Hyvä Selibaattimo

Voi-voi Timo, sinä et ole saanut. Siksi naiset ovat sinusta inhottavia ja jopa tyhmiä. Ensimmäisestä en osaa sanoa, jälkimmäisestä paljonkin. Toteat puutettasi käsittelevässä kirjassasi Ilman että humanistinaiset ovat joko seksuaalisesti ja emotionaalisesti kylmiä tai pilkattavia ja hyväksikäytettyjä jakorasioita. Hienoa! Näkemyksesi toistaa ikiaikaista käsitystä naisista huorina tai kunnon naisina, ja ajatelmasi on varmasti uusi heille, jotka eivät ole vielä päässeet yläasteelle.

Dikotomiasi antaa naisille myös lisäominaisuuksia: ne, jotka eivät anna sinulle (inhottavat) ja ne, jotka antavat (tyhmät). Ja kaikki (paitsi ne anteliaat tyhmät) ymmärtävät, miksi olet ollut tahtomattamasi selibaatissa neljä vuotta. Koska sinulle antaneita ei kirjasi mukaan ole paljon, naiset eivät voi olla tyhmiä.

Timo, toteat vielä kirjassasi: “Mitä enemmän saa naisia, sitä vähemmän heitä arvostaa”. Kun sitä ajattelee, toivoo että selibaattisi jatkuisi vielä muutaman vuoden.

Vedä käteesi!

Ai hitsi, senhän olet tainnut tehdä jo.

13 kommenttia

Jani

26.2.2009 13:15

Tämä toimituksen kommentti todistaa hyvin Hännisen väittämän nro 5. Feministien kanssa ei voi keskustella.

Kiitos vaan Timolle rohkeudesta tuoda tämä esille. Jos luet tämän niin voin kertoa, ettet ole mielipiteinesi yksin. Voin itse allekirjoittaa väittämäsi täysin. MInulla ei ole juuri mitään hyvää sanottaa varsinkaan helsinkiläisistä naisista. Suomalaiset naiset eivät ole kiinnostuneita fiksuista, älykkäistä, hyvin käyttäytyvistä miehistä. En myöskään jaksa uskoa, että vika olisi (pelkästään) meissä miehissä, koska tuttavapiiristäni löytyy muitakin saman mielipiteen omien kokemuksiensa perusteella omaavia, myös Suomessa asuvia ulkomaalaisia. Eikä kysymys ole pelkästään seksistä vaan parisuhteesta, läheisyydestä yms.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mikko

26.2.2009 21:21

No vittu jos ei miehet oo viellä tajunnu!! Ni ei ne naiset sieltä kotoa tule hakemaan tai ei niitä naisia naisia isketä vaa tuijottamalla ja kuolaamalla sieltä filosofia-kirjan takaa! Vaikka eletään 2000-lukua niin edelleen pätee nää hiuksen hienot "säännöt" ettei nainen VOI lähestyä miestä pariutuakseen vaan se tapahtuu niin että MIES lähestyy sitä naista!
Jos ei saa suutaan auki ni olkoon yksin, nirsot runkaa!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mikko

26.2.2009 21:25

Ja mitä tulee ulkomaalaisiin. Ei millään pahalla. Se mitä kuullut omilta naispuolisilta kavereiltani, niin opetelkaa sanan EI tarkoitus/sisältö! Ei kaikkii kiinnosta että teil on 50cm leka jalkojen välissä jota kuumottaa! Ja se et jos naiset rupee käyttäytyy teit kohtaa akressiivisesti ni ei johdu naisesta vaa TEISTÄ! O-P-E-T-E-L-K-A-A Y-M-M-Ä-R-T-Ä-M-Ä-Ä-N!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jani

26.2.2009 21:36

Ei oikeastaan kannattaisi edes kommentoida jonku teinin mesuamista, koska et tiedä elämästä vielä yhtään mitään. Osaan puhua ihan tarpeeksi vieraille ihmisille ja olen käynyt ulkona tarpeeksi monta kertaa tarpeeksi monessa maassa ja kaupungissa Suomenkin sisällä tajutakseni eron. Ja keskieurooppalaiset kyllä tajuavat sanan "ei". Kyllä nämä ulkkarit on joskus seurusteleetkin suomalaisen kanssa, mutta tulleet siihen tulokseen, että muualta löytyy selväjärkisempiä naisia, huomattavasti helpommin.

ps. sivistyneeseen keskusteluun eivät kuulu kirosanat tms, mutta kuten sanoin, allekirjoitan Hännisen väitteet ja se koskee myös kohtaa 5 (itse asiassa en tiedä aggressivisempaa kansaa, varsinkin humalassa, kuin suomalaiset, Etelä-Amerikassakin on baarissa turvallisemman oloista kuin Suomessa)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nainen kiinnostunut

27.2.2009 12:06

Varmasti ovat suomalaisnaiset kiinnostuneita älykkäistä miehistä. Menin naimisiin älykkään ja huumorintajuisen miehen kanssa. Ei mieleenkään tulisi seurustella miesbimbon kanssa. Ja kyllä olen Helsingistä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Feministi?

27.2.2009 15:17

Feministien kanssa ei voi keskustella. Siis mistä? Siitä, että naiset ovat tyhmiä tai ikäviä. Vau, mikä keskustelunavaus.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jani

1.3.2009 21:20

Feministithän ei tunnu kestävän minkäänlaista oman toimintansa arvostelua, tai yleensä mitään negatiivista kommentointia naisista. Miehiä sen sijaan kyllä haukutaan mitä ehditään. Jos haluaa tasa-arvoa niin pitää myös kestää negatiivisia kommentteja ja pystyä keskustelemaan ja sietämään niitä provosoitumatta. Tosin välillä vaikuttaa, että feministit eivät edes halua tasa-arvoa vaan naisvaltaa.

Kun omien ja ystävien kokemusten perusteella voin vahvistaa Hännisen väittämiä, vaikka en kyllä tosin ole ollut neljää vuotta puutteessa, niin onhan toi Cityn päätoimittajan pääkirjoitus loukkaavan oloinen ja törkeää kärsiviä ihmisiä kohtaan. Tosin en siitä henk kohtaisesti sen kummemmin ole loukkaantunut, koska osaan jättää moisen huomioimatta. Mutta joka tapauksessa käytännössä siinä haistatetaan paskat, koska kyllä ilmaisua "vedä käteen" käytetään loukkaavassa merkityksessä hyvinkin usein. Vaikka Cityn journalistinen taso on mitä on, niin kyllä tämä on aikamoinen pohjanoteeraus ja vahvistaa Hännisen väittämän nro 5. Voi vain kuvitella millainen polemiikki olisi syntynyt, jos joku nainen olisi kirjoittanut miehiä haukkuvan kirjan, City olisi sen esitellyt ja miespuolinen päätoimittaja olisi haukkunut kyseisen naisen ja haistattanut paskat tyyliin istu sormeen tai jotain lutkittelua tms. Feministien raivolla ei silloin olisi rajaa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Seli, seli

2.3.2009 08:21

Musta tää pääkirjoitus ei ollut yhtään sen provokatiivisempi kuin Hännikäisen kirjakaan. Ja mä nyt näin tämän sellaisena hauskana kannanottona.
Jos Hännikäinen loukkaantuu tästä, ihan yhtä lailla naiset voivat loukkaantua hänen tekstistään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

etas

3.3.2009 21:09

Tässä on taas sokaistuttu provokatiivisista väitteistä, joissa kaikissa kuitenkin piilee totuuden siemen. Kaikki siemenet eivät ole itämiskelpoisia, mutta keskustelun herättämiseen tarvitaan joskus tuollaista liekitystä. Varsinkin mainittu "mitä enemmän saa, sitä enemmän halveksuu ja sitä enemmän saa" tulisi nähdä kommenttina SEKÄ miehistä ETTÄ naisista, sillä se kertoo molemmista. Eikö "naistenkaataja" muka usein ole limainen runkku, joka ei arvosta naisia?

Harmi vain, että eniten paikkansa tuntuu pitävän se väittämä, että naisasianaisia ei kiinnosta vastata asiallisesti mihinkään sellaiseen puheenvuoroon, jossa miestä ei esitetä pääsyyllisenä ja naista alistettuna uhrina.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tasa- arvoa?

3.3.2009 22:10

En ole naisasianainen, mutta en myöskään ymmärrä mikä näistä Hännikäisen väittämistä voisi olla niin asiallinen, että siitä voisi kovin asiallista keskustelua käydä.

Hännikäinen ei siis saa. Hänen kokemuksensa perustuvat muutamiin helsinkiläisiin naisiin, ja kas, hänen kokemuksensa voidaan yleistää koko naispopulaatiota koskeviksi.

Olisi myös mielenkiintoista tietää mikä on Hännikäisen kohderyhmä iskemisen saralla. Lainatakseni tässä lehdessä joskus ilmestynyttä artikkelia, Hännikäinen on ns. alemman tason mies ja mitä todennäköisimmin hänen kohteenaan on yleensä ylemmän tason nainen. On siis selvää, ettei hän saa. Suomessa riittää myös alemman tason naisia, jotka eivät ole niin nirsoja miesvalintojensa suhteen. Siirtykööt heihin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mikä tässä on ongelma?

4.3.2009 15:24

On siis naisilta julmaa ja törkeää olla antamatta miehelle, joka ei kirjoitustensa perusteella omaa alkeellisiakaan käytöstapoja, jolla on naisista pelkästään negatiivista sanottavaa ja joka ei muutenkaan ole mikään unelmasaalis. Tuskin kukaan vaivautuisi edes julkaisemaan kirjaa, jossa ulosanniltaan ja ulkomuodoltaan tämän kaverin tasoinen nainen voivottelisi sitä, etteivät kivat ja komeat miehet ole hänestä kiinnostuneita ja haukkuisi samalla katkeruuksissaan maanrakoon koko miessukupuolen?

Ei sivistysvaltioissa ihmisiä voi pakottaa harrastamaan seksiä jotenkin epäkiinnostavina tai jopa vastenmielisinä kokemiensa henkilöiden kanssa. Mutta jos omaa jonkinlaiset sosiaaliset taidot ja pitää jonkunlaista huolta ulkonäöstään ja uskaltautuu aloitteita tekemään (eikä juokse yksistä pakeista äidin helmoihin itkemään ja katkeria kirjoja kirjoittelemaan) niin kyllä näyttää naista löytyvän - jonkun kanssa ne "pihtarihuorafeministitkin" sitä seksiä harrastavat ja pariutuvat. Useimmiten se joku näyttäisi olevan ihan tavallinen, tavallisennäköinen suomalainen mies. Tavallinen suomalainen mies, ei mikään säälittävä ruikuttava naistenvihaaja.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jani

12.3.2009 10:47

Käsittääkseni Hänninen ei ole ollut kovinkaan nirso naisten ulkonäön suhteen. Ja niin omiin kuin kavereiden kokemuksiin perustuen fiksu ja hyvinkäyttäytyvä mies ei Suomessa naista saa. Eräs kaverini, joka kyllä ehkä näyttää hieman Hänniseltä, ei todellakaan ole nirso vaan voisi ihan hyvin ottaa ”pullukan” Mutta näillä tuntuu olevan kohtuuttomat vaatimukset miesten ulkomuodon suhteen vaikka kannattaisi ensin katsoa peiliin. Tosin joku sosiopaatti kyllä näyttää kelpaavan.

Ja omat kokemukseni. Olen kuullut usealta naiselta, tosin ulkomailla ja jossain muualla Suomessakin (kuin Hkissä) positiivisia kommentteja ulkonäöstäni, mutta ilman tässä ollaan. Osaan käyttäytyä, olen älykäs, en juo liikaa, olen keskimääräistä suomalaista sosiaalisempi ja pidän huolta itsestäni. Olen ilmeisesti kuitenkin tylsä, kun en sekoile ja riehu ympäriinsä. Sitten kun tietää millaista meno on missä tahansa muualla (kuin Suomessa/Hkissä) niin en voi kuin allekirjoittaa Hännisen väittämät. Tiedän kyllä, että äärimmäisten feministifasistien mielestä syy on yksin miehissä ja yksin minussa. Mutta eiväthän he yleensäkään pysyt näkemään naisissa tai naisten käyttäytymisesä pienintäkään vikaa tai puutetta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nainennainen

12.3.2009 12:47

Hei ihan samoja ongelmia on naisilla. Tiedän monta yksinäistä sinkkunaista, joilla ei ole miestä. Ja olen elänyt sellaisena itsekin. Kukaan ei vain ole kiinnostunut. Eikä ole pakko olla. En haluaisikaan miestä, joka ei ole täysillä suhteessa.
On totta, että moni nainen tykkää pahiksista, mutta yleensä naiset kehittyvät sen vaiheen yli täytettyään 25 vuotta. Sen jälkeen perheenisämateriaali on suosittua. Tuossa vaiheessa moni perheenisämateriaalinen tosin on jo mennyt.
Oli yksin mies tai nainen, turha sitä toista sukupuolta on siitä syyllistää. Jos ei kelpaa, ei kelpaa. Kädenlämmintä ei kenenkään tarvitse ottaa. Se ei toimi (enkä tarkoita nyt sitä, että suhteessa pitää olla vauhtia ja vaarallisia tilanteita, vaan että joku älyllinen connection pitää olla).

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi