Ismo Leikola ottaa Conanin lavan haltuun

Suomen ykkösnimiin kuuluva koomikko pääsee esiintymään ohjelmaan, mitä seuraamalla moni suomalainen on oppinut tykkäämaan stand upista.

Ismo Leikola.
Ismo Leikola. Kuva: ISMO / Facebook

Suomen suosituimpiin kuuluva stand up -koomikko Ismo Leikola pääsee viettämään synttäreitään mahtavissa merkeissä, sillä tänään maanantaina syntymäpäiväänsä viettävä kaveri nousee legendaarisen Conan O’Brienin show’n koomikkovieraaksi.

Leikola on siirtynyt viime vuosina ulkomaisille areenoille ja vaihtanut kielensä englanniksi. Sympaattista rallienglantia on kuultu jo vuodesta 2005 lähtien, kun Leikola aloitteli maailmanvalloitustaan Skotlannissa. Vuonna 2014 hän valloitti amerikkalaisyleisön sydämet voittamalla Los Angelesissa sijaitsevan Laugh Factory -komediaklubin Maailman hauskin ihminen -kilpailun 100 000 dollarin pääpotin ja sitä seuraavan kiertueen Yhdysvalloissa. Leikola on asunut vuodesta 2016 saakka Los Angelesissa yhdessä vaimonsa kanssa.

Tulevasta Conanin keikastaan Leikola lupailee klippiä nähtäväksi myös suomalaisyleisölle heti, kun sellainen on saatavilla. Youtubesta löytyy tuore Ismo-video Leikolan parista englanninkielisestä vitsistä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi