Humala ei ole pyhää

Viime talvena Diorin pääsuunnittelija John Galliano sai potkut huudeltuaan antisemitistisiä kommentteja pariisilaisessa ravintolassa.

Muotimaailma repesi kahtia. Ihailijat itkivät. Suomessa uutisointi valtamediassa asti aiheutti närää. Että kamoon, se oli kännissä!

Me suomalaiset ajattelemme, että humala jos mikä on pyhää. Jos perussuomalaisten kansanedustaja huutaa neekeriukoista, se voidaan kuitata stressipurkauksena. Jos sama huutelija olisi vielä ollut humalassa, no, sitä ei varmaan olisi koskaan tapahtunut.

Paitsi että olisi. Siinä missä kansanedustaja on kansanedustaja myös lauantaiyönä, oli Gallianokin Diorin muotikasvo nollausiltanaan. Hänen työnsä oli varmasti stressaavaa ja pisti koville. Walter de Campin raportti todistaa, että känni ei silti ole pyhää. Lue artikkeli tästä!

Jos Galliano työllistyy uudestaan, hyvä niin, mutta hän saa ihan itse saavuttaa asemansa. Diorin ei kuulu suvaita hänen mokiansa. Eikä meidän.

P.S. Seuraavan City-lehden välissä on tuttu lifestyle- ja muotilehti Styleguide. Ilmaiseksi, tietenkin, ja freesaavan pintarempan jäljiltä.

3 kommenttia

Nautintoaineet

22.10.2011 21:30

Humala on Suomessa pyhä olotila. Kuten myös huumepäissään oleminen. Tämä on tullut todistettua useissa rikostapauksissa joissa rikollisen fyysistä tilaa (oli rikoksen tekohetkellä huumepäissään ja/tai humalassa) pidettiin lieventävänä asianhaarana.

Päihteet, mikä ihana tekosyy. Vielä kun osaa sopivassa paikassa itkeä kukkahattutädille vaikeaa elämäänsä (sitä, miten päihteisiin uppoavat rahat täytyy hankkia Alepan ja Siwan kassoja ryöstellen) niin avot, saatkin vain ehdollisen tuomion ja päänsilitystä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nautintoaineet

25.10.2011 11:29

En tiedä miten pyhä huumepäissään oleminen on rikospaikalla, mutta muuten se on. Ei huolia, ei paineita vaan huoria ja aineita!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Niusu

4.12.2011 23:38

Asennetta kuvaa kivasti se että kun baarityöntekijänä kehtaat valittaa asiattomista asiakkaista nii vastauksena tulee tyyliin että "Ei kännissä aina jaksa kaikkia normeja noudattaa ja miljoonia sääntöjä kun on tarkotus bailaa ja pitää hauskaa.."

Mitäs sitten tehdään kun oma hauska ei todellakaan ole toiselle kivaa? Onko se ok..? sille kelle on, se hyväksyy myös kärjistettynä esimerkkinä pedofiilit ja raiskaamisen. Se on ihan ok kun sil raiskaril oli kivaa!..

kuhan ei osu omalle kohdalle, eikös juu!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi