Krista on melko äkkipikainen ja toisinaan ehkä liiankin määrätietoinen."

Entä ihanin?

Krista: "Vesa on hyväsydäminen, leppoisa ja tasapainottaa minua. Hän on se, joka rauhoittaa ne minun hepulikohtaukseni. Hän on kiltti ja kohtelias, huomaavainen herrasmies."

Vesa: "Krista on hyväkäytöksinen, huomaavainen, kaikin puolin suloinen ja ihana. Ja ennen kaikkea rakastava."

Mikä toisessa sytytti ensimmäisenä?

Krista: "Vesan ulkoinen olemus, ulkonäkö ja pukeutuminen miellytti. Tunsin heti, että tuossa on nyt se mies. Annoin puhelinnumeroni, ennen kuin hän hävisi paikalta."

Vesa: "Olen melko ujo poika, mutta Kristan luo oli pakko mennä juttusille. Juuri suloisuus ja hyväkäytöksisyys tekivät vaikutuksen ja tuli tunne, että tässä on nyt jotain suurempaa."

Onko teillä toisillenne kutsumanimiä?

"Puolitoistavuotias kummityttöni sanoo meitä Rittaki ja Reskuksi, sillä Krista-nimi tuntuu olevan vielä liian vaikea."

Kuinka hoidatte parisuhdettanne?

"Vietimme juuri äskettäin yhteisen viikonlopun Caribiassa. Yhteisen ajan löytäminen on todella tärkeää: menemme syömään tai leffaan tai lähdemme pidemmälle viikonlopulle jonnekin kauemmas. Myös koti-illat ovat mukavia. Arki tuli meillä vastaan melko nopeasti, sillä olimme vain viisi yötä erillämme ennen yhteenmuuttoa. Pyrimme siihen, että arki on kivaa. Esimerkiksi kaupassa käymme yhdessä eikä kumpikaan soita työmatkalta, että mitä pitäisi tuoda tullessa. Nautimme arjesta yhdessä."

Kumpi hieroo useammin toisen kipeitä jalkoja?

"Ei meillä kummallakaan ole yleensä jalat kipeänä, mutta aika tasaisesti kaikki tällaiset huomionosoitukset menee. Krista ehkä kutittelee vähän enemmän minua kuin minä häntä."

Deitti.net-bileet järjestettiin Monkeyssa 17.6.2011.

Olisiko aika hankkia parempaa seuraa? Deitti.net auttaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi