Häpy on!

Lehteen, telkkaan ja lavalle hinnalla millä hyvänsä. Sama mitä kirjoittavat. Martina on valmis esittelemään tissit, tussut ja tatuoinnit. Väärin!

Haastattelin Martinaa, koska halusin selvittää, pätevätkö tuotelanseerauksen ja -markkinoinnin perusteet julkkiksiin. Selvisi, että pätevät. Selvisi myös, että Martinalle kaikki julkisuus ei ole tervetullutta. Jos luulitte, ettei Martinalla ole häpyä, olitte väärässä. On sillä!

Perjantai kello 19. Martinan kuudestoista puhelu. Hän haluaa, ettei haastattelua julkaista. Martina on kohtelias ja pyytää ymmärtämään, ettei halua vajota salarakasasteelle. Sitä ennen olen saanut puheluita, joissa Martina on raivoissaan, paniikissa tai itkuinen.

Huoli pois, Martina! Toisin kuin miehesi puhelujen taustalla huusi, juttu ei tee sinusta bimboa. Jutussa esiintyy nuori nainen, joka ei häpeä itseään, vaan tekee rohkeasti omaa juttuaan ja elää muiden tirkistelyntarpeella.

P.S. Kun sanoin Martina, tiesitte heti, kenestä puhun. En Hingisistä tai Navrátilovásta, enkä ravintolaketjusta. Hyvin markkinoitu, Martina!

 

1 kommentti

Tarkkanäköinen toimittaja

16.2.2009 16:26

Heh-heh, minakin uskon, että Martinalla on häpy. Ainakin päältä päin tuntuu uskottavalta. Vaikka onhan niitä transujakin, munallisia naispastoreita jne ....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi