Homo-Viisikon uudet seikkailut

City esittelee ensimmäisenä Suomen Sillä silmällä -tähdet homo homolta.

Tässä he ovat, viisi rohkeaa ja tyylikästä miestä: Pekka (ruoka ja juoma), Mikael (kulttuuri), Mikko (sisustus), Gekko (komeus) ja Tommy (vaatteet).
Tässä he ovat, viisi rohkeaa ja tyylikästä miestä: Pekka (ruoka ja juoma), Mikael (kulttuuri), Mikko (sisustus), Gekko (komeus) ja Tommy (vaatteet).
Kynä, vihko, seksi. Kättely, seksi. Hei, hauska tavata, seksi. Kahvi kyllä maistuisi, seksi. Seksiseksiseksiseksi.

Ööh, mitkä ovat yleisimmät homoihin liitettävät ennakkoluulot?

“Homoistahan ajatellaan aina ensimmäiseksi sitä, miten ne panee”, sanoo Mikael ja kikattaa.

On perjantai-iltapäivä tasan kaksi viikkoa ennen sitä hetkeä, kun maan julkihomojen joukko kasvaa viidellä Persoonalla. Siis apua, niitä on jo seitsemän!

Vielä tänään Mikael, Pekka, Mikko, Gekko ja Tommi voivat kulkea kadulla tuntemattomana. Parin viikon päästä heidät on leimattu elinkautiseen samalla tavalla kuin missit, jotka pysyvät koko elämänsä ensisijaisesti misseinä, vaikka keksisivät keinon tehdä hiekasta kultaa.

Jokainen kertoo miettineensä pitkään ohjelmaan lähtemistä. Tommi muun muassa kieltäytyi kahdesti tarjotusta roolista ennen suostumista mukaan.

“Toijalan nakkijonossa voi tulla länkyttämistä”, Mikael arvioi.

“Voi tulla daijuun, jos joku käy homottelemaan”, Gekko sanoo.

Queer Eye for the Straight Guy (Sillä Silmällä) on amerikkalaisen Bravo-kanavan ja NBC:n menestystuote. Sarjan pääosissa viisi tyylitaitoista homomiestä muuttavat yhden heteromiehen kerrallaan ihmiseksi, jonka kehtaa viedä kalustettuihin huoneisiin. Katsojat rakastavat ohjelmaa, ja muuttumisleikkiin ilmoitetut poikaystävät ja aviomiehet ovat alkujärkytyksen jälkeen hyvästelleet fab fiven kyynelsilmin.

Ja nyt siis sama suomeksi.

Nakkijonon punaniskoilla on kestämistä. Milloin homoista tuli muotia? Kuka päätti, että sinkkutyttö ilman homoystävää on luuseri?

Fab five – joka ajaa kuvauspaikoille tällä rekisteritunnuksella varustetulla Hummerilla – arvelee MTV:n, netin ja maailman yleisen pienentymisen karistaneen monokulttuurin kirot reppumatkaajasukupolven harteilta. On nähty ihmeellisempääkin kuin pari hassua homoa.

Tai jotain sinne päin. Sillä Silmällä esittelee homot stereotyyppisissä rooleissa, hassunkurisina kampaajina ja pikkusormen heiluttajina. Homot pidetään edelleen turvallisen etäisyyden päässä, mutta kaapin ovet on lukittu sisältä päin.

Vai kuuluuko sieltä jotain ääntä?

“Kyllä kaapissa saa olla jos haluaa. On ymmärrettävää, että on tiettyjä ammatteja, joissa homoseksuaalisuuden esilletuominen ei esimerkiksi ole eduksi…”

“…mutta on todella surullista, jos ihminen joutuu kieltämään itsensä ja pysymään piilossa, vaimot ja lapset kulissina.”

Kännissä moni heteromies sanoo: “Jos mä oisin homo, niin oisin kyllä sun kanssa.”

“Tai sit tän: ’hei, sähän oot oikeesti ihan hyvä tyyppi, vaikka ootkin homo.’”

Seksi on vain yksi elämän osa-alueista, mutta homot määritellään jatkuvasti sen kautta.

“Tää on yks yleisin, että pelätään homojen olevan kiinni kaikessa, mikä liikkuu. Mutta hei, enhän mä harrasta heteroseksiä!”

Ihanne kai olisi, ettei erityisiä homo-ohjelmia enää tarvittaisi. Että homous lakkaisi olemasta issue ja tulisi aidosti osaksi valtavirtaa.

Mitä homot muuten ajattelevat heteroista?

“Heteroiden elämä on yhtä helvettiä!”

HOMO HOMOLTA

Tommy Kilponen

Tommy Kilponen oli tunnettu ja arvostettu stylisti jo ennen Sillä silmällä -sarjaa.
Tommy Kilponen oli tunnettu ja arvostettu stylisti jo ennen Sillä silmällä -sarjaa.
Tommy oli parikymppinen, kun hän tajusi olevansa homo. Takana oli kahden vuoden seurustelusuhde tytön kanssa, jonka lapsen kummisetä Tommy nykyisin on.

“Kai se oli hänelle jonkinlainen shokki, vaikka hän ottikin asian aika coolisti. Mulle homous oli uusi, kiehtova asia, seikkailun alku.”

Perheelleen Tommy “ei tullut maininneeksi asiasta” ihan heti.

“Faijalle se oli draamaa, kun se sai tietää.”

Tyttöystävän jälkeen Tommylla on ollut kaksi pidempää suhdetta miehen kanssa.

Homojen tulkitaan harrastavan heteroita enemmän irtosuhteita. Miksi?

“Meidän bailukulttuuriin kuuluu se, että mahdollisuus irtosuhteisiin on paljon vahvemmin tyrkyllä. Eihän heteropaikoissa ole yleensä mitään dark roomeja, joihin voi pistäytyä. Meillä se on normaalia.”

Tommi ja muut kertovat myös yhdestä homoseksuaalien alalajista, perheellisistä miehistä, jotka eivät oikeastaan ole homoja, mutta haluavat kuitenkin harrastaa silloin tällöin seksiä miehen kanssa.

“Sitä esiintyy todella paljon.”

Ruskettunut, ranteensa erilaisiin onnennauhoihin verhonnut Tommy on juuri palannut Barcelonasta, jossa hän on ollut vuoden töissä. Stylistinä ja set designerina hänelle löytyy tekemistä kaikista maailman kolkista. Barcelonassa hän myi Hard Rock Cafén krääsää, opiskeli espanjaa ja “settasi bileitä.”

Tommya houkuteltiin ohjelmaan kaikkein pisimpään.

“Kieltäydyin kerran, kun mulle soitettin. Kun tulin Espanjasta, täällä oli loppucastingit menossa ja sitten olinkin ohjelmassa. Itse asiassa olen nyt ihan tyytyväinen, että lähdin mukaan, tätä on ollut helvetin hauska tehdä.”

Ja sitten vaatevinkki, kiitos.

“Avoin mieli, reikäfarkut, perustoppi ja flipflopit. Niillä pääsee pitkälle.”

FILE: Tommy

 • Ikä: 36
 • Asuu: Alppilassa
 • Huomasi olevansa homo: 20+
 • Pituus: 180 cm
 • Paino: 67 kg
 • Kello: Suunto
 • Auto:
 • Tuoksu: Gucci Rush
 • Seurusteleeko: katsellaan...
 • Sillä silmällä -osaaminen: vaatestylisti

Pekka Nikumatti

Sori pojat, Pekka on rakastunut.
Sori pojat, Pekka on rakastunut.
“Eikö nyt mitään muuta reikää löydy?”, olivat Pekan isän ensimmäiset sanat, kun Pekka soitti kotiin ja kertoi olevansa homo.

“Yön yli nukuttuaan isä soitti ja sanoi, että olen hänen poikansa ja että hän rakastaa minua sellaisena kun olen.”

Välit muihin läheisiin ja ystäviin säilyivät muuttumattomina.

“Ne, joille mun homous on ongelma, eivät ole mun arvoisia ihmisiä. Sellaisia ystäviä mä en tarvitse.”

Hyvän näköinen ja viisikosta hillityimmin käyttäytyvä Pekka on kotoisin pieneltä paikkakunnalta, jossa julkihomous olisi ollut yhtä kuin sosiaalinen itsemurha. Pekka hyväksyi itsensä, mutta ympäristöllä oli nikottelemista, kun pulpetin takana istui poika, josta ei voinut olla ihan varma mikä se on.

“Lapset voivat olla todella raakoja toisiaan kohtaan”, Pekka perustelee varauksellista mielipidettään homojen adoptio-oikeutta kohtaan. Ja hän luultavasti tietää, mistä puhuu.

Homoudesta oli vähän tietoa saatavilla, koska nettiä ei ollut, ja homoja ei virallisesti ollut olemassa siellä, mistä Pekka on tullut.

“Siitä ajasta mulla ei ole mitään hyvää sanottavaa. Lähdin kälppimään välittömästi, kun se oli mahdollista.

Käännekohta oli, kun Pekka pääsi 19-vuotiaana Lontoon Marriot-hotelliin töihin.

“Laitoin siellä arvomaailmaa kondikseen ja tajusin, ettei mulla ole mitään hävettävää. Se oli valtava huojennus.”

Nyt Pekka työskentelee Tony´s Delille vastaten Umo Jazz -klubin toiminnoista. Päätyön ohella hän toimii myös Tony´s kokkikoulujen hostina.

Sillä Silmällä -joukkoon Pekka löydettiin tutun lähettämän vinkin perusteella.

“En ajatellut, että pääsisin ohjelmaan, mutta päätin koettaa, koska esiintymisestä voi olla hyötyä uralleni. Ohjelmassa kiehtoi eniten juuri se, että pääsen näyttämään osaamistani, niitä asioita, joissa olen hyvä.”

Kun puhe kääntyy seurusteluun, Pekka liikuttuu kyyneliin asti.

“Mä en olisi koskaan uskonut, että tällaista voi edes olla. Hän on mun elämäni suuri rakkaus.”

Pekka tapasi poikaystävänsä – joka ei missään tapauksessa halua mitään julkisuutta – työn merkeissä neljä vuotta sitten. Asiaa muutaman kuukauden kierreltyään pari tajusi löytäneensä puoliskonsa.

Parhaillaan pari joutuu olemaan erossa, koska poikaystävä työskentelee ulkomailla. Miltä ikävä tuntuu?

“Kyllä sen kestää, kun rakastaa.”

FILE: Pekka

 • Ikä: noin 27
 • Asuu: Kaksiossa meren rannalla
 • Huomasi olevansa homo: 13-vuotiaana
 • Pituus: 178 cm
 • Paino: 70 kg
 • Kello: Swatch
 • Auto: Opel Tigra
 • Tuoksu: Dior Higher Energy
 • Seurustelee: neljättä vuotta
 • Sillä silmällä -osaaminen: ruoka & juoma

Mikko Vesanen

Mikon asiantuntemusta voi ihailla myös Skannossa.
Mikon asiantuntemusta voi ihailla myös Skannossa.
“Mä oon perus-perus-perusperheestä, ja mun elämä on tylsää”, ilmoittaa Mikko, jonka olemus suorastaan huokuu tasapainoa ja tyytyväisyyttä.

“Homojen oletetaan aina käyneen läpi jonkun valtavan metamorfoosin, jonka seurauksena he ovat havainneet tällaisen piirteen itsestään. Olisi pitänyt olla kriisiä ja voihketta, mutta mulle homous on aina ollut ihan itsestäänselvää.”

Mikko kieltäytyy näkemästä homoudessa mitään erikoista. Häntä loukkaa ajatus esimerkiksi siitä, etteivät homot saa adoptoida. Kun hän pohti kerran lapsen saamista ääneen, yksi seurueessa istuneista tokaisi, että ”eihän se käy”.

“Musta se oli todella loukkaavaa. Mä en suostu näkemään homoutta ongelmana, tässäkään yhteydessä. Jos homopariskunta haluaa lapsen, niin se on taatusti harkittu juttu.”

Mikko on tiennyt ”aina” olevansa homo.

“Se on ollut mun lähipiirillekin niin itsestäänselvä asia, ettei siitä ole tarvinnut juuri erikseen mainita. Kun ilmoitin vanhemmilleni juhlallisesti olevani homo, he vastasivat pohjalta jaa, otatko lisää kahvia.”

Vuosia perheensä mukana ulkomailla asunut Mikko työskentelee design-huonekalukauppa Skannossa sisustusarkkitehtinä.

Hän tekee kodin- ja julkisten tilojen suunnittelua, on mukana sisäänostoissa ja suunnittelee huonekaluja.

“Olen jalat maassa -tyyppiä, enkä ole koskaan haaveillut julkisuudesta. Siksi edessä oleva rumba jännittää jonkun verran.”

Mikko harkitsi pitkään ohjelmaan lähtemistä. Hänet houkutteli mukaan yksi ohjelman käsikirjoittajista.

“Sitten ajattelin, että olisi itsensä kieltämistä, jos en uskaltaisi lähteä mukaan.”

Ohjelma alkaa pyöriä olohuoneissa maaliskuun lopusta lähtien.

“Musta on tavallaan haikeaa, kun ohjelma alkaa tulla ulos. Tää lakkaa olemasta vaan meidän juttu”, valtavaan kaulaliinaan verhoutunut Mikko sanoo.

Tulevaisuudestaan Mikko ei ole kovinkaan kiinnostunut.

“Antaa virran viedä, en halua lyödä lukkoon mitään tarkkoja visioita. Jossain vaiheessa olisi kiva vakiintua, viettää elämää parisuhteessa.”

Kuka on homoikonisi?

“Keanu Reeves. Aivan ihana.”

FILE: Mikko
 • Ikä: 28
 • Asuu: Helsingissä
 • Huomasi olevansa homo: 5-vuotiaana
 • Pituus: 172 cm
 • Paino: 63 kg
 • Kello: kännykkä
 • Auto:
 • Tuoksu: Cliniquen Happy
 • Seurustelee: ei
 • Sillä silmällä -osaaminen: sisustus

Mikael Hytönen

Jokanaisen toiveet: “odotan, että miljonääri ostaa mulle Cartierin.”
Jokanaisen toiveet: “odotan, että miljonääri ostaa mulle Cartierin.”
Jos sanakirjaan pitäisi painaa selittävä piirros ”homo”-sanan kohdalle, siinä voisi olla Mikaelin kuva. Flirtti, eleet ja pehmeä ääni, kampaajan ammatti, taidepiirit – mitä muuta homolta vielä voisi odottaa?

Ehkä tätä:

“Joo, on homona olemisesta hyötyä. Mun ei esimerkiksi koskaan tarvitse vaihtaa lamppuja tai tehdä muita miesten hommia. Jos pitää korjata jotain, kukaan ei edes oleta, että minä tarttuisin toimeen.”

Mikael työskentelee kampaajana, mutta hän on ollut myös sihteeri, konsulentti, vaatemyyjä, baarityöntekijä ja opettaja.

“Voi, mä inhosin koulua! Se oli ihan kamalaa! Oli mun elämäni ihanin päivä, kun sain lähteä himasta ja alkaa elää omaa elämää.”

Kampaajakoulun Mikael kävi yksityisessä oppilaitoksessa, ja työskentelee nyt Sohossa (“siellä asiakkaat avautuvat mulle kuin lumpeenkukat”).

Siviilissä hän on taideharrastaja, joka avustaa taiteilijoita näyttelyjen pystyttämisessä ja kuvauksissa. Mikaelin kädenjälkeä näkyy esimerkiksi Heli Rekulan taideteoksissa.

Mikaelin erityinen mielenkiinnon kohde on arkkitehtuuri.

“Mä olen Pro Makkara! Makkaratalon makkara tulee säilyttää. Se ei ole kaunis, mutta sadan vuoden päästä sitä voidaan jo tarkastella eri näkökulmasta. Siis 1900-luvun alun rakennuksistahan revittiin kipsikoristeita pois ja …”

Selvä, selvä.

Mikaelin perhe otti homouden rauhallisesti.

“Äijällä oli vähän kakistelemista, kun esittelin hänelle miesystäväni”, Mikael kertoo. Ja virnuilee. Hän virnuilee koko ajan. Itselleen, jutuilleen, ympäristön kasvoilta paistavalle paineelle pitää ilme kasassa “kaikki luulevat, että homot panevat vain perseeseen” – heittojen jälkeen.

“Mutsi oli itkenyt jotain siskolle, mutta sitten se soitti tädilleen, jonka poika on homo, ja havaitsi, että elämää voi jatkaa senkin jälkeen.”

Mikael on miettinyt paljon sitä, miten Sillä Silmällä tulee muutamaan hänen elämäänsä.

“Onhan se aika outo ajatus, jos seisoo aamuloskassa bussipysäkillä oman, jättikokoisen naamakuvansa alla. En haluaisi, että mua tunnistettaisiin arjessa – ja tämähän on loogista tekstiä sellaisen ihmisen suusta, joka menee miljoonan katsojan TV-sarjaan.” Virnistys.

FILE: Mikael

 • Ikä: 34
 • Asuu: Töölössä
 • Huomasi olevansa homo: 3-vuotiaana
 • Pituus: 180 cm
 • Paino: 90 kg
 • Kello:
 • Auto: taksi
 • Tuoksu: YSL Opium
 • Seurustelee: ei
 • Sillä silmällä -osaaminen: taide & kulttuuri

Gekko

Gekko oli armeijassa sotilaspoliisi.
Gekko oli armeijassa sotilaspoliisi.
Gekko vaikuttaa tyypiltä, jolle ei tekisi mieli vittuilla.

“Mä olen aika kovapäinen, mulle on turha tulla avautumaan mistään homotteluista”, armeijan käynyt, huolettoman huolellisesti muotivaatteisiin pukeutunut Gekko sanoo.

Hän on kampaaja ja 23 kollegan esimies tamperelaisessa hiussalongissa – tyypillisessä homoammatissa?

“Alun perin mä opiskelin sosiaaliohjaajaksi. Halusin työskennellä lasten ja nuorten kanssa, mutta ajauduin vanhuspuolelle, joka ei oikein puhutellut mua.”

Ei hätää. Taideperheestä lähtöisin oleva, itsekin kirjoittamista harrastava Gekko löysi teatterin, ja kiinnostui maskeeraamisesta ja hiuksista.

“Oli se vähän outoa olla amiksessa 16-vuotiaiden keskellä, kun olin itse päälle kaksikymppinen, armeijan käynyt mies.”

Niin, armeija. Nykyisin homous ei riitä harmaiden välttelyyn. Armeijaan on mentävä, jos muita painavia syitä ei löydy. Gekko olisi valinnut siviilipalveluksen, jos se olisi lyhyempi kuin tavallinen armeijavuosi.

“Herkemmälle tyypille armeija olisi varmasti tiukka paikka, mutta ei se mua juurikaan haitannut. Tai no, olin kyllä täysin frigidi koko vuoden… Olin sotilaspoliisi, joten vältin typerät telttasessiot jossain metsän keskellä.”

Gekko määrittelee sosiaalisen statuksensa ikisinkuksi.

“Mulle ystävät on melkein tärkeämpiä kuin seurustelukumppanit. Aina pitää olla jotain suhinaa, mutta mä viihdyn parhaiten vapaana, eikä mun kanssa ole myöskään kovin helppo elää.”

Gekko astui kaapista viimeistään siinä vaiheessa, kun hän armeijan jälkeen muutti pikkukaupungista Tampereelle. Koulun silmätikulle, boheemisti pukeutuneelle ja tyttöjen seurassa liikkuneelle Gekolle isompi paikkakunta takasi vapauden olla se joka on.

Kampaajan tuolin takana Gekko on mies, jolle asiakkaat vuodattavat sydänsurunsa ja salaisuutensa.

“Joo joo. Etenkin naiset kokevat, että miehelle on helpompi puhua. Ja ne luottavat suhun kampaajana, koska naiskampaajahan ei halua tehdä asiakkaasta paremman näköistä kuin itsestään.”

Millainen miehen tukan tulee tänä keväänä olla?

“Miesten tukan pitää olla sivuilta lyhyt ja takaa pitkä, ja päälle jotain härdelliä. Ja väri on tärkeä, kukaan ei saa kulkea TV-ruudun värisenä! Ja keesi on totaalisen out.”

FILE: Gekko

 • Ikä: noin 30
 • Asuu: Tampereen keskustassa
 • Huomasi olevansa homo: 7-vuotiaana
 • Pituus: 182 cm
 • Paino: 72 kg
 • Kello: Kännykkä
 • Auto:
 • Tuoksu: Chanel Egoiste
 • Seurusteleeko: ikisinkku
 • Sillä silmällä -osaaminen: hiukset, komeus

Sillä Silmällä 30.3. alkaen klo 20.30, Nelonen

Edellinen

161 kommenttia

-Daim-

3.3.2005 15:11

Hienoo..=)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

emmanuelleCROW

3.3.2005 15:21

fab five nelosella ne kundit (tai ainakin jay) on katseltavampi ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anttix83

3.3.2005 15:42

jipii tätä päivää mä oon odottanu jo pitkään et toi ohjelma alkais :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Agda

3.3.2005 15:47

Wau!Gekko vanha työkaverikin on päässyt mukaan!:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Tardolus-

3.3.2005 17:18

JES! :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

stimpy

3.3.2005 17:19

Lets motor!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

3.3.2005 17:22

..eikun siis J-E-S-! :P

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kukkia

3.3.2005 18:22

Kyan on niiin ihana että joka keskiviikko mietin miksi olen nainen!
Ihan uteliaisuudesta nyt sitten odottelen tätä suomen versiota. TOIVOTTAVASTi kerrankin ohjelma olisi edes lähes niin hyvä kun alkuperäinen.
Tsemii kundit!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

dagel

3.3.2005 19:11

viimeinkii Suomen homot alkaa tulla julkisuuteen eikä vaa pakene kaapin perälle!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Fani17

3.3.2005 20:22

Loistavaa! Tulee aivan varmasti olemaan hitti!!!!
Kerranki nelonen tekee jonkun todella herkullisen kotimaisen sarjan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

J-P_Broman

3.3.2005 20:25

Siis niinku ihanaa hei tiätsä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piilobi

3.3.2005 21:30

Herttaista kuinka aikaisin osa härroista on löytänyt sukupuoli-identiteettinsä.

Pojasta voi tulla homomies tai heteromies, mutta heteromiehestä ei voi tulla homomiestä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kukkissss

3.3.2005 21:33

Nii mis toi gekko on töis?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

timotiikeri

3.3.2005 21:52

Tosi FABULOUS! Taitaa taas tulla vaikeammaksi olla omia polkujaan tallaava homomies Suomessa! Makean sulavien homojulkkisten rinnalla on vastavirtaan uimista yrittää olla oma tavallisen nuhjuinen homoseksuaali itsensä. Tosi kiva joo!

Perinteistä homostereotypiaa vahvistetaan oikein kunnolla, eikä mummon neulomaa villapaitaa kohta kehtaa laittaa päälle, kun homomiehen ylle kuuluu Gucci, Versace tai vähintään Dolce&Gabbana. Homoseksuaalisuus sinällään kokemusteni mukaan on harvoin mikään oikea ongelma. Suurempi ongelma on useammin homouteen liittyvät ennakko-odotukset, joita Fab5 kumppaneineen kiitettävästi vahvistaa.

Jättäkää homot jo rauhaan!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Odottelija

3.3.2005 21:55

Mahtavaa että on löytynyt urheita ja varmasti ihania homomiehiä, jotka laittaa elämän risaiseksi. Toivotaan että sarjassa on samanlaista potkua kuin veljellään Ameriikassa. Innolla odottelemaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suunnistus

3.3.2005 22:47

Olin hieman järkyttynyt lukiessani näiden ihmisten kirjoitelmia. Tämän Tommin dark room jutut, ei tarvii omia tekemisiään yleistää kaikkien tekemisiksi,EI KAIKKILLA HOMOILLA OLE PAKONOMAISTA PETTÄMISVIETTIÄ! Itse työskentelen suomalaisen pukeutumisen vahvana taustavaikuttajana ja työssäni olen tavannut tämän stylistinkin, toivottavasti vain muistaa että normaali elämä ja normaali katu-uskottava pukeutuminen on jotain aivan muuta kuin lehtiin ja näytöksiin pukeminen. Oma tyylinsä herättää meissä pukemisen ammattilaisissa lähinnä huvitusta ja meissä omakotitaloissa asuvissa rekistöröidyissä pariskunnissa lähinnä hänen tyyppinen elämän tyyli nostattaa vain sääliä.
Yleinen mielipide homoseksualismista ei ainakaan parane kun on tällainen mahdollisimman omituinen joukko valittu sekoilemaan julkihomoina. Tietysti meissä tavallisissa ihmisissä ei olisi kovin paljon katsottavaa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mmmmmmmm

3.3.2005 23:33

Ah, tuo Gekko on niin komea ja pornon näkönen. :P nam

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

narre

4.3.2005 00:11

No, eipä ole kunnon miehiä.. Maskuliinisempia olisi kaivattu..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sihina

4.3.2005 01:16

Niin eihän Tommy missään vaiheessa viitannutkaan siihen että kaikki homot myös käyttäisivät näitä pimeitä huoneita saati pettäisivät siellä. Taisi olla vähän huono päivä, suunnistaja?!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

uc_

4.3.2005 04:28

182 cm / 76 kg "vetää daijuun"? Ketä? Sitä nakkikopin myyjärouvaako?

Onnea vaan ohjelmalle, vaikkain se tosiaankin taitaa vain valitettavasti vahvistaa ennakkoluuloja, kuten aiemmat puheenvuorotkin esittävät.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZeMizze

4.3.2005 05:42

olisit kaivannut maskuliinisempia miehiä tekemään ohjelmaa jossa pointti on se että miehet on homoja.
hihihihiii.

mutkin voisivat tulla laittaa uuteen uskoon koska vaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-WILLE-

4.3.2005 08:08

Ne ajaa kylla GMC Yukon eika Hummer, no joo shitteja kumpikin......

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mepa

4.3.2005 09:07

Hieno juttu että tästäkin aiheesta uskalletaa Suomessa tehdä ohjelma, tosin eiks tää homo on in-buumi vois jo riittää.. ei jaksa ymmärtää mikä siinä on niin hohdokasta ja että sitä pitää tunkea joka ovesta ja ikkunasta?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mikkofani

4.3.2005 09:20

mikko on ihanan lutunen!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

emme

4.3.2005 10:41

Ootte jo valmiiks aivan ihania! Tää on huippu juttu. Pitäkää hauskaa pojat :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

EDIBO

4.3.2005 12:51

Tulee jo aivan liikaa tota homo ja lesbo-sontaa teeveestä. Kuka helvetti tommostakin roskaa kattoo?!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

fm_sub

4.3.2005 13:27

Iih! Mäkin haluun olla homomies!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Richboy

4.3.2005 13:47

Mahtavaa kun Suomeen saadaan lisää homojulkkuja! Ehkäpä tää primitiivinen kansa alkaa pikkuhiljaa suvaitsemaan paremmin erilaisuutta! Hienoa kundit, vedän lipun salkoon sit kun eka jakso tulee!! ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

whiiiii

4.3.2005 13:51

Loistaavaa Richboy, lippu korkealle :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jeppiina

4.3.2005 14:01

Aah! Miehet on niiiin ihanii olkoo ne sit homoja tai ei, mutha homot ne vasta onki huippui...ah mä todellakin toivon et tää maa alkais vielä jonain päivänä hyväksyyn kaikki ihmiset seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta!
Hienoo Pojat!

t. heterokin tätä mieltä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jeejeejejejeje

4.3.2005 15:33

petofiilitkin vois tehdä jonku sarjan niin häviäisi ennakkoluuloja heistäkin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Heikki

4.3.2005 16:33

Ne millään Hummerilla siinä aja prkl! :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

didid

4.3.2005 16:42

No kylläpäs cruisaa... ja rekkkari on fab-5 ;) keltanen hummer oli kai.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Fab5

4.3.2005 17:03

Absolutely fab.. Voih.. Sain just paansaryn. En paase kattoo koko sarjaa.. Akkia martini ja Burana Zipp.. Miks mua ei kysytty tohon sarjaan??

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Autohomo

4.3.2005 17:48

Ei niin prkl ajakaan! Toimittajalle kaikki isot Amerikanjeepit on nähtävästi Hummereita. Se tais olla Chevrolet TrailBlazer, aito pimp ride.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Mashimaro-

4.3.2005 17:51

Enpä usko että täst tulee niin suuri hitti ku ulkomaalaisesta kaimastaan.. kuitenkin ollaan hei dooh suomessa - jo korvakorua miehellä tsiikataan oudoksuvasti.. mut yritys hyvä ja sillee, toivotaan parasta ja et takapajulan junttiheteromiehetkin alkais pikkuhiljaa hyväksyileen et meitä on PALJON! x) Go Gekko Go, päästä piru valloilleen!! xD[SIGNATURE]

_______________________
-The scars are only a reminder that the past was real-[/SIGNATURE]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-WILLE-

4.3.2005 18:37

Ne ajaa kylla GMC Yukon eika Hummer, no joo shitteja kumpikin......

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

dsf

4.3.2005 19:35

homot on mauttomia ja tyylitajuttomiag

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Mashimaro-

4.3.2005 20:14

[LAINAUS]dsf kirjoitti 04.03.2005 klo 19:35:

homot on mauttomia ja tyylitajuttomiag[/LAINAUS]

Heteroiltako, ja varsinkin miehiltä, sitä pitäs esimerkkiä pukeutumisen suhteen ruveta ottaan?? tuulipukua päälle ja purjehduskengissä radalle, for god sakes, mieti nyt vähän :)) lol! yksinkertasesti ja prassailematta sanoisin näin että homot on muodinluojia.. hajuveteskin on varmasti homon suunnittelema - saat siitä varmasti taudin, heitä se pois! :D[SIGNATURE]

_______________________
-The scars are only a reminder that the past was real-[/SIGNATURE]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

didid

4.3.2005 20:34

[LAINAUS]dsf kirjoitti 04.03.2005 klo 19:35:

homot on mauttomia ja tyylitajuttomiag[/LAINAUS]

Joo tätä en ymmärrä.. Miks heteromiehet ei voi ymmärtää että homomiehet ovat todella miehiä ja sympaattisia jätkiä. Jätkät jotka ei ymmärrä homoja vois katella peilii ja miettiä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hamilton

4.3.2005 22:33

Sorry boys, Suomen Fab5 ajelee ilmeisesti Hummerilla, jenkkiversiossa taisivat ajella GMC:llä....
Joo, olishan ollut mukavaa että olisivat olleet komeita MIEHIÄ nämä Suomi-version pojat, mutta odotamme mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.... Tsemppiä pojille :-D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Borro

4.3.2005 23:02

Muuten ihan mahtavaa et tällaisia ohjelmia tehdään, mutta harmi vaan kun kaikki pitää olla aina ulkomailta tulevaa "kopiointia". Homot on ihan kivoja ja muodikkaita tai ainaki ne kenet mä tunnen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MrReal

5.3.2005 01:47

Homo tai hetero. Keskittykää elämäänne ja antakaa muiden elää omaansa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

KarhuUros

5.3.2005 13:31

Kyllä tuolle bottom-Gekkolle kuri löytyy, kunhan saa isoa kyrpää sisäänsä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

olisinpa_homo

5.3.2005 14:38

Mun mielestä homot puketuu paljon paremmin kuin muut miehet. Ne on paljon tyylikkäämpiä ja huolitellumpia. Hyvä, että Suomessakin joku uskaltaa ihan telkkarissa tunnustaa kuuluvansa vähemmistöryhmään. Olisi kyllä mukava nähdä myös tavallisten homojen elämää,koska en usko kaikkien homojen olevan niitä glamour-tyyppejä. Toivon, että jonain päivänä kaikki homot uskaltaisivat tulla kaapista ulos, tai vielä parempi, eivät edes koskaan joutuisi kaappiin. On kummallista, miten lesbous on jotenkin homoutta hyväksytympää. Johtunee kai siitä, että miehiä kiihottaa tyttöjentouhut, mutta kovin monia heteromiehiä en usko kiihottavan miesten touhujen seurailu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

GirlOnGirl

5.3.2005 16:45

[LAINAUS]EDIBO kirjoitti 04.03.2005 klo 12:51:

Tulee jo aivan liikaa tota homo ja lesbo-sontaa teeveestä. Kuka helvetti tommostakin roskaa kattoo?![/LAINAUS]
ilmeisesti sinäkin, jos kerta tiedät että sitä paljon tulee. lesbo-"sontaa" eli ohjelmia tulee L-Wordin lisäksi 0, että onhan se ihan tosi paljon munkin mielestä. Montako homo-ohjelmaa tulee? fab5 ja sen lisäks 0..oijoi.ihan liikaa joo. heteropaskaa sensijaan tulee tuutin täydeltä 24/7.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pkiop

5.3.2005 20:46

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKkkkkkkk

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PARIS-

6.3.2005 02:16

Jess!
Vihdoinki ohjelma suomeen, joka kertoo hyvistä tyypeistä jotka uskaltavat olla omia itsejään suomen sulkeutuneesta ilmapiiristä huolimatta!
Hyvä kundit!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hohhoijakkaa

6.3.2005 03:02

Taas tätä samaa soopaa. Peräroottooriin poraajia lisää televisoon. Akkamaisia tyyppejä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ei_taas

6.3.2005 08:40

Hyvä että jaksetaan yrittää, mutta miksi näitä trendiohjelmia pitää vääntää kotimaiseksi versioksi. Eikö Miljonääri-Jussin varoittava esimerkki ole enää muistissa. Mielummin sitä katsoo ohjelmaa jossa on jokin oma idea. Varo halpoja kopioita ja hanki parempaa katsottavaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

LOOOL

6.3.2005 12:39

hohohojaakkaaa :) ei helvetti pistää naurattaa ton sun touhus :) ei helvetti... "Peräroottooriin poraajia lisää televisoon. Akkamaisia tyyppejä."
Ja sinä olet mies??!? hahah nyt tuli hyvät sunnuntai
aamunaurut :D kiitos!! pelastit mun päivän :=)
Sinä jossain niken lenkkareissa, tuu sanoo toi uusiks :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

timppiz

6.3.2005 16:55

Mihin tarvitaan enää heteroita, kun he ovat tyylitaidottomia, tunteettomia, eivät osaa sisustaa, asua, tai syödä oikein. Oikeastaan jos kaikki olisivat
homoja maailma olisi paljon parempi paikka. Voisi sieltä
jotain muutakin tulla kun homoja ja lesboja joita tuntuu nyt olevan kuin koskaan aikaisemmin. Muoti-ilmiö
tai ei, varmaan lapseni sanoavat naureskellen että silloin 2000 luvun alussa kaikki halusi olla homoja.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MUOTILESBOT

6.3.2005 18:22

Oli muotilesbot ja heteroviisikot. Vittu näitä aiheita. Onneks ei tarvii enää lukea sitilehteä vitun paskaa. siitä paperista jää mustekin käsiin kun on painettu jossain perseessä koko lehti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dissenter

6.3.2005 21:25

[LAINAUS]Ei_taas kirjoitti 06.03.2005 klo 08:40:

Hyvä että jaksetaan yrittää, mutta miksi näitä trendiohjelmia pitää vääntää kotimaiseksi versioksi. Eikö Miljonääri-Jussin varoittava esimerkki ole enää muistissa. Mielummin sitä katsoo ohjelmaa jossa on jokin oma idea. Varo halpoja kopioita ja hanki parempaa katsottavaa![/LAINAUS]

Kerroppa äkkiä vaikka viisi lempi viihdeohjelmaa, niin katsotaan moniko niistä on suomalainen idea alunperin...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

voiVeee

6.3.2005 21:36

Kuula kalloon jokaiselle RuskeanReiänRitarille!
Miks hajuvedet keksittiin aikoinaan, koska ihmiset haisi niin pahalta.. ei ihme että homppelit käyttää niitä, koska kun nussii luppakorvaa takaa, niin on paikat paskassa..homppelit ahvenanmaalle ja iso atomipommi perään--> ja voila, maailma ja varsinkin suomi on parempi paikka elää!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Seppo28

6.3.2005 22:13

[LAINAUS]voiVeee kirjoitti 06.03.2005 klo 21:36:

Kuula kalloon jokaiselle RuskeanReiänRitarille!
Miks hajuvedet keksittiin aikoinaan, koska ihmiset haisi niin pahalta.. ei ihme että homppelit käyttää niitä, koska kun nussii luppakorvaa takaa, niin on paikat paskassa..homppelit ahvenanmaalle ja iso atomipommi perään--> ja voila, maailma ja varsinkin suomi on parempi paikka elää![/LAINAUS]

Tämä poika on kasvatettu landella :) että nää on hauskoja lukee :) joku ihq teini. Kyllä sä viellä huomaat kun kasvat vähän.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Marzuulio

6.3.2005 23:17

Aivan ihanaa, että suomessakin tehdään tämmöinen ohjelma. Mä oon ihan koukussa siihen Sillä silmällä-hässäkkään, ne on niin lupsakoita miehiä. Homoudessa ei mielestäni ole mitään väärää eikä pahaa, joten hävetkää te ahdasmieliset ihmiset! Tai no ennemminkin ottakaa mallia... pukeutumiseen ja itsensä hoitamiseen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Humppanen

7.3.2005 10:13

Ehkä tässä on nyt kyse vaan ihan viihteestä eikä sen suuremmasta asiasta.

Jos vaaleanpunainen pantteri on joskus naurattanut, niin miksi ei nyt homppeli viisikko ja niiden toilailut.

"Älä ota sitä vakavasti..."

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jotta

7.3.2005 10:21

Kuinkas se nyt niin on, että homo uhkailee vittuilevia miehiä, jos häntä sanoo homoksi? Eikös sen pitäisi olla niin, että hän uhkailee naisia? Näkyy olevan tuplaperversio

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jotta

7.3.2005 10:26

[LAINAUS]didid kirjoitti 04.03.2005 klo 20:34:

Joo tätä en ymmärrä.. Miks heteromiehet ei voi ymmärtää että homomiehet ovat todella miehiä ja sympaattisia jätkiä. Jätkät jotka ei ymmärrä homoja vois katella peilii ja miettiä.[/LAINAUS]

Onhan se tietysti hyvä, että perverssit panee toisiaan niin jää naiset oikeille miehille.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

wassie

7.3.2005 11:27

toivon kyllä että ohjelma tulee oleen suksee! minusta ainakin se jenkkiversio on mahtava! kaikki muutokset asuntoon yhdessä päivässä. epäilen kyllä hetken!! mutta suomalaisille pojille onnea matkaan. ottaisitteko mun miehen siihen jos nätisti pyytäisin?? hmmm... vai oliks se niinku heteromiehille siis. tai niinku hä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

patenttii

7.3.2005 12:11

[LAINAUS]Jotta kirjoitti 07.03.2005 klo 10:26:

Onhan se tietysti hyvä, että perverssit panee toisiaan niin jää naiset oikeille miehille.[/LAINAUS]

Hanki elämä tyttö!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

EiHelvetti

7.3.2005 13:23

Ei helvetti mitä touhua! Ainoa "minulle ei vittuilla asennetta" pahempi asia on homo joka on varustettu "minulle ei vittuilla asenteella"! Gekko vielä oikeen sotilaspoliisi :) Pahasti pelkään että silmät tummuu nastolan nakkikioskilla!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

karppa100

7.3.2005 15:18

Entinen esimiehesi tervehtii Sinua Mikael !

Lykkyä Tykö !

Kari

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HKIPRKL

7.3.2005 21:58

Tommy asuu Alppilassa, ON NIITÄ ALPPILA NIMISIÄ KAUPUNGINOSIA MUUALLAKIN KUIN HELSINGISSÄ. LUULISI CITYN TOIMITTAJIEN SEN TIETÄVÄN, MUTTA MENKÄÄ NYT HYVÄT IHMISET UUDESTAAN SINNE PERUSKOULUUN. SUOMEEN KUULUU MUITAKIN KAUPUNKEJA KUIN HELSINKI.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Suvi

8.3.2005 11:20

Ihania tyyppejä!!!! :)[SIGNATURE]

_______________________
- se parhaiten nauraa, kellä vahvin lääkitysh[/SIGNATURE]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Temgesic

8.3.2005 11:28

On Suomessa toki muitakin kaupunkeja Helsingin lisäksi, mutta mitä sitten? Ei kai niissä kukaan asu?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rian

8.3.2005 14:12

Kyllä ihanilta vaikuttavat, paljon paremmilta kuin odotin :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

20050308SN

8.3.2005 14:30

Fab Five (alkup. jenkkisarjassa) ajaa muuten GMC:llä, todennäköisesti Yukon-mallilla. Ainakin siis vielä Suomessa nähtävissä jaksoissa.

pilk.nus.nus.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

niinpaniin

8.3.2005 15:10

[LAINAUS]Temgesic kirjoitti 08.03.2005 klo 11:28:

On Suomessa toki muitakin kaupunkeja Helsingin lisäksi, mutta mitä sitten? Ei kai niissä kukaan asu?[/LAINAUS]

On meitä vielä pari hassua sitkeää sissiä täällä periferiassa yrittämässä selviytyä raa'asta maailmasta. Mutta ei hätää, ei me teidän helsinkiläistyneiden savolaisten ym. reviireille tungeta, me kun ollaan tällasia omituisia otuksia jotka viihtyy ihan omassa seurassaan.

Yksi pyyntö: älkää tekään viitsikö tulla esim. tänne Turkuun (kyllä, tämänkin niminen kaupunki on olemassa) häiritsemään meitä Ruisrockin, DBTL:n tai vastaavan tapahtuman aikana. Me voidaan saada joku kohtaus kun nähdään suuren maailman ihmisiä oikein Helsingin metropolista asti, mikä ei tiettykään olis kovin hyvä juttu. Parempi meidän on täällä itseksemme asustella metsäläisinä suuren maailman eläjistä ja tavoista tietämättöminä. Eikä teidänkään kannata kiusata itseänne änkeämällä tällaisiin täysin alkeellisiin oloihin; se ei vaan ole sen arvoista. Kyllä teilläkin päin varmaan jotain kivoja konsertteja ja muita hippoja järjestetään, ettei nyt tänne asti tarvitse vaivautua.

Me kyllä ihan mielellämme elämme keskenämme, ilman teidän nenänvarsituijotteluja. Eikä me haluta käyttäytyä niin rumasti, että alettaisiin nauraa teidän naurettaville luuloillenne. Kiitos, että sain lähettää tämän viestin ulkopuoliseen maailmaan, jossa kaikki sivistyneet ihmiset asuvat.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mimimi

8.3.2005 17:25

Oh, please! Mitä shittii. Mä tunnen mukavia heteroita ja kusipäähomoja. Ja toisinpäin. Ei se sukupuolisuuntaus luonnetta määrää...tai no joo, miehet yleensäkin on helvetin rasittavia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mimimi

8.3.2005 17:32

Niin lisäys vielä, ettei se sukupuolisuuntaus vaikuta tyyliinkään aina. Oi elämä, missä olet?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MikkoAN1

8.3.2005 18:44

[LAINAUS]niinpaniin kirjoitti 08.03.2005 klo 15:10:

On meitä vielä pari hassua sitkeää sissiä täällä periferiassa yrittämässä selviytyä raa'asta maailmasta. Mutta ei hätää, ei me teidän helsinkiläistyneiden savolaisten ym. reviireille tungeta, me kun ollaan tällasia omituisia otuksia jotka viihtyy ihan omassa seurassaan.

Yksi pyyntö: älkää tekään viitsikö tulla esim. tänne Turkuun (kyllä, tämänkin niminen kaupunki on olemassa) häiritsemään meitä Ruisrockin, DBTL:n tai vastaavan tapahtuman aikana. Me voidaan saada joku kohtaus kun nähdään suuren maailman ihmisiä oikein Helsingin metropolista asti, mikä ei tiettykään olis kovin hyvä juttu. Parempi meidän on täällä itseksemme asustella metsäläisinä suuren maailman eläjistä ja tavoista tietämättöminä. Eikä teidänkään kannata kiusata itseänne änkeämällä tällaisiin täysin alkeellisiin oloihin; se ei vaan ole sen arvoista. Kyllä teilläkin päin varmaan jotain kivoja konsertteja ja muita hippoja järjestetään, ettei nyt tänne asti tarvitse vaivautua.

Me kyllä ihan mielellämme elämme keskenämme, ilman teidän nenänvarsituijotteluja. Eikä me haluta käyttäytyä niin rumasti, että alettaisiin nauraa teidän naurettaville luuloillenne. Kiitos, että sain lähettää tämän viestin ulkopuoliseen maailmaan, jossa kaikki sivistyneet ihmiset asuvat.[/LAINAUS]

No kyllahan sita pitaa aina valilla tulla katsomaan miten helsinkilaisten rahat on taas kaytetty. Ja eikohan se ole teidankin etu etta tullaan kesaisin tarkastamaan - silloinhan se maalaisidylli on viehattavimmillaan ja Helsingin maksumiehet hyvalla tuulella!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

VoiVee

8.3.2005 19:05

Seppo28! Muutama fakta:

Ikää on palttirallaa 27, korkeakoulut käyty ja hyvällä menestyksellä. Helsingissä syntynyt, joten en landelta. Tosin sulta oli aika teinimäistä alkaa väittää, että kun kritiikkiä pistää niin olisi heti landelta. Ensinnäkin lande on aina asiallinen mesta! Ehkä sun pitäis mennä landelle, siellä kyllä sun liha tummuis ja nopeasti! Landella on kuitenkin asiallista väkeä! Onneks jumala loi niin, ettei noi luppakorvan nussiat voi saada lapsia ja pidetään asia niin! Noh, mun puolesta saatte nussia toisianne b:hen, onpahan enemmän naisia meille oikeille miehille!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

VoiVee

8.3.2005 19:07

..Ja sitäpaitsi Homous on sairaus - häiriö aivotoiminnassa!!! Mietiikää sitä kaikki homppelit! Siis lääketiedekkin jo sanoo, että ampukaa kalloonne kuula!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ladyisha

8.3.2005 21:57

Te ootte aivan ihania! Tuskin maltan odottaa että ohjelmanne alkaa! Antakaa toisten puhua paskaa jos niistä siltä tuntuu, pitäkää te hauskaa ja olkaa ihania itsejänne (olipas se vaikea sana kirjoittaa...)! Aurinkoista kevään odotusta!!

-Elli-

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mies67_

8.3.2005 22:28

[LAINAUS]wassie kirjoitti 07.03.2005 klo 11:27:

minusta ainakin se jenkkiversio on mahtava! kaikki muutokset asuntoon yhdessä päivässä. epäilen kyllä hetken!! mutta suomalaisille pojille onnea matkaan.[/LAINAUS]

Tuota itseasiassa muutokset asuntoon kestää noin arkiviikon käsittääkseni kaikkine kauppareissuineen ja muineen. Jossain haastattelussa valittelikin ne jenkkiversion fab-5 että pitää pitää samoja vaatteita monta päivää, kun ei edes kuvata oikeassa järjestyksessä. Eli joka ilta pitää pestä tai haista hielle tai olla monta vaateparia samaa.

Hotellissa siellä taitaa asua sen viikonajan noi joitten kämpät muokataan uuteen uskoon.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

miiiga

9.3.2005 12:57

Loistavaa! Odotan ohjelmaanne todella. Varmasti loistavaa luvassa, kunnon persoonia jokainen!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lollerballer

9.3.2005 15:13

[LAINAUS]VoiVee kirjoitti 08.03.2005 klo 19:05:

Seppo28! Muutama fakta:

Ikää on palttirallaa 27, korkeakoulut käyty ja hyvällä menestyksellä. Helsingissä syntynyt, joten en landelta. Tosin sulta oli aika teinimäistä alkaa väittää, että kun kritiikkiä pistää niin olisi heti landelta. Ensinnäkin lande on aina asiallinen mesta! Ehkä sun pitäis mennä landelle, siellä kyllä sun liha tummuis ja nopeasti! Landella on kuitenkin asiallista väkeä! Onneks jumala loi niin, ettei noi luppakorvan nussiat voi saada lapsia ja pidetään asia niin! Noh, mun puolesta saatte nussia toisianne b:hen, onpahan enemmän naisia meille oikeille miehille![/LAINAUS]

Naiset jää oikealle miehelle :DDDD haha, naurakaa kansa tälle ihmiselle!! :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lollerballer

9.3.2005 15:15

[LAINAUS]voiVeee kirjoitti 06.03.2005 klo 21:36:

Kuula kalloon jokaiselle RuskeanReiänRitarille!
Miks hajuvedet keksittiin aikoinaan, koska ihmiset haisi niin pahalta.. ei ihme että homppelit käyttää niitä, koska kun nussii luppakorvaa takaa, niin on paikat paskassa..homppelit ahvenanmaalle ja iso atomipommi perään--> ja voila, maailma ja varsinkin suomi on parempi paikka elää![/LAINAUS]

ja tämä 27 vies korkeakoulun käyny mies(ei uskois)??? :DDD nauttikaa ihmiset :) meinaa naama revetä tohon tekstiin =DD hahahahaha!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tiina__

9.3.2005 15:17

voi sua voivee.. :) 27 en usko :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pelottaako

9.3.2005 15:44

Ketä nämä seksuaalisiin vähemmistöihin vihamielisesti suhtautuvat ihmiset mahtavat olla? Teini-ikäisiä kundeja, jotka kirjoittavat tänne provosoidakseen?

Kaikesta ja kaikista ei tarvitse pitää, mutta sivistynyt ihminen sietää erilaisuutta, vaikka se olisi kuinka pelottavaa. Jotkut heteromiehet kuvittelevat lisäävänsä omaa miehekkyyttään homoja vihaamalla. Todella säälittävää! Olisiko aggressiivisen suhtautumisen taustalla epävarmuus omasta seksuaalisuudesta suuntautuneisuudesta?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mike_Rofone

9.3.2005 16:38

Mun mielestä jokaisen miespuolisen henkilön kannattais seurata sarjaa edes yhden jakson verran,koska aina sieltä jotain fiksua ja käyttökelpoista löytää omaan elämäänkin,vituttaa homot tai ei.Ei se naisen miellyttäminen aina pelkällä urheilulla onnistu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_diipadaapa

9.3.2005 17:05

Alunperin ajattelin kun kuulin formaatin rantautumisesta suomeen (kysymättäkin selvää ettei suomalainen formaatti), että taas pistetään homoja halvalla. Nämä ko. uroot, sekä aikaisemmin esitetyt ulkomaiset ulkomaiset versiot nähtyäni niimpä taidetaan todellakin tehdä. Voin kuvitella minkälaista siipien kahinaa nämä veijarit saavat aikaan, mutta sitähän tässä ajetaankin takaa. Kuka haluaa nähdä tavallisten ihmisten (lue: ei niin stereotyyppihomojen) tekevän saman ehkä vähän vähemmällä mekkalalla. En tarkoita että työn laatu olisi yhtään huonompaa, epätrendikkäämpää, tai huonolaatuisempaa, mutta ei yhtä shokeeraavaa kuin kroonisen rannetuppitulehduksen omaavilla oman alansa ammattilaisilla. Niitä ”friikkejähän” katsojat ovat väijymässä, eikä todellakaan mitään sisustusvinkkejä tai tukanlaittoniksejä.

No, eipä huoleta enää. Vaikkakin tällä ehkä jollain tasolla voidaan huonontaa asenteita homoja kohtaan, pelkästään lukemalla näitä uskomattimien junttien (sekä naisten että miesten) kommentteja, mitä sitten vaikka tv:stä tuuttaa mitä tahansa silsaa, näillä ihmisillä enemmänkin itsensä ja itsetuntonsa kanssa ongelmia kuin homojen. Turha siis edes yrittää. Lottovoitto ettei omalle kohdalleni ole sattunut kuin kuulopuheissa ketään näin putkiaivoisia tai muuten vain (huonolla tavalla!) mielenvikaisia ihmisiä.

Viha syntyy muista tunteista, mistä, miettikääpä sitä kun vaklaatte sarjaa kullannuput!

T:itsetunnolla varustettu heteromies (uhanalainen laji suomessa)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ettan18

9.3.2005 20:03

[LAINAUS]pelottaako kirjoitti 09.03.2005 klo 15:44:

Ketä nämä seksuaalisiin vähemmistöihin vihamielisesti suhtautuvat ihmiset mahtavat olla? Teini-ikäisiä kundeja, jotka kirjoittavat tänne provosoidakseen?

Kaikesta ja kaikista ei tarvitse pitää, mutta sivistynyt ihminen sietää erilaisuutta, vaikka se olisi kuinka pelottavaa. Jotkut heteromiehet kuvittelevat lisäävänsä omaa miehekkyyttään homoja vihaamalla. Todella säälittävää! Olisiko aggressiivisen suhtautumisen taustalla epävarmuus omasta seksuaalisuudesta suuntautuneisuudesta?[/LAINAUS]

Aivan loistavasti kirjotettu!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tytsi_landelta

9.3.2005 23:27

[LAINAUS]VoiVee kirjoitti 08.03.2005 klo 19:05:

Seppo28! Muutama fakta:

Ikää on palttirallaa 27, korkeakoulut käyty ja hyvällä menestyksellä. Helsingissä syntynyt, joten en landelta. Tosin sulta oli aika teinimäistä alkaa väittää, että kun kritiikkiä pistää niin olisi heti landelta. Ensinnäkin lande on aina asiallinen mesta! Ehkä sun pitäis mennä landelle, siellä kyllä sun liha tummuis ja nopeasti! Landella on kuitenkin asiallista väkeä! Onneks jumala loi niin, ettei noi luppakorvan nussiat voi saada lapsia ja pidetään asia niin! Noh, mun puolesta saatte nussia toisianne b:hen, onpahan enemmän naisia meille oikeille miehille![/LAINAUS]
Voi taivas. Nyt alkaa tuntua pahalta olla heteronainen. Kiitän jotakin korkeampaa voimaa siitä, että kaikki "oikeat miehet" eivät ole tuollaisia, tai minulla olisi pahoja ongelmia, kun eivät nuo muut naisetkaan ikävä kyllä niin innosta. Vai että landella asuu asiallista väkeä. Samaa mieltä kyllä. Mutta että asia todistetaan sillä, että siellä liha tummuu ja nopeasti, jos avaa suunsa väärällä tavalla? Kun minun mielestäni se ei ole asiallista missään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tytsi_landelta

9.3.2005 23:43

[LAINAUS]_diipadaapa kirjoitti 09.03.2005 klo 17:05:

T:itsetunnolla varustettu heteromies (uhanalainen laji suomessa)[/LAINAUS]

Tuntuu olevan. Uhanalainen laji siis. Mukavaa, että sentään muutama mahdollisesti löytyy täältäkin.

Olen kyllä samaa mieltä, että sarjan fiilareilla vahvistetaan stereotypioita homoista. Onko se huono asia, jäänee jokaisen omaan harkintaan. Löytyy niitä stereotypioita heteroistakin, niin naisista kuin miehistä. Saa nähdä onko Suomi valmis ottamaan viihteen viihteenä, näistä kirjoituksista päätellen ei todellakaan. Kuten joku jo aiemmin totesikin, älkää ottako sitä niin vakavasti >D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JaniPet

10.3.2005 02:06

Raamatun mukaan tälläinen touhu on syntiä. Homous ei ole eikä saa tulla normaliksi ilmiöksi. Sitä ei pidä hyväksyä. Pidetään huolta lapsistamme ja tehdään kaikkemme tällaisen sairaan touhun kitkemiseksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

self

10.3.2005 02:44

Jätkät teki hyvän esiintyymisen T&J Experiencessä. Toivon ehdottomasti että ohjelma menestyy. Saapa nähdä onko ahdasmielinen junttikansa valmiina tähän...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Gauntlet

10.3.2005 04:16

[LAINAUS]JaniPet kirjoitti 10.03.2005 klo 02:06:
Raamatun mukaan tälläinen touhu on syntiä.[/LAINAUS]

Raamattu toimii ihan hyvänä vessapaperina, kunhan vain muistaa repiä useamman sivun kerralla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

stettin

10.3.2005 10:24

[LAINAUS]Gauntlet kirjoitti 10.03.2005 klo 04:16:

Raamattu toimii ihan hyvänä vessapaperina, kunhan vain muistaa repiä useamman sivun kerralla.[/LAINAUS]

eikä toimi. kyllä mä ainakin suosin ihan darwinistista serlaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ISONTALONANTTI

10.3.2005 11:07

Perkules millaista paskaa taas päästetään televisioon. Eikö nää "tyttöpojat" ymmärrä, että teette oikein homoista pilkkaa omalla olemuksellanne. Ei tarvitse ihmetellä, miksi homoille vieläkin nauretaan. Koittaakaa sitten edes puhua ilman sitä yliakkamaista tonaatiota. Eipä sitten muuta....

Nyt tämä homo pistää työhaalarit päälle ja lähtee navettaan,

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ISONTALONANTTI

10.3.2005 11:10

Perkules millaista paskaa taas päästetään televisioon. Eikö nää "tyttöpojat" ymmärrä, että teette oikein homoista pilkkaa omalla olemuksellanne. Ei tarvitse ihmetellä, miksi homoille vieläkin nauretaan. Koittaakaa sitten edes puhua ilman sitä yliakkamaista tonaatiota. Eipä sitten muuta....

Nyt tämä homo pistää työhaalarit päälle ja lähtee navettaan,

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lehto79

10.3.2005 11:58

No johan on aihe väitellä. Aika ahdasmielisiä ihmisiä Suomi täynnä, mutta mikään ei ole muuttunut. Käykää ihmiset maailmalla ja oppikaa erilaista kulttuuria, tutustukaa ihmisiin ym turhaan niin ei muutama "julki-homo" tunnu noin ahdistavalta. Aivan käsittämätöntä! Itse olen täysin hetero, ei epäilystäkään, mutta tollasella asenteella toisia ihmisiä kohtaan (en todellakaan suosi homoja) ei paljon saavuta elämässä. Ennen aikainen stressi ja itsemurha... Jos täällä jokainen rupeaisi ottamaan oman käden oikeuden haltuun, ei meitä paljon olisi jäljellä. Kasvakaa ur*** ihmisiksi!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Wise_ass

10.3.2005 13:05

"Seksi on vain yksi elämän osa-alueista, mutta homot määritellään jatkuvasti sen kautta."

Ei sillä, että minulla olisi mitään homoutta vastaan, mutta eikös tuo kirjoittajan kommentti nyt ole vähän jeesustelua? Miten muuten määrittelet homon kuin seksin kautta? Erilaisesta äänenpainosta, paremmasta pukeutumisesta?

Olisihan se nyt aika äärimmäistä luokitella homoiksi kaikki hassusti puhuvat miehet :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

serpico

11.3.2005 15:20

No niin, nyt saatiinkin ruutuun oikein tosihomoja. Amerikkalainen Fab 5 onkin varsin maltillinen ja ulkoasultaan konservatiivinen (lukuunottamatta sitä katrihelenaa). Heillähän on ideana muodistaa henkilöiden omaa persoonallista tyyliä. Viimeksi leikattiin pois takatukka. Varmaan Gekko parahtaisi itkuun... "tukan pitää olla sivuilta lyhyt, takaa pitkä ja päällä jotain härdelliä" Ai pitää? Kaikkien tukan vai? Mielenkiinnolla jäädään odottamaan minkälaisia catwalkien venuksia on tulossa meidän heteromiehistä näiden kujeilevien veikkojen käsissä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Juulio77

11.3.2005 16:57

Mä oon ku sä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

heterojannu

12.3.2005 01:36

On se jännä lukea kuinka "vain" homoja pidetään tyylitajuisina jne. Ja et heterot olis ns juntteja/pohjasakkaa?? Pitää siis muistuttaa että ei ne honot yksin osaa pukeutua, on meitä heteroitakin jotka osaa pitää huolta itsestään ja osaa pukeutua trendikkäästi jne. ja tykätä naisista ;) Ei siin mitää.., fab 5 (etenkin jenkkiversio) on hyvä ohjelma ja vinkkiohjelma heteroille jotka haluavat kohottaa itsetuntoa ja ulkonäköä mutta ylihehkutus pois! Kyllä me heterotkin osataan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hansuhansu

12.3.2005 13:12

Eivät kaikki homot todellakaan välttämättä ole sen tyylitajuisempia, parempia sisustamaan jne... Eikö silloin ohjelmassakin olisi se yksi "superhomo", joka tekisi kaiken heterolle??

Pitääkö tällaiset asiat ottaa niin vakavasti! Pilke silmäkulmassa odotan ohjelmaa. =)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Mashimaro-

12.3.2005 13:48

[LAINAUS]VoiVee kirjoitti 08.03.2005 klo 19:07:

..Ja sitäpaitsi Homous on sairaus - häiriö aivotoiminnassa!!! Mietiikää sitä kaikki homppelit! Siis lääketiedekkin jo sanoo, että ampukaa kalloonne kuula![/LAINAUS]

Voi luoja missä keskiajalla säkin asut?!? homous ei ole sairaus enää ees armeijan mukaan - eli homouden perusteella pelkästään et saa vapautusta, ja kun nuokin isotherrat ovat sen jo hyväksyneet ni kyllä sunkin pitäis jo! en tarkalleen muista koska homous siirty pois sairauksien_kirjasta, mutta valitettavasti oon huomannu et joidenkin teinilapsien (ja isompienkin ihmisten) ajatusmaailma on siirtymässä takaisin pimeälle keskiajalle.. säälittävää sanon minä... suvaitsevaisuutta hei pliiz kehiin nyt! homoja kuitenkin on valtavan paljon suomessakin, että jos kunnon jengisotaan lähdettäis ni foobikot siinä tulis häviämään :P ei sille vaan voi mitään.. ollaan aina tuleva olemaan, vaikka kuinka meikäläisiä koittaisit lahdata.. tuleva lapseskin voi olla homoseksuaali, hylkäätkö senkin sitten? mieti vähän mitä suustas päästät..[SIGNATURE]

_______________________
-The scars are only a reminder that the past was real-[/SIGNATURE]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi