Helmet ja penikset ne yhteen sopii – Juomutettu hänen nautintoaan varten

'Pearling'-kehomuokkauksen pitäisi lisätä seksikumppanin nautintoa, mutta helmien asentaminen tattiin ei ole riskitöntä. Yllättävää?

Tässähän se on kaikin puolin tavoiteltava muoto kikkelille.
Tässähän se on kaikin puolin tavoiteltava muoto kikkelille. Kuva: domnitsky/Fotolia.com

Kehomuokkausta on monenlaista aina pirunsarvista halkaistuihin kieliin. Usein kehoa muokataan ulkonäöllisten seikkojen vuoksi.

Pahkurainen penis voi miellyttää... harjaantunutta silmää, mutta lähtökohtaisesti miehet harjoittavat pearlingia tuottaakseen seksikumppanilleen enemmän nautintoa. 

Mistä siis on kyse? Pearlingissä peniksen varteen tungetaan helmiä tai muita esimerkiksi silikonista, teflonista, ruostumattomasta teräksestä tai titaniumista valmistettuja pallukoita.

Pearlingin alkuperä on pääosin pimennossa, vaikkakin ensimmäiset havainnot juontavat jo 1400-luvun Kiinaan. Kiinalaiset kauppamiehet menivät peniksen muokkaamisessa jopa astetta pidemmälle.

He saattoivat asentaa helistimen elimeensä antaakseen jokaiselle seksikohtaamiselle juhlavan ääniraidan, jonka se toki ansaitseekin.

Isoimmillaan homma on ollut kuitenkin japanilaisessa Yakuza-mafiassa, jolle kehomuokkaus ei muutoinkaan ole tuntematonta. Pearling-operaatio suoritetaan yleensä vankilassa, kun gangsteri on lusinut vuoden. Helmiä lisätään yksi aina uuden linnavuoden jälkeen.

Nyttemmin trendi on jonkin verran levinnyt tavallisten pulliaisten pariin Kuubassa, Australiassa ja Filippiineillä. Eritoten filippiiniläiset merimiehet kanniskelevat helmiä vehkeissään.

Hommasta erinomaisen vaarallista tekee se, että miehet tunkevat pallukoita varusteisiinsa aivan itse. Operaatio itse suoritettuna saattaa johtaa verenvuotoon, tulehtumisiin ja pahimmillaan jäykkäkouristukseen. Jopa amputaatio mainittu. 

Lähteet: Vice, Tonic (Vice Media)

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi