Friends & Brgrs hakee omistajia laajentuakseen

Fresh casual -hampurilaisketju haluaa laajentaa Euroopassa. Nyt asiakkaat voivat ryhtyä omistajiksi.

Kuva: Friends & Brgrs / Facebook

Ravintolaketju Friends & Brgrs haluaa laajentaa toimintaansa Euroopassa ja tarjoaa asiakkaillensa mahdollisuutta ryhtyä omistajiksi. Kunnianhimoisena tavoitteena on kolminkertaistaa myynti kolmessa vuodessa, ja avata vähintään kaksi uutta ravintolaa vuoden aikana. Ravintolaketju on tyyliltään fresh casual — fast foodin ja casual diningin välimuoto.

Jotta laajentuminen voisi tapahtua, Friends & Brgrs käynnisti osakeannin hankkiakseen tarpeeksi pääomaa ja laajentaakseen omistuspohjaa. Osakeannin myötä niin yksityishenkilöillä kuin yrityksilläkin on mahdollisuus investoida Friends & Brgrsiin.

“Monet ravintolaketjut valitsevat franchisingin, mutta me teemme mieluummin yhteistyötä ihmisten kanssa, jotka jakavat intohimomme burgereihin. Siksi annamme nyt asiakkaillemme mahdollisuuden ryhtyä osakkaiksi", sanoo ketjun toimitusjohtaja Peter Fagerholm.

Osakeannin toivotaan nostavan 600 000 - 1 000 000 euroa pääomaa. Osakeanti toteutetaan yhteistyössä suomalaisen joukkorahoitusalustan Invesdorin kanssa. Anti on käynnissä joulukuun 20. päivään asti ja noin 53 prosenttua annista on jo merkattu. Lisätietoja osakeannista löytyy Invesdorin sivuilta.

Yritys on alkuajoiltaan kasvanut huomasti ja toimitusjohtaja uskoo, että luonnollisista raaka-aineista valmistettujen burgereiden markkina tulee kasvamaan entisestään. Tämän vuoden myynnin oletetaan olevan noin kuusi miljoonaa euroa.

“Euroopassa on vahva burgeritrendi, ja olemme varmoja, että konseptimme toimii. Meidän tapamme valmistaa hampurilaisia ja ranskanperunoita on herättänyt suurta kiinnostusta. Valmistamme ruokamme parhaista mahdollisista aineksista, ja pääosin ilman lisäaineita. Se antaa parhaan mahdollisen maun”, kertoo Fagerholm.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi