Eiran satakieli

Unohtakaa euroviisutulos, Heli Kajo on silti paras.

Asko Kallonen bongattiin Heli Kajon, 26, keikalta. Joko tarjosi sopimusta?  “Ei. Levytyssopimuksen saaminen on kuin naimisiin meno: idea on ihana, mutta sitä oikeaa on vaikea löytää.”
Asko Kallonen bongattiin Heli Kajon, 26, keikalta. Joko tarjosi sopimusta? “Ei. Levytyssopimuksen saaminen on kuin naimisiin meno: idea on ihana, mutta sitä oikeaa on vaikea löytää.”

Miksi Eiran tsubu laulaa Punavuoresta?

“Asuin lapsena Töölössä Topeliuksenkadulla, muutin Punavuoreen lähelle Annankadun ja Iso-Roban kulmaa, josta kappaleeni Annankadun kulmassa kertoo. Nyt asun Eirassa upeassa ullakkoateljeessa, jossa on vinot katot ja retromeininki.”

Olet laulanut kahdesti taustoja Euroviisuissa ja tänä vuonna osallistuit omalla kappaleellasi. Koska jätät viisut rauhaan?

“Ei mun pitänyt häiritä viisuja alun perinkään! Tein ensimmäiset kappaleeni vasta vuosi sitten. Päätin, että jos en vuodessa saa yhtään keikkaa, jätän homman sikseen. En halua Euroviisu-Heliksi enkä olisi lähtenyt pousailemaan jonkun vieraan jampan biisillä.”

Olet Leevi and the Leavings -fani. Kehen seuraavista samastut: Marja-Leena, Poika nimeltä Päivi, Sadan kilon keijukainen, Mieletön Melinda, Muotitietoinen?

“Melinda on vähän härski. Voisin olla Muotitietoinen, mutta olen Poika nimeltä Päivi. Itsensä etsiminen ja pakko päästä pois ovat tuttuja.”

Pukeudut Chaneliin, Louis Vuittoniin ja Louboutiniin. Kallein omistamasi vaate?

“Ostan paljon käytettynä. Rakastan hössötystä muodin ympärillä, mutta kalleinkin asusteeni maksoi vain 1 070 euroa, Louboutinin kengät joita käytin Euroviisu-karsinnoissa. Isoäitini, joka on très chic, antoi joululahjaksi rahaa niihin.”

Kävit ranskalais-suomalaisen koulun. Mikä on seksikkäintä, mitä nainen voi sanoa ranskaksi?

“Seksikkyys syntyy ranskassa äänenpainosta ja katseesta. Voi sanoa vaikka mennäänkö kahville, mutta katsoa niin, ettei todellinen ehdotus jää epäselväksi. Ranskalaiset miehet on kyllä hirveitä tissiposkia. Yhdessä vaiheessa ajattelin, että ei enää ikinä tollasia rankalaisia apinoita, hyi.”

Opetat musiikkia entisessä koulussasi. Miten kerrotaan kauniisti laulajanurasta haaveilevalle nuorelle naiselle, ettei mahiksia ole?

“Juuri noin minulle sanottiin. Masennuin ja lopetin laulamisen vuosiksi. Toteaisin oppilaalle, että töitä joutuu tekemään ihan saatanasti. Tai en sanoisi saatanasti. Tai voisin sanoa, jos se olisi lukiolainen. Koulussa on vankin fanipohjani, mutta mietin, mitä oppilaat ajattelevat, kun laulan sammumisesta telkkarissa.”

Sammumispaikat TOP3?

“Ykkösenä dtm:n vessa, kakkosena parhaan ystävän sänky ja kolmosena Annankadun ja Iso-Roban kulma.”

2 kommenttia

AN66

22.5.2010 11:51

Olen nähnyt Helin tv:n välityksellä myös TV 1:n suorassa asiaohjelmassa Puoli seitsemän. CD:tä muistuttava päähine oli aika erikoinen, mutta jokaisella on tyylinsä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

joillakin_on_rahaa

22.7.2010 23:34

"kalleinkin asusteeni maksoi VAIN 1070 euroa.."

Gröhöm, eikö tuo nyt ole jo aika paljon maksanut...?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi