Eilistä etsimässä

Kesällä tulee usein dokailtua ja dokaillessa taas perseiltyä.

Lisäksi kirjoittajia vituttaa NHL-pelien pelaaminen Suomessa (koskee versioita 1993-2093).
Lisäksi kirjoittajia vituttaa NHL-pelien pelaaminen Suomessa (koskee versioita 1993-2093).

Kesällä tulee usein dokailtua ja dokaillessa taas perseiltyä. Ja mikä pahinta, on jälkien paikkailu yleensä aloitettava juuri, kun morkkis ja darra käyvät kiivainta taisteluaan olkapääpaikasta. Tuomme esiin muutamia tilanteita, jotka tulevat Cityn lukijoillekin tutuiksi tulevina kuukausina.

Oksennusten siivous

Putkeen menneestä illasta muistuttaa yleensä ensimmäisenä puoliksi kuivahtanut laatta. Eikä ole väliä, onko siihen syypää sitä itse vai joku muu: siivoaminen vituttaa joka tapauksessa. Ja miten helvetissä se on imeytynyt patjaan asti?!?

Kamojen kadottaminen

Vaikka korttien kuolettaminen ja puhelinliittymän sulkeminen alkaisivat olla jo rutiinia, niin vitutus on yhtä suuri joka kerta. Sama muuten pätee siihen huoltoyhtiön ovenavauslaskuun, joka löytyy tutulta paikaltaan eteisen lattialta. Niin kuin sinäkin.

Oman suhteen mokaaminen

Random-mirkun tai -markun lämppäily kuulostaa seuraavana päivänä yleensä eilistä huonommalta idealta. Tai jos ei tunnu, niin tietääpä ainakin, mitä tehdä nykysuhteellaan. Eikä sekään vaihtoehto kovin houkuttelevalta tunnu.

Käydyt keskustelut

Kuuntelepa selvin päin hetki keskimääräistä baarikeskustelua. Sen jälkeen kuvittele itsesi keskustelijoiden paikalle ja kärsi morkkiksesta niidenkin kertojen edestä, joita itse et enää muista. Miten kauan voi jauhaa samaa paska-asiaa? Tai kuinka monet sillat voi polttaa?

Älynväläykset

Illan kekseliäimmät uroteot soisi mielellään unohdetuiksi. Valitettavasti kuitenkin lähettämäsi tekstiviestit ovat edelleen niiden vastaanottajien (ml. kaikki exäsi) puhelimessa ja sinusta tehdyt priceless-kuvat internetissä.

Unohtunut urheilu

Dokailun aiheuttama viikon tauko urheiluun yhdistettynä lämpöastialliseen roskamättöä. Tämä ei tainnut olla se, mistä personal trainerin kanssa oli puhetta?

Baarikuittien pläräily

Itseruoskintaa parhaimmillaan. Ikävä kyllä kokemus on osoittanut, ettei 300 euron tilaus kaveriporukalle aiheuta niin suurta morkkista, että sen vaikutus kantaisi edes seuraavaan viikonloppuun.

Töiden teko darrassa

Venähtäneen illan jäljiltä on töissäkin vähän erilainen tunnelma kuin yleensä. Tulokset ovat mitä sattuu, mistä esimerkkinä vaikka tämä teksti.

1 kommentti

Buccaneer

8.6.2012 23:50

juu en mokaile koskaan!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi