Internetin silmin Lahti on upea paikka!

Koska SYÖ!-viikot rantautuvat ensimmäistä kertaa Lahteen, päätimme tutustua kaupungin mielenmaisemaan.

SYÖ!-viikot rantautuvat ensimmäistä kertaa Lahteen, joten päätimme tutustua Päijät-Hämeen helmeen hieman tarkemmin. Mistä tuossa paljon puhutussa kaupungissa oikein on kyse? Miltä Lahti näyttää internetin silmin? Lahtelaiseen mielenmaisemaan voi tutustua, omalla vastuulla, esimerkiksi Lahtiblogin sisällöissä. Facebookissa, Instagramissa ja Tumblr:ssa Lahti-aiheisia uutisia ja meemejä jakavan tahon tekemisistä piirtyy sympaattinen ja välillä synkkäkin kuva Lahdesta, eli Lahest.

Lahtiblogia aiemmin ylläpitänyt ja valokuvillaan maailmallakin mainetta saanut Antti Sepponen on erikoistunut lahtelaisen arkiromantiikan kuvaamiseen työssään. Sepposen silmin Lahden karu puolikin näyttää kauniilta. Hänen töitään on ollut esillä muun muassa Vice-lehden artikkelissa otsikolla “Lahti is a Paradise”.

 
 

#lahti

Henkilön ANTTI SEPPONEN (@senttiapponen) jakama julkaisu

 

Hyvää 2017!

Henkilön ANTTI SEPPONEN (@senttiapponen) jakama julkaisu

 

Hyvää joulua!

Henkilön ANTTI SEPPONEN (@senttiapponen) jakama julkaisu

 

On Lahdessa positiivinen julkisivukin. Sitä edustaa muun muassa kuukausi sitten julkaistu Lahti, minun kaupunkini -video, jossa paikalliset tekijämiehet ja -naiset pääsevät ääneen kertomaan kotikaupungistaan.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi