Haluatko taistella kuin jedi? Mene valosapeliopistoon!

Jedismi on jo pitkään ollut uskonto ja valomiekkailussa kilpaillaan kovalla tasolla.

Star Warsin jättimäisyydestä kertovat sen ympärille rakentuvat ilmiöt. Monet ovat jo kuulleet jedismistä, Tähtien sotaan pohjautuvasta uskontokunnasta, joka sai alkunsa trollausilmiöstä, kun irvileuat halusivat joukolla vääristää uskontolukuja väestönlaskennassa Australiassa, Britanniassa, Uudessa-Seelannissa ja Kanadassa. Suurimmalle osalle heistä jedismi oli vitsi, joka näkyy edelleen virallisten uskontojen listalla, mutta mukana oli niitäkin, joille uskonto on vakava ja todellinen asia.

Ehkä nämä samat tyypit ovatkin vieneet jedisminsä uudelle tasolle Lightsaber Academyssä, joka kouluttaa jäseniään käyttämään valomiekkaa Star Warsin jedien tyyliin. LadBiblen video kertoo, kuinka ensimmäinen valomiekkakoulu avattiin Milanossa 2006 ja sen jälkeen niitä on avattu ainakin Yhdysvalloissa ja Briteissä.

Valomiekkailusta on kurssien myötä kehittynyt oma taistelulajinsa, joka lainaa itsepuolustuslajeista ja miekkailusta ja jossa käytetään varta vasten tarkoitukseen teetettyjä valosapeleita. Lajissa myös kilpaillaan useassa eri kategoriassa, kuten tyylissä ja tekniikassa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi