Ja maailman paras bailukaupunki on...

Walter de Campin tutkimuksia.

Tarina alkaa tästä. Istun eräänä iltapäivänä upottavassa nojatuolissa DTM:n homokahvilassa. Taivaanrannalla ei esiinny kiirettä.

Samassa pöydässä venyttelee Ritu (Riitta Suominen, DTM:n pomo). Hän on sinkoutunut Bangkokista pitkältä lomalta ja on häipymässä viikoksi Las Vegasiin. Ritu näet imuroi ideoita ulkomailta. Hän on alati ajan tasalla.

Oli siis luonnollista kysäistä häneltä, mikä on tällä hetkellä maailman paras bailukaupunki. Yllättäen Ritu ei osaa vastata tähän kaikkein yksinkertaisimpaan kysymykseen. "Harri!" hän huikkaa lähipöytään. "Mikä on tällä hetkellä maailman paras bailukaupunki?"

"Pariisi."

Siinä viruu vaaleahiuksinen, päivettynyt nuorimies, joka imee pilliä. "Tulin viime viikolla Pariisista", kaveri sanoo poistaakseen vähäisimmätkin epäluulot tietojensa päivityksestä.

"Harri tietää kaiken", Ritu kuittaa.

Vaihdoin sen jälkeen muutaman sanan tuon Harrin kanssa. Viime vuonna Harri on tehnyt kahdeksan bailumatkaa ulkomaille. Hänestä säteilee ylivertaista tietotaitoa. Hän tuntee kaikki kaupungit ja osaa laittaa ne paremmuusjärjestykseen. Pummaan hänen puhelinnumeronsa, ja lähipäivinä vaihdamme puhelimessa muutaman sanan.

Sitten Harri katosi.

Harrin katoamisen jälkeen olen tuntenut itseni jotenkin turvattomaksi. Ensimmäisen kerran elämässäni käsitän, että en osaa vastata edes niin yksinkertaiseen kysymykseen kuin mikä on maailman paras bailukaupunki. Eihän silloin voi mennä ulkomaille. On hirveä riski päätyä väärään osoitteeseen. Nyt on tartuttava puhelimeen ja tukittava tämä tietoaukko kiireellisesti.

Haloo, onko siellä Pepi (Lost&Foundin omistaja)? Mikä on tällä hetkellä maailman paras bailukaupunki?

"Lempikaupunkimme on ehdottomasti Barcelona, joka ei ikinä hiljene. Amsterdam on muuten loistava, mutta se on vain viikonloppuisin. Euroopan monessa kaupungissa alkuviikot ovat ihan kuolleita. Joku Lontoo on sunnuntaina aivan kuollut, maanantaina samoin. Ei siellä ole mitään. Barcelonaan tulee koko ajan uusia rohkeita mestoja. Barcelona on trendientekijä yöelämäpuolella."

Mutta Harri väittää, että Pariisi on paras bailukaupunki.

"Pariisissa ei ole mitään vikaa, mutta siellä on heikommin paikkoja. Eivätkä mestat ole siellä keskittyneet samalle alueelle niin kuin Barcelonassa. No, Pariisi on mennyt eteenpäin ja hallien alueelle on tullut vähän keskittymää, mutta ei samalla tavalla kuin Berliinissä, Amsterdamissa, Barcelonassa, Madridissa tai Lissabonissa."

Hmm, Pepi ja Harri ovat siis eri linjoilla. Tämäpä huolestuttavaa. Soitan toimittaja Anna Värelle, joka on erikoistunut Helsingin klubikuvioihin ja tuntee bailutrendit läpikotaisin. Hänellä ei ole aavistustakaan maailman parhaasta bailukaupungista. Hän on yhtä pihalla kuin minäkin.

"Joittenkin mielestä se on Pietari, ja joku hehkutti viime viikolla Moskovaa", Anna kertoo.

Maailman paras bailukaupunki ei pomminvarmasti voi olla Pietari. Niillä nevoilla ei saa edes taksia keskustan ulkopuolella, mistä aiheutuu huomattavia turvallisuusriskejä yöllä liikkuessa. Olen luovinut Pietarissa muutaman yön Sami Hyrskylahden purressa ja tsekannut jokaisen mestan, mutta se on mahdollista vain oppaan avulla. Pietarissa yksinäinen turisti on hyytynyt lumiukko. Sama on tilanne Moskovassa, jossa monien klubien sisäänpääsymaksutkin ovat huikeat. Pietaria tai Moskovaa ei sitä paitsi voi kuvitella naisturisteja miellyttäviksi bailukaupungeiksi. Venäjän voi unohtaa. Tosin Sam Inkisellä voisi olla tähän huomautettavaa, mutta hänen numeronsa ei vastaa. Inkinen on jossain päin maailmaa bailaamassa.

Tony (dj. Lil Tony), mikä on tällä hetkellä maailman paras bailukaupunki?

"Henkilökohtaisesti se on Berliini. Siellä on kaikki niin vapaata, kun siellä ei ole aukioloaikoja. Lauantai-iltana saattaa olla viidetkymmenet house-bileet. Se on kuin Amsterdam isommassa mittakaavassa. Berliinissäkin on hasiksen poltto sallittu. Kaikki sellainen perusjuttu, mikä liittyy klubeihin, on tehty helpoksi."

Joo, minullakin on Berliini-kuume päällä.

"Mutta Berliinissä ei ole maailman helpointa löytää niitä bileitä. Se on undergroundia se juttu. Jos ajattelee jotain kompaktimpaa, jotain pientä, jonka tosiaan löytää, niin kyllähän Lontoon Old Streetin alue on ihan jees. Sanon kuitenkin Berliini."

Mitä sinulla on todettavaa Tokiosta, jota monikaan ei tunne?

"Tokio on makea silleen, että siellä on mielettömästi jengii eikä klubit silti ole massiivisen kokoisia, 300 ihmisen klubeja on paljon. Paljon tapahtumia joka päivälle. Sieltä löytyy ihan kaikkea. Jos haluat newyorkmaista hiphop-kulttuuria, niin siellä on maailman suurimmat r’n’b-klubit, joissa on japanilaisia, joilla on afrot ja ihot tummennettu. Ihan käsittämätöntä!"

Onpa weirdoa! Mutta pystytkö sinä koskaan Tokiossa iskemään mimmiä?

"Kyllä, kyllä! Japanilaiset tytöt tykkäävät eurooppalaisista miehistä. Helpompi siellä on naisia iskeä kuin Suomessa tai Berliinissä. Se ei johdu siitä, että olisin iso nimi siellä. Ne ovat vain supermukavaa porukkaa. Mutta sekin on vaikea kaupunki siinä mielessä, että pitää tietää mihin menee. Pikkumestoja on Shibuyan alueella, joka on vähän kuin Lontoon Soho, ja isoja mestoja on ympäri kaupunkia."

Harri sanoi DTM:n kahvilassa, että Pariisi on kaikkein parhain, mutta sitten Harri katosi.

"Ai Harri. Olisin luullut, että Harri mainitsee ensimmäisenä Miamin."

Ai Miamin? Voi ei! Siellähän moni heittää laatat pelkästään niiden muovibodyjen näkemisestä.

Vili (maailmaa kierrellyt ruohonjuuritason bailaaja), mikä on tällä hetkellä maailman paras bailukaupunki?"

"Olen niin vanhanaikainen, että vastaan Amsterdam. Se on niin monipuolinen. Siellä voi leikkiä olevansa Etelä-Amerikassa ja sitten voi leikkiä olevansa Skandinaviassakin. Yritän tällä vastauksella välttyä kertomasta tarkemmin, millaista juhlimista meinaan."

Ymmärrän. Nämä toimet eivät siedä päivänvaloa. Entä mitä mieltä olet Pariisista, jota Harri pitää parhaana?

"Olen asunut Pariisissa vuoden enkä nostaisi sitä bailukaupunkina kovinkaan ylös."

Mikä siellä mättää?

"Siellä on se sisäänpäinkääntyneisyys. Jos ei tunne jengiä, niin ilman ihan älytöntä rahamäärää siellä ei pääse puusta pitkään."

Luuletko, Vili, että voisi olla varteenotettavia näkemyksiä, joiden mukaan maailman paras bailukaupunki voisi olla Euroopan ulkopuolella?

"Se on melko varmasti jossain muualla kuin Euroopassa!"

Millä mantereella se olisi?

"Se löytyy varmaankin latinalaisesta Amerikasta. Se johtuu niiden vapaasta ajattelutavasta ja ikuisesta auringonpaisteesta, ja jos taloudellisesti haluaa bailata hyvin, kannattaa lähteä kauas. Olen bailannut Havannassa ja viimeksi olin Brasiliassa sellaisessa kaupungissa kuin Florianopolis. Se on Sao Paolosta pari tuntia alaspäin. Se on hyvä valinta. Siellä riittää tanssia ja laulua."

Florianopolis? Hmm. Sinnekö mulle siis tulee lähtö?

Sedu (Tiikerin, The Clubin, Baarikärpäsen ja Kaivohuoneen omistaja), mikä on maailman paras bailukaupunki?

"Helsinki."

Älä nyt lyö tätä asiaa leikiksi.

"Olen aika paljon ollut maailman turuilla liikenteessä eikä heti tule mieleen parempaa."

Mutta, hyvänen aika, eihän Helsinki voi olla paras, koska täällä paikat menevät kiinni 04. Esimerkiksi Berliinissä saa järjestää seksibileitä ja tehdä mitä tahansa milloin vaan.

"Ei se tarkoita, että se olisi paras bailukaupunki. Ne ovat kaikki inside-bileitä, joita järjestetään suljetuissa tiloissa. Ne eivät ole kaiken kansan huveja. Kun tänne tulee turisteja, kavereitani ulkomailta, ne sanovat aina, ettei ole parempaa paikkaa kuin Helsinki."

Mikä täällä sitten on niin hyvää?

"Täällä on ylivoimaisesti parhaat naiset. Täällä ei ole huoria baarit täynnä. Täällä on turistillakin mahdollisuus saada kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen. Voin kuvitella, kun kesä tulee ja täällä on Kaivohuoneet ja keskustan terassialueet. Ei Helsinkiä parempaa bailukaupunkia ole olemassa."

Muut puhuvat Berliinistä, Barcelonasta ja Pariisista.

"No kun ne kaverit eivät näe metsää puilta. Ei niillä ole ulkomailla yhtään hauskempaa. Aina kuulee noita juttuja että sinne ja sinne. Siellä ne ihmiset ovat seinäruusuina. Sä et jossain kaupungissa pääse parhaisiin inside-bileisiin tosta vaan. Joka kaupungissa on hyviä bileitä, mutta täytyy kuulua siihen pieneen piiriin, että pääsee mukaan niihin. Jos puhutaan turistin, ja yleensä tavallisen ihmisen näkökulmasta, niin Helsinki on varmasti vapaamielisin ja paras bailukaupunki, jossa kaikilla ihmisillä on mahdollisuus päästä mukaan."

Hyvästi, Barcelona! Hyvästi, Pariisi! Hyvästi, Florianopolis! Hyvästi, Harri! Täällä kutsuu Helsinki!

65 kommenttia

Schumacher

25.3.2004 19:11

Sedu on päällikkö!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Robert

25.3.2004 20:54

Hei tota...tottakai Seppo sanoo et Helsinki, jos se nyt sattuu omistamaan tämän oikein kivan taskukokoisen metropolimme yökerhoista puolet niin.. no joo, miettikää mitä itse sanoisitte tuossa asemassa.

Mutta kyl mä voin sanoo kans paljon kiertäneenä et Helsinki on hyvä bailukaupunki, absolut, ei käy kieltäminen!

Siltikkin Helsinki -maailman paras bailukaupunki. Perusteena et naisasiakkaat ei ole huoria ja että kaikki pääsevät kaikkialle. -Nämä perusteet voi esittää vaikka silloin kun sanotaan et vaikka....Joensuu on maailman paras bailukaupunki.

Tää on vaan mun mielipide mut silti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Porteno

26.3.2004 01:22

Buenos Aires on tämän hetken paras bailupaikka!

Siellä ihmiset juhlii, niin kuin huomisesta ei olisi väliä ja joka ikinen päivä on monet paikat täynnä ja pitkälle aamuun! Ihmiset ovat hullun hauskoja eikä kaupunki tunnu nukkuvan koskaan.

Ja ei ollut vielä sellaista VIP-tilaa clubeista löytynyt, mihin en pääsisi pelkästään englantia puhumalla juhlimaan paikallisten mallien ja julkkisten kanssa.

Sisäänpääsytkään eivät ole huimia ja useampaan paikkaan naiset pääsevät vieläpä ilmaiseksi!

Juomat ovat halpoja! Kaikki Argentiinaan!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JuanCarlos

26.3.2004 05:04

Hesa o iha tyhymä paekka,suotana! miusta hesas ei oo mittää hyvvää.Kerran oon ulkomaille käynynnä,ruottissa,sekin on ihan huono paikka.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jeps2004

26.3.2004 10:44

Helsinki? Eh-heh... Tampere on ainakin SUOMEN parhain bailukaupunki ja hyvänä kakkosena tulee Jyväskylä.

Barcesta oon myöskin ite tykänny, ku siellä ei oo kaikki hirveessä tuubassa niinku Suomessa.

Lontoo on... noh, hyvä ja huono. Antiikkinen 23 pubit kiinni haisee, mutta kyllä "Hoxtonin Bermudan kolmioon" (Old St-Great Estern St-Shoreditch High St.) on tullut monesti rahat ja muisti hukattua =) Siellä "Äitibaari" (Mother Bar) on koko alueen parhain menomesta.

Mutta mitä taas tarkoitetaan "bailaamisella"? Hirveetä tälläystä, nappi naamaan ja klubbaileen?

Itselläni kyseesä on lähinnä rento meininki hyvässä seurassa kunnon sohvilla jossain chillausmestassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TonyJL

26.3.2004 11:29

Oho seduhan vähän promottaa omaa kujaa..
Onhan se nyt selvä että maailman parhaat naiset ei todellakaan majaile Helsingissä. Suomalaiset on sisäänpäinkääntyneitä ja ummikkoja. Barcelona kuulostaa naisten suhteen ehkä parhaalta. Espanja yleensäkin. Eli taitaa se Euroopan bilepääkaupunki olla Barcelona.

Käsittämätöntä että joku voi sanoa Helsingin naisia parhaiksi? Kauheita nirppanokkia...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mies-itte

26.3.2004 13:12

Kyllä Rovaniemi on Suomen ykkönen. Etenkin talvisin. vapaamielinen, nuorekas, opiskelija meininki takaa että sähinää riittää ropsin yössä. kesällä hieman rauhallisempaa, voi joskus jopa ehtiä seurustellakkin pari kuukautta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

gosdh

26.3.2004 13:46

cancun ehdoton kesäpaikka ei muuta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ghfhfh

26.3.2004 13:52

[LAINAUS]Jeps2004 kirjoitti 26.03.2004 klo 10:44:

Helsinki? Eh-heh... Tampere on ainakin SUOMEN parhain bailukaupunki ja hyvänä kakkosena tulee Jyväskylä.

Barcesta oon myöskin ite tykänny, ku siellä ei oo kaikki hirveessä tuubassa niinku Suomessa.

Lontoo on... noh, hyvä ja huono. Antiikkinen 23 pubit kiinni haisee, mutta kyllä "Hoxtonin Bermudan kolmioon" (Old St-Great Estern St-Shoreditch High St.) on tullut monesti rahat ja muisti hukattua =) Siellä "Äitibaari" (Mother Bar) on koko alueen parhain menomesta.

Mutta mitä taas tarkoitetaan "bailaamisella"? Hirveetä tälläystä, nappi naamaan ja klubbaileen?

Itselläni kyseesä on lähinnä rento meininki hyvässä seurassa kunnon sohvilla jossain chillausmestassa.[/LAINAUS]

Haha, Jyväskylä !!! Asun ko. kaupungissa ja bailauksen kannalta kyseessä on täysi 0

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Petri

26.3.2004 13:58

Hyviä bileitä on joka puolella! Olkaa ennakkoluulottomia ja pitäkää silmänne ja korvanne auki, niin huomaatte. Parhaat bileet missä olen ikinä ollut, oli muutama viikko sitten Serenassa järjestetyt Pasifique pippalot =D!!!

EI Stadin mestoissa mitään vikaa ole muuta kuin auki-oloajat ja kalliit hinnat sekä pitkät jonot. No onhan noita ongelmia muuallakin mutta ei kaikissa maissa tarvitse hytistä 20 asteen pakkasessa jonossa. Yhteen vetona sanoisin, että Stadi on kyllä ihan hyvä bailu kaupunki mutta ei missään nimessä paras.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Huhhuhhh

26.3.2004 14:02

Espanjalaiset naiset ovat n.10 kertaa rumampia kuin suomalaiset!! Isot läskiperseet ja pienet tissit!! Tosi monella on myös viikset!! Mutta siitä vaan jos tykkää!!Tosi harvoin siellä kävelee kaunotar vastaan!!! Ei voi samaa sanoa Stadin keskustasta!!! Suomessa on maailman kauneimmat naiset!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tiki77777777

26.3.2004 14:08

Uh,, Rovaniemi...?
Ihanat puolensa sillä kaupungilla mut eipä tulis parhaaksi bailupaikaksi ainakaan mestojen perusteella mietittyä.
Toisaalta se paras 'bailaus' onkin sit ihan jossain muualla. Rollo-meiningissä on kyllä sitä jotain eli ihan mitä vaan miksi ihmeessä ei vois tehä just sitä mitä tulee mieleen ja haluaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tiki77777777

26.3.2004 14:09

Uh,, Rovaniemi...?
Ihanat puolensa sillä kaupungilla mut eipä tulis parhaaksi bailupaikaksi ainakaan mestojen perusteella mietittyä.
Toisaalta se paras 'bailaus' onkin sit ihan jossain muualla. Rollo-meiningissä on kyllä sitä jotain eli ihan mitä vaan miksi ihmeessä ei vois tehä just sitä mitä tulee mieleen ja haluaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

humppaa

26.3.2004 17:51

Parhaat bileet on aina siellä missä on kivimmät ihmiset.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Transformer

26.3.2004 18:39

Paras bailukaupunki eilen oli NYC, tänään se on NYC ja huomenna se tulee olemaan NYC. Kaikki muu on pelkkää spekulointia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ghjkl

26.3.2004 18:52

[LAINAUS]TonyJL kirjoitti 26.03.2004 klo 11:29:

Käsittämätöntä että joku voi sanoa Helsingin naisia parhaiksi? Kauheita nirppanokkia...[/LAINAUS]

Seduhan nimenomaan korosti, että ulkomaalaiset ystävät olivat kehuneet suomalaisia naisia maailman parhaiksi. Naiset kohtelevat suomalaisia ja ulkomaalaisia miehiä aivan eri tavalla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

77Teme

26.3.2004 21:05

Kyllä se on yllättävän totta, että Helsinki on hyvä biletyspaikka..monesti parin työkaverin kanssa lähdetty Helsinkiin viikonlopuksi bilettämään ja naiset aivan fantastisia ja meininki sopivan kansainvälinen ja rento...että teeveisiä Lontoosta vaan

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Buhaha

26.3.2004 21:51

KETÄ oikeesti kiinnostaa mikä kaupunki on hyvä (ja mitä ihmettä sekin tarkoittaa..)bailupaikka,heh heh.Bailupaikka,voi muna..."meitsi lähtee chillailee" hah hah!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Karkkityyny

27.3.2004 00:03

Stadi on ihan ok kansainvälisestikin katsottuna. Ei paras muttei paskinkaan.Eroja ulkomaisiin bailukaupunkeihin:1. Täällä pääsee kyllä kaikki sisään mestoihin jotka vaan jaksaa jonottaa(20:n jampan seurueetkin, yli viidellä vaikeuksia monissa maissa. Rumat+ei coolit pysähtyy ovelle pomminvarmasti monissa mestoissa ulkomailla). 2.Alkoholin hinta kohtuullisen halpaa klubeissa/loppuillanpaikoissa verrattuna ulkomaisiin bailukaupunkeihin. 3.Kova dokaus(onhan sitä muuallakin- tosin vähemmän ja mikäs siinä,loistava bailumesta Buenos Aires ei esim ole kovasti dokaava bailupitäjä).
Kansainvälinen kohteliaisuus on universaalia-" aajuu rillii from tsöömani hihhiii sanoi humalainen pullukka ja joi siiderinsä parilla huikalla loppuun ja.." ja Suomessa korostunutta!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Paskapuhetta

27.3.2004 00:11

Ihan sama, mikä kaupunki. Samaa paskaa se on joka paikassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

aeris

27.3.2004 05:13

Jaa miten niin Pietarissa ei saa taksia, siellähän jokikinen kadulla kulkeva auto on taksi, ja vielä valuuttataksia halvempi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kaurapuuro

27.3.2004 17:16

Joo kylla toi Rio De Janeiron LAPA on sellanen menokone ja kaupungin osa missa jokainen viikonloppu on Hell'singin taiteiden yo...Sinne ja kuppi kenolle ja kivaa pitamaan...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NGOpanomies

27.3.2004 20:49

Nairobi. Perhana mitä mustia moottoreita.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Abei

27.3.2004 22:07

[LAINAUS]ghjkl kirjoitti 26.03.2004 klo 18:52:

Seduhan nimenomaan korosti, että ulkomaalaiset ystävät olivat kehuneet suomalaisia naisia maailman parhaiksi. Naiset kohtelevat suomalaisia ja ulkomaalaisia miehiä aivan eri tavalla.[/LAINAUS]

...koska ulkomaalaiset ja suomalaiset miehet kohtelevat naisia aivan eri tavalla...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pipboy81

28.3.2004 21:30

Jep. Helsinki olis ollu munkin vastaus jos oltais älytty kysyä. Sedu tietää, ne muut pellet ihan pihalla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jeps20004

29.3.2004 00:02

[LAINAUS]ghfhfh kirjoitti 26.03.2004 klo 13:52:

Haha, Jyväskylä !!! Asun ko. kaupungissa ja bailauksen kannalta kyseessä on täysi 0[/LAINAUS]

No se nyt vähä riippuu. Mulle JKL ei ole esmes täynnä entisiä lukio-rakkauksia jne.

Eli: Niille joille JKL (tai mikä tahansa suom. kaupunki) ei ole ennestään tuttu, on se ihan jees, jos vaan on kooltaan "tarpeeksi iso". Ja keskisuomalaiset ovat kuitenkin varsin lunkia porukkaa...

Rollo tai Lontoo, Tampere tai Barcelona, Helsinki tai Pariisi, Joensuu tai Buenos Aires, Amsterdam tai Kuopio...jaa-di-jaa... Jos itellä ei oo kivaa, niin ei se kaupunkikaan sillon kivalta tunnu... Toisaalta tää on yhtä järkevää ku automerkistä ja sen oikeasta väristä väittely...

Piis ja lööv.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TintarellaF75

29.3.2004 02:33

Tervehdys Roomasta!

Olen ollut täällä kohta vuoden ja tämä EI ole paras bailukaupunki! Se on ihan totta, että Helsingissä on paljon reippaampi ja vapaampi meininki. Täällä on sama homma mistä jotkut valitteli Pariisissa: monille klubeille päästäkseen täytyy tuntea oikeat tyypit, tai maksaa sisään 30-50 euroa (mutta sekään ei aina auta, vaan pitää olla nimi listalla) tai olla sairaan hyvännäköinen. Lisäksi juomat on kalliita: bisse voi maksaa 8 euroa, drinkit 10.

Onneksi sentään perus ruokaravintoloissa saa litran talon punkkua kuudella eurolla!

Lisäksi klubeilla on usein tosi pyrkyrifiilis: ollaan niin viimeisen päälle cooleja, että siitä tulee pääasia.

Juupa juu, italialaiset on niin avoimia... Kyllä suomalaisiin on sittenkin helpompi tutustua jopa menomestoissa kunhan vain jutun alkuun pääsee. Suomalaismiehille pisteet kotiin! Voitatte italialaiset kuus-nolla!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Puarhuoneelle

29.3.2004 08:43

Paljon riippuu siitä, missä paikoissa missäkin kaupungissa käy. Eräs parhaista kokonaisuuksista löytyy Lissabonista, jossa eräs vanhankaupungin osa muuttuu kokonaan yöllä suureksi anniskelu- ja ravitsemusvyöhykkeeksi.... Paikalliset kaverit mukana, niin mikäs siinä... paikalliset tutut auttavat myös muissa kaupungeissa... myös Itä-Euroopassa osataan bailata...ainakin mun kokemuksen mukaan...naiset kauniita, juomat halpoja ja klubit isoja... mikäs' siellä oli ollessa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Salute-

29.3.2004 13:37

Vaikea sanoa mikä nyt olis maailman paras bilekaupunki, koska kaikkihan puhuu vain omien kokemustensa pohjalta. Oma mielipiteeni asiasta on, että tällä hetkellä biletyksen ja yöelämän paratiisi löytyy Madridista.

Klubit on mahtavia ja upeita, musiikkitarjontaa löytyy laidasta laitaan, meininki on kiristelystä kaukana ja hintatasokin on ok. Menoa riittää joka päivä ja aukioloajat ovat espanjalaisten aikataulujen mukaisia.
Madrisissa on vielä se hyvä puoli, että se ei ole täysin perinteinen turistikaupunki joten kaiken maailman wanna-be:t eivät siellä kärvistele.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

gudrun

29.3.2004 13:59

Reykjavik- EHDOTTOMASTI!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Raul_7

29.3.2004 14:56

Madrid! Puolen vuoden kokemuksella!!! :-)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Krisse

29.3.2004 15:24

[LAINAUS]Jeps2004 kirjoitti 26.03.2004 klo 10:44:

Lontoo on... noh, hyvä ja huono. Antiikkinen 23 pubit kiinni haisee, mutta kyllä "Hoxtonin Bermudan kolmioon" (Old St-Great Estern St-Shoreditch High St.) on tullut monesti rahat ja muisti hukattua =) Siellä "Äitibaari" (Mother Bar) on koko alueen parhain menomesta.

Mutta mitä taas tarkoitetaan "bailaamisella"? Hirveetä tälläystä, nappi naamaan ja klubbaileen?

[/LAINAUS]

Lontoo ehdottomasti! Varsinki kesäaikaa. Ja kuka lähtee johonki bubii istuu ja Carlsbergiä kittaa ku clubeja ja yökerhoi on vierivieres ja meno on aivan eri luokkaa ku Suomes. Ihmiset on paljon ystävällisempiä ja huomaavaisempia ja tulevat juttelemaan smaltalkkia. Kyllä suomalaisil on paljon opittavaa tässä asias. Ja ei kaikki niitä nappei tauluu mätä, itse en juo edes viinaa ja silti on hauskempaa ku varmaa kenelläkää muulla :)
Ainut huono puoli on et puntia palaa tiheesee tahtii mut jostain on tingittävä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

9pallo

29.3.2004 16:44

Ehdottomasti Turku. On Dbtl:t ja Ruisrockit. Ja parhaimman näköiset naiset. Varsinkin kesäisin Turussa on rennoin meininki kuin koko Suomessa. Hyvänä kakkosena tulee Helsinki.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Barronetti

29.3.2004 17:18

Kansainvälisesti: Buenos Aires ja Madrid

Suomessa: Helsinki, hands down paras!Kesä,meri,stadilaiset+turistit..Stadi on sähköinen kesällä. Stadin keskusta kompakti ja mielenkiintoinen mutta kuitenkin miljoona ihmistä metropolialueella.

Turkulaisilla traumaattinen suhde maan ykköskaupunkiin! Ei pari hölmöa festaria ihmeitä tee,tytöt parempiako?..nojaa..tuskin...ihan ok se kuitenkin on.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_crystal_

29.3.2004 18:03

Sanoisin ehdottomasti Sydney.
Siellä pääsee varmasti taviksempikin sisään joka mestaan, ei taatusti tarvi jonottaa pakkasessa, juomat on kohtuullisen halpoja, meno vapautunutta ja mestat auki yleensä vähintään aamu kuuteen.

Toki Helsinki on ok, mutta paras, se on jo aika liiottelua. Sydney:n lisäksi hyviä mestoja ovat Melbourne ja Barcelona. Näissäkin tietysti oleellisinta on tietää mestat. Esimerkiksi Sydneyssä ei kannata mennä suurimpaan ja kalleimpaan, niissä käyvät vain juntit.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

grrrrrr

30.3.2004 13:42

vittu te ette taas tieda mistaan mitaan.paras mesta on tietysti liverpool!!!lontoo on kallis mut taa on lontoon jalkeen paras mesta,jumalattomasti clubeja pubeja ja baareja ja tiesmita ja halpaa kans.ei ikarajoja.kaikki keskustassa kavelymatkan paassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

polja

30.3.2004 15:08

Tyhmään kysymykseen tuli tyhmä vastaus, vai mitä Waltter...?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

munailveily

30.3.2004 15:19

Dtm:n Riitta rules! Se, että maailman viimeisimmät tuulet sitten näy hänen johtamallaan klubilla lienee vain mitätön sivuseikka tässä hurlumheihässäkässä, mutta koko stoorin se asettaa kyllä hieman kummaan valoon.

Ja Sedu, voi Sedu sä oot ihqu!!

Tapa kertoa ulkomaisista ystävistään ja ihmeellisistä matkoistaan tämäkin. Saatinpa oikein asiantuntijatason kommentteja...

God! mitä paperintuhlausta!!! seuraavaksi city voi alkaa painaa noita keskustelupalstojaan, taso siellä alkaa jo olla korkeampi kuin lehdessä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Syy

30.3.2004 17:14

Helsingistä löytyvät euroopan kevytkenkäisimmät naiset!!! Ja sehän merkkaa paljon bailutouhuissa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hesaan

31.3.2004 18:15

San Francisco... mutta taalla taytyy tietaa mihin menna, ja tulla kutsutuksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dubliner

31.3.2004 23:24

Tervetuloa Dubliniin! Tämä se vasta on hyvä bailauspaikka! Meiniki on ainakin rentoa ja ihmiset ihania...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kiho

1.4.2004 13:44

Te ihmiset ette ole nähneet tarpeeksi! Unohtakaa Amsterdamin vapaamielisyys, Barcelonan ajattomuus, Berliinin underground ja Helsingin naiset, sillä vain yhdestä kaupungista löytyy ne kaikki!

SEATTLE

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Naamari

1.4.2004 16:37

Doris. Siis Tampereen Doris, ei Rovaniemen. Tosin Tivoli Rollossa tulee hyvänä kakkosena.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HollyL

1.4.2004 16:50

Lontoo on edelleen tassa ykkonen, 7 vuotta oltu talla reissulla ja edellen loytyy uusia mestoja jotka jaksaa innostaa! Vanhat kuninkaat NYC&Lontoo voittaa tusinan uudempia!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jeps2004

1.4.2004 23:39

Tää nyt menee tämmöseks metaforisen kikkelin heilutteluks.. Kuinka se, missä MINÄ juuri NYT olen.. Ja mitä marginaalisempi paikka sitä khuulimpia on hehkuttaa tyyliin "Lohja kicks ass" tai joku muu vertaiskylä jossain maailmanmatkaajan kotikadulla...

Parhaat bileet löytyy sydämestä (vittu mikä klisee), eli jos ne fiilarit on messis jo baariin mennes, niin vittuuko sillä ulkomaailmalla?

Artikkelia varten haastatellut tuntu tosin olevan jotai "Manskun Länsiurpoja", jotka käy trendikkäästi Thaimaassa/missälie just sinä keväänä "pitää käydä", ja jos vielä onnistuvat, niin saavatpahan mainita jonkun "Siis TOO-SI trendikkään" 'up and comin'-mestan jolla voi sitte päteä räntäsateessa Cityä lukeville taviksille....

Jeesh...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

windypistefi

2.4.2004 15:11

Henk. koht en äänestäisi Amsterdamia koska:

1) Pelkkiä humalaisia/kovaäänisiä brittihuligaaneja/punaistenlyhtyjen aluetta etsiviä turisteja joka paikka täynnä

2) Juomat ihan v**un kalliita, ellei Litti ole tehnyt voittomaalia Ajaxissa ja kaikki tiedä että olet Suomesta ja sitten sulle tarjotaan koko illan.

3) Paljon paikkoja mutta paikallinen opas on tarpeen. Muuten jää helposti jumiin Rembrantpleinin homokuppiloihin -missä ei sinänsä ole mitään vikaa jos niihin haluaa. (P.S. Punaisten lyhtyjen alueella on Queen's head jonka jokatiistaisessa bingossa on hyvät palkinnot. Nimim. dildon voittanut :D)

Minä kannattaisin myös tuota Nairobia. Carnivore on loistava paikka. Pitää vaan muistaa pitää varansa. Rikollisuutta täynnä koko kaupunki.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

festera

2.4.2004 18:06

henk. koht kannatan espanjaa, silla taalla on paljon hyvannakoisia ihmisia hyvannakoisissa klubeissa hyvissa tunnelmissa. esim suomalaisten aarimmaisen negatiivinen suhtautuminen party huumeisiin ja kannabikseen arsyttaa minua suuresti... relax...ensi vuonna helsinki kutsuu, saa nahda miten kestan vuoden erossa naista mahtavista ihmisista ja bileista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CityPrincess

2.4.2004 23:23

Ehdottomasti Newcastle-upon-Tyne: mieletön meno, hyviä baareja ja clubeja, rento meiniki, ei kamalan kallista, ihania ihmisiä, hyviä bileitä, eli paras paikka missä olen ikinä ollut Euroopassa - suosittelen!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Negrita

4.4.2004 01:59

Hyvät bileet vaativat vähintään subtrooppisen ilmaston ja merenrannan. Nämä siksi, että lämmin ilma = vähäpukeiset ihmiset ja merenranta = kostean hikinen iho (ja läheinen romanttinen kutupaikka). Tietysti bileet vaativat myös sopivan porukan ja kauniita ihmisiä, hyvää musaa ja päihdyttäviä aineita, mutta sehän on mahdollista missäpäin maailmaa tahansa.

Mikä siis paras bailukaupunki? Toki Suomen kesässä voi olla iltoja, että rannikolla voidaan päästä kuuman hikiseen tunnelmaan, mutta valitettavasti miltei kaikki mestat ovat paremmin varautuneita talveen. Tämä tarkoittaa automaattisesti sitä, että Helsinki ei voi olla paras bailukaupunki (muutenkin se on liian pieni verrattavaksi esim. Pariisiin tai Lontooseen). Sama pätee valtaosaan pohjoisen Euroopan paikoista. Jos nyt puhutaan vain isoista kylistä, niin Barcelona on kyllä kärkeä (Madrid muuten jees, mutta puuttuu se rantsu). Siellä on pitkä kuuma kesäkausi ja nihkeä kuuma pitkälle syksyyn. Talvisin sieltä löytyy sitten muunlaisia paikkoja, eikä espanjalaiseen tapaan meno hyydy minään iltana. Kyllä Barcelona on siis ehdottomasti ainakin Euroopan paras bailukaupunki.

Makunsa kuitenkin kullakin ja oma koti kullan kallis. Siksi voisin väittää vaikkapa Kouvolaa Suomen parhaaksi mestaksi...;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JanosPanos

4.4.2004 02:02

Florianapolis, ääliöt

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sasae

4.4.2004 19:48

Minä yhdyn tuohon Tokioon, mutta Barcelonassa en tosin ole koskaan käynyt. Madridissa muistelen olleen mielenkiintoista. Tokiossa todella löytyy klubia ja baaria moneen makuun ja ihmiset ovat ystävällisiä, ja tosi trenditietoisia (esim. musa, pukeutuminen).

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_puteritsi_

4.4.2004 22:17

Suomen bailukaupungeista listaisin ykköseksi Jyväskylän
ja Helsingin. Molemmilla omat hyvät puolensa. Maailman (Euroopan)
parasta bailukaupunkia on hankala mainita. Lontoo on kyllä aivan
kärjessä, etenkin jos ei hintatasoa oteta huomioon. Muita
loistopaikkoja on Wien, Berliini (molemmissa mahtava meno,
edullista, paikat pitkään auki ja turvallista!) ja Praha. Praha
etenkin opiskelijan näkökulmasta... Amsterdam on luonnollisesti
myös kärkijoukossa, kaikki tietävät miksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

playwme

5.4.2004 11:53

Chile de santiago, meksiko guadalaraja.
Berliini.
Amsterdam
TAMPERE ultimate kesäkaupunki!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Johanson

5.4.2004 13:35

Pariisis olin viikko sit.

ekaks näin huora kadun, kävin irkkupubis mis oli ehkä yks orkkis irkku ja sit homobaaris mis oli straightnight. ei napannu...

mut champs elyseellä (iso kävelykatu) oli sellane mesta ku latina cafe joka oli rafla, bar ja club kolmes kerrokses. upee mesta jossa soi lattari musa (perus rämpytyksest houseen (e-sambaaaaaa)) ja naiset oli uskomattomia.

Dj:nä voin myös kehua DJ:den dynaamisuutta siellä. Mutta ei siellä kyl varmaa kauhee kauaa jaksais biletellä.

+ ranskikset ei osaa vetää viinaa ! ehkä ne on sen takii nii itsekeskeisii.

ainii..ja kantsii heruttaa turisteilt, ei ne isonenäset karvakainalot tajuu antaa ekoil treffeil....

m20

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Maybelline

5.4.2004 17:13

Eipä tarvitse kauan miettiä: Brasilia ja Rio de Janeiro! Mielettömiä clubeja ja suuuria ravintoloita. ja ne brassit... aijai mitä bilekansaa :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nice81

6.4.2004 03:15

mitä vitun järkee hehkuttaa omaa suosikki paikkaa?? tää nyt kuulostaa ehkä hassulta, mutta minä en ainakaan mainosta suosikki ravintolaani, koska en halua, että siellä alkaa käymään kaikki ne jotka tekevät paikasta vähemmän miellyttävän.

että semmosta..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

slakkespoor

6.4.2004 14:12

Aijjai, emme enaa tarvitse de Campin tutkimuksia... Johansonin verbaalinen ylenvertaisuus yhdistettyna todelliseen eurooppalaiseen ajatteluun ("ranskikset ei osaa vetaa viinaa") saa ainakin minulta "thumbs up"! Selvastikin mies joka tietaa mista puhuu. Ja mikas muu katkeroituneella maailmanmatkaajalla on mielessa kuin tuhero ja miten sita saa... Tjonge jonge.

Nain Alankomaissa asustelevana myos kommentti Amsterdamista bailukaupunkina... Ihan jees jos viihtyy siella aikuisten Disneylandissa. Kylla ne parhaat bileet loytyy jostain vahemman turistien raiskaamista mestoista. Sielta jopa Johansonin kaltaisille tupeloille voisi irrota, kun ulkomaalaiset eivat ole viela menettaneet viehatystaan....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Idioottii

7.4.2004 19:15

YLIVOIMAISESTI KAIKKIEN AIKOJEN PARAS BAILUMESTA ON INARI.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

EvilS

8.4.2004 09:48

Lopulta joka ainoassa klubissa ihmiset on tekemässä vain kolmea asiaa; jokoa 1/pitämässä tai etsimässä hauskaa, 2/pätemässä, 3/töissä.

Suuressa kaupungissa on vain enemmän mahdollisuuksia ja erilainen ilmapiiri, koska vaihtoehto ihmisiä on määrällisesti enemmän. Kansan syvät rivit on joka maassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Donosti

26.4.2004 12:40

Tässä mun kärkikolmikko:
Barcelona: Aina ajan tasalla ja mukavia ihmisiä.
Madrid: Mukavia bikkubaareja ja isompia klubeja löytyy joka lähtöön. Ai niin, ja ne mukavat ihmiset.
Dublin: Ne mukavat ihmiset ja ei liian snobi meno.

Mutta tosiasiahan on, että missään ei ole kivaa jos itsellä ei ole asennetta kivaan...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

elTel

20.5.2004 19:26

Lueskelin juttuja parhaista bilepaikoista,mutta tuntuu että haastateltavat ovat lukeneet ainoastaan Kilroyn matkaesitettä tms. suositellessan kemutus mestoja. Olen ollut lähes kaikissa Euroopan suurissa "bilekeskuksissa",mutta vapaamielisin, älyttömin ja tyylikkäin(!)paikka on ollut Tel Aviv! Jengin energia on uskomatonta ja loputonta, johtuu varmasti myös ainaisesta pelkotilasta,joka on unohdettava aina välillä.Ilmeisesti hillitön joraaminen on oikea kanava helpotuksen löytämiselle..
Jos ei jaksa The Tel Aviviin lähteä niin kannattaa Turkua..Yeh right!;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tigalily

1.6.2004 12:39

Noniin... Riippuu mistä roikkuu. Euroopan kaupungeista kallistuisin Madridiin päin. Henkilökohtaisesti pidän myös Köpiksestä, mutta siellä on vähän samaa hommaa kun Berliinissä, eli hirveesti inside-pippaloita.

Euroopan ulkopuolelta sanoisin että niistä joissa olen käynyt, Chicago, NYC ja New Orleans ovat ylitse muiden, kukin vähän eri lailla. Eli mitä ikinä lähtee hakemaan, joistakin näistä kolmesta se ainakin löytyy. Itse viihdyin kaikissa enemmän kuin hyvin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

VAASA

19.4.2005 11:05

tottakai vaasa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Argentina

20.4.2006 14:44

Paras bailukaupunki on täysin makuasia, se riippuu siitä mitä kukakin baari-illalta haluaa. Omasta mielestäni ehdottomasti paras paikka on Buenos Aires, jossa on hinnat ovat halvat, tarjonta monipuolista ja klubit auki aamuun asti. Ravintolat harvoin pitävät imagojonoja (kuten monet paikat Helsingissä) ja useimmissa paikoissa on mahdollista myös päästä raittiiseen ja lämpimään ulkoilmaan haukkaamaan happea.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Paco_Rabanne

29.12.2011 18:17

Vidu ootte ihan pihalla... kaikki.
Larvatsa on maailman pimein ja mahtavin piletysmesta.
Tiko-tiko ja jeeba-jeeba

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi