Jasmin Mäntylä

Jasmin Mäntylä on Suomen tummin ja kummin blondi.

"Oletteko kuulleet, mitä Jasmin Mäntylä teki viimeksi valokeilassa pysyäkseen?"

"Hyppäsi veteen ja alkoi uida majakan ympäri."

Nyt pitäisi vain tietää, kuka on Jasmin Mäntylä.

Katsotaanpa netistä. Turhin julkkis 2001. Lapsimalli. Lapsivaimo. Melkein missikilpailija. Melkein alkoholisti! Malli, laulaja, juontaja, laulaja-juontaja. Perheväkivallan uhri. Lolita. "Eksoottinen kaunotar." Artisti.

22-vuotias yh-äidin ja mummun kasvattama, peruskoulupohjalta ponnistava, huomiota herättävän kaunis oululaistyttö, jolla ei ollut kouluvuosina yhtään poikaystävää, tai ystäviä ylipäätään.

Tyttörukka, turhisten kruunaamaton kuningatar, autiopää, vitsi.

Mainitsen joillekin tutuille, että aion haastatella Jasminia. Hehheh!

"Just joo." "Hih, no meidän Jukka varmaan haluais tulla mukaan." "Eiks teillä muita aiheita oo?" "No in case se ei tee ohareita." "Se ei oo luonnokaunis, ihan meikkaamalla tehty." "Mä näin sen kerran ihan kännissä…" "Se on kuulemma vittumainen tyyppi."

Vittumainen?

Kops-kops-kops, sen on pakko olla Jasmin! Vain oikea prinsessa käyttää korkokenkiä tähän aikaan maanantaista.

"No kuule mä lopetan nyt", casual monday or anyday -vaatteisiin pujeutunut Jasmin sanoo puhelimeen ja minua nolottaa, koska Jasmin on niin pitkä, ja minä olen niin lyhyt ettei hän edes huomaa minua ennen kuin tökkään häntä selkään ja toivon, ettei puhelimen toisessa päässä ollut Tuomo tai Mike, toivottavasti ei ainakaan Markku.

Valkoiset hampaat

Oli siinä kyläläisillä ihmettelemistä, kun Mäntylän Helga Kanadaan lähti. Sellaisen tumman perään, mitä ne oikein on. Miksi se sinne lähti? Täällähän on hyvä, ei hierrä enää ryssät ja jotenkuten on totuttu elämään täällä pohjoisessa.

On rakennettu omin käsin torppa, muutettu siihen ja alettu uusi elämä kaukana kotoa. Vähän ulkopuolisten asemassa, mutta toisaalta koko Suomesta on tullut yhtäkkiä karjalaisten hoodia. Maa on rakennettu täyteen käytännöllisiä taloja, joihin kuitenkaan kukaan ei oikeasti ole halunnut muuttaa, ja joiden alla makaavaa maata oikeastaan kukaan ei ole halunnut luovuttaa. Ja ehkä siitä johtuu Helga Mäntylänkin kotitalon tietty apeus, jota hän yrittää koristella häviksiin.

"Äiti haluaa aina sisustaa pikkuesineillä ja kaikella krääsällä. Mä en halua ympärilleni mitään turhaa. Tykkään pelkistetystä", sanoo Jasmin ja sytyttää vihreän Marlboron. Hänen hampaansa ovat hohtavan valkoiset. Amerikassa ne olisivat myös oikaistut.

Helga rakastuu 18-vuotiaan palolla intialaiseen Ashleyyn ja muuttaa tämän perässä Kanadaan. Ja pian maitojunalla kotiin Ouluun synnyttämään. Ashley viihtyy Suomessa kuukauden ja lähtee sitten pakoon kylmyyttä ja mahdotonta kieltä. Hän palaa takaisin Kanadaan, eivätkä hän ja Helga ja pikkuinen Jasmin-vauva enää koskaan tapaa.

"Lähettelen isälle kirjeitä ja kuvia. Hän on kiinnostunut musiikista ja pyytää aina lähettämään levyjä ja kuvia jos on. Isä tietää, että oon julkisuudessa täällä. Se on kuulemma mennyt naimisiin."

Pikku-Jasminilla ei ole hätää. Hän ei muista isästään mitään eikä osaa tätä siksi kaivatakaan. Mummon ja äidin kanssa matkustellaan, ja arki-illat istutaan ja turistaan aikuisten juttuja.

Suhde siivoojana työskentelevään äitiin on vieläkin melkein symbioottinen.

"Kun Jasmin lähtee Turussa ulos kävelemään, hän soittaa ja sanoo, että kävele mun kanssa äiti, ja sitten me taas jutellaan kaikki maailman asiat", Helga Mäntylä kertoo.

Mikä sitä tyttöä oikein vaivaa? Mikä siitä tulee isona?

"Se on vieläkin niin kauhean lapsellinen… Se laulajan urahan olis oikein hieno, mutta kun siihen pitäs keskittyä vähän eikä aina olla näitä muita juttuja viemässä väärään suuntaan. Pysyttelis vaikka nyt ihan vaan sinkkuna, katselis ja rauhottuis", äiti toivoo.

85-vuotias mummu ei pienistä hätkähdä. Menetettyään kolme tytärtä ja aviomiehen muutama railakas lehtijuttu lapsenlapsesta tuntuu niin pieneltä.

"Mutta se pahoinpitelyjuttu talvella, se oli kyllä sellainen, että mummukin sano, että tämän jälkeen saa kova paukku tulla että vielä hätkähtäisi."

Lööppikuningatar

Vaan eipä mennä asioiden edelle. Varhaislapsuutensa ainoastaan aikuisten seurassa viettänyt pikkuvanha Jasmin ei viihdy ala-asteella lainkaan. Ystäviä on vähän, oikeastaan vain "pari tyyppiä", eikä yhden opettajan systeemikään ole Jasminista kiintoisa.

Yläasteella on mukavampaa. Tunnit ovat vaihtelevampia, ja viikonlopuissa on ihan uutta säpinää, kun 13-vuotias Jasmin tekee muotinäytöksiä ja käy mallikisoissa.

Viikolla hän lukee ahkerasti läksyjä.

"Olin niinku et pakko tietää kaikki!"

Hän ei pyöri kylillä kaljanjuontia harjoittelemassa, eikä poikaystävääkään ole, jos emme ajattele huhuja, joiden mukaan Jasminilla oli noihin aikoihin suhde opettajaansa.

"Ei mulla… noita rupes tulemaan vasta sitten, kun muutin Turkuun", Jasmin takeltelee.

Haastattelunauhalle tarttuvat vastaukset kouluajoista ovat ohuita ja vältteleviä. Oliko sulla kavereita? Joitakin, joo. Olitko ulkopuolinen? Ymh, tavallaan, joo, en, tai joo ehkä vähän. Kiusattiinko sua? Ei, mutta sen vaan huomasi, että onkohan se kateutta vai mitä, että oli aika huonot välit joihinkin, tai siis… Olitko silmätikku? En, tai mmh, joo tai en tai.

Joten kaikesta päätellen Jasmin oli luokkansa kaunein, mutta ei suosituin.

Uudet kaverit löytyivätkin mallikursseilta ja näytöksistä, jossa muut olivat jo 18 vuotta täyttäneitä, Jasminin silmissä kokeneita maailmannaisia ja -miehiä.

"Ei harmittanut, että en ollut oman ikäisten kanssa, kun pääsin mallihommissa kurkistamaan aikuisten maailmaan…mutta siitä tuntuu olevan jo sata vuotta. Ihan kuin se olisi tapahtunut jossain toisessa maailmassa toi koko mallijuttu. Enkä mä tietysti silloin voinut kuvitellakaan, että tästä tulis tällaista rumbaa."

Siis tällaista: Upea Jasmin edustaa Suomea Istanbulissa, kiistää romanssihuhut Jari Kurrin kanssa, liian lihava Miss Turuksi, toipui masennuksesta, jätti mallitoimiston, hämmästelee ilkeitä juoruja, naimisiin, häämatkalta äidin luo, hakee avioeroa, sai potkut, tekstasi Ilkka Kanervalle, Rhodokselle Dannyn kanssa, yllätti laulajana, laihtui 15 kg, ei tullut keikalle, uusi poikaystävä, syksyllä naimisiin, katuu avoliittoaan, kihlautui, pahoinpideltiin, miehet pelkäävät, sai töitä, uusi rakas, jätti Tuomon…

"No se oli kyllä paras lööppi, että ‘laulajan ura pelasti alkoholismilta’. Mulla oli sillon esiintyminen Seiskan synttäreillä, kuljin sama lasi kädessä koko illan. Niin kaikki toimittajat vaan, että no Jasmin, miten sulla pysyy nyt toi huikka hallussa? Hahhah."

"Se on normaalia nuoruutta, että käy ulkona ja bailaa. Mutta miks… Mä kävin silloin pari kertaa viikossa baareissa. Joka ikisestä kerrasta joku oli infonnut Seiskaan. Kaikesta, mitä mä teen tulee skandaali. Miks kaikki mun tekemiset pitää saada näyttämään niin likaisilta? Vaikka mä vaan seisoisin tässä, niin sekin on jotain kauheeta."

Miksei Jasmin voi vain yksinkertaisesti lakata antamasta haastatteluja?

"Otetaan nyt vaikka tää Tuomon juttu. Kun hän antaa lehtiin jotain kommentteja, niin sittenhän mulle soitetaan ja sanotaan, että se sanoi näin, mitä sä sanot. Juttu tulee joka tapauksessa. Niin kyllä mä jotain haluan sanoa, kun toinen väittää että mä olen alkoholisti enkä hoida asioitani."

Renttujen ruusu

Niin, tämä Tuomon juttu. Ja ne muutkin jutut.

"Voi en mä tiedä miks mulla on aina niin huono tuuri miesten kanssa! Ja miksei ne sano suoraan mulle, jos on jotain vikana? Miksi niiden pitää selvittää nää asiat lehtien sivuilla? Ei Tuomokaan sanonut mulle yhdessä ollessa, että asiat olis huonosti."

Isot silmät katsovat yläviistoon.

"Ei kai mulle kukaan normaali mies tule juttelemaan, kun ne ajattelee, että toi on se hullu", hän sanoo ja osuu luultavasti melko lähelle totuutta. Noin kauniin naisen valloittamiseen tarvitaan röyhkeyttä, jota anopin unelmavävyiltä harvemmin löytyy.

"Niin en minä tiiä missä ne kunnon miehet piilottelee", pohtii äitikin.

"Kyllä minä oon ajatellu, että tytön elämä olis ollu paljo helpompaa, jos se ei olis noin kauhean kaunis."

Onneksi on sentään paras ystävätär Claire, hänen veljensä ja muutama muu läheinen, joiden kanssa pyöriä. Ja joiden luona asustella – tavarat ovat taas äidin luona Oulussa.

Lean lämppäri

On itsenäisyyspäivä 2001. Turun Elyseé-areenalla järjestetään itsenäisyyspäivän tanssit, joissa esiintyvät Esa Nummela ja Lea Lavén. Mutta paikalla hengaava toimittajajoukko ei ole nyt kiinnostunut heistä, vaan debyyttikeikkansa tekevästä Jasmin Mäntylästä.

"Se oli niiiiin pelottavaa. Olin ihan varma, että mut ammutaan lavalle. Ensin kuulin et sinne on tulossa 7000 ihmistä, ja sitten vielä että mä esiinnyn Lea Lavénin jälkeen. Niinku et hän on mun lämppäri. Sillon mä ajattelin, et ei jumalauta!"

Keikan jälkeen Jasmin yllättyi pitkästä aikaa positiivisesti. Lavén tuli taputtelemaan selkään ja antoi äidillisiä ohjeita. Toimittajat kehuivat. Ja yleisö.

"Koskaan ei ole ollut niin hyvä olo kuin silloin. Julkkispiireissä musta ajatellaan kaikenlaista, mutta kun mä oon keikoilla, niin yleisö tulee aina kiittämään ja sanomaan, et älä välitä niistä lehtien jutuista. Se on ihanaa, kun ne huomaa, että noi lööpit on vaan sellasia työasioita."

Syyskuuksi Jasminille on buukattu kolme keikkaa. Lokakuulle yksi.

"Me otetaan ennen sitä Karstulan keikkaa tyttö tänne kotiin rauhottumaan", äiti tuumaa.

Edessä on kuukausia, joissa kalenteri näyttää pelkkää tyhjää, jos ei taas jostain ilmesty höyryveturipuiston koristeen tehtäviä tai muuta sellaista työtä, joka sopii kouluja – sisältäen autokoulun – käymättömälle, kasvonsa jo melkein kuluttaneelle nuorelle juontajalle.

"Mä unelmoin kivasta miehestä ja perheestä, sellaisesta ihan tavallisesta elämästä. Ettei kukaan soittais ja pyytäis kommentoimaan."

On vain yksi ongelma.

"Mä en oikein tiedä, miten tätä elämää pitäisi elää."

File: Jasmin Mäntylä

  • Ikä: 22
  • Auto: ei ajokorttia
  • Tuoksu: Red Door
  • Ravintola: Turun Amarillo
  • Levy: Irina: Vahva

43 kommenttia

Ammys28

17.9.2004 04:24

Kerrankin.. Kerrankin osuva artikkeli. Hienoa että City on saanut tämän haastattelun. Niin turha julkkis kuin Jäzzmin onkin, todella todella (!) - no offence - on vaan hienoa että se on saatu julkisuudessa kirjoitettua! Jos kirjoittajaa uhkaa potkut, kuukauden palkka on taattu täältä käsin. Jäzzminille ohje: Muuta siperiaan, verhoudu huntuu ettei kukaan tunnista, pysy poissa lööpeistä - Suomi ei kaipaa sinua. Vanish! Näen jo seuraavan lööpin tunnetun 6-8 numerolle sijoittuvan luotettavan lehden lööpin: Jasmin yritti itsemurhaa.. Että on hubaa! Viiden tähden artikkeli. Ei voi muuta sanoa, toivotaan että Jäzzminin päälle annetaan Euro NCAP testissä yhtä monta tähteä, hän kun joutuu sitä hakkaamaan vielä moneen kiviseinään ja takan kulmaan.. Että on herkullista saada esittää tähän ensimmäisenä kommenttina enemmistö-suomen mielipide. Mutta älköön Jäzsmin pahoittako mieltään, nämä Tuomot jnejne. ovat vielä alempana. Jos ÄO vielä laskisi, olisi se tod.näk. alle -100 tai sitten Jäzmin onkin ÄO:ltaan yli 200:n ja tienaa lööppi-milleistä ihan sikana hilloa ja me naureskelijat olemme tyhmiä.... Doubt it. Hehhee! :) Edelleen, no offence!

Ymmas

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

qaazi

17.9.2004 10:34

Vetäkää händyyn Jasminin pilkkaajat, hän on nuori,
kaunis nainen, joka tullut julkisuuteen pelkän ulkonäön takia. Samanlaisia nuoria "tyhjäpäitä" on pilvin pimein suomessa, joita rumuus suojelee..

Parempi nostaa ylös kuin lyödä, nimim peräkammarin pertti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mariela25

17.9.2004 16:20

Kyllä se siitä Jasmiina! Ei kaikki ajattele paahaa sinusta vaan ne ihmiset jotka itse haluavat julkisuuteen tai haukkuvat myös muitakin. Varmasti ei ole helppoa olla noiden lööpien takia suomessa. Mikään ei koskaan tunnu oikealle. Varmaan kannataisi olla vaan kommentoimasta niin kyllä se joskus lakkaisi kirjoittelu. Ihmisiä ei enää kiinnostiaisi tekemisesi. Onneksi voit sentään liikkua vapaasti toisinkun lontoossa eräät julkkikset. Tsemppiä!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mmrrrrrr

17.9.2004 19:21

Ei sääliä! Faktatietoa Oulusta ajalta, kun Jasmin oli vain pikkukaupungin julkkis: teinityttö käveli kuvauspakkelit naamalla 24/7, osti vaatteet Isokadun anttilasta kuten muutksin, mutta julisti käyttävänsä vain "laatukamaa", liittäytyi jokaisen pikkutärkeän miehen kylkeen ja mainosti olevansa parempi kuin ammattilaiset asioissa, joita ei osannut alkuunkaan... pyrkyri kuin pyrkyri, mutta ilman omia taitoja.

"Tunturin huipulle pääsee kontatenkin, vuoren valloittamseen tarvitaan jo todellista taitoa."

ok, ja sit et Jasmin olisi ruma. Ei todellakaan! Ei ehkä missmaailma ainesta, mutta todella yksi niistä harvinaisista naisista, joita ulkokuoren perusteella uskaltaa näyttää kiperissäkin tilanteissa...

Ehkäpä Jasmin löytää vielä joku päivä sen oikean taitonsa ja pääsee lööppeihin oikeutetusti (miten olisi Jasminista julkkiskasvattaja... ainakin on kantapään kautta oppinut)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TheBitch75

18.9.2004 01:35

Olen asunut vuosia Oulussa, ja voi kristus sentaan, mita tamankin kaunis nainen on siella saanut osakseen. Oululaiset ovat kasittamattoman kateellista ja rasistista junttisakkia: kauniit ja itsenaisesti ajattelevat,niin tyot kuin pojatkin, poljetaan aika akkia maan rakoon ilkeilla puheilla ja teoilla. Ja Oulun kaltaisessa pikkukaupungissa juorut leviavat kulovalkean tavoin. Ei ikina enaa Ouluun...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sister_75

18.9.2004 14:16

Itsekin kauniina rotunaisena tiedän, että ei se ole julkisuudesta kiinni, että niitä panettelijoita riittää riesaksi saakka. Ja on niitä kateellisia Helsingissäkin, täällä se vain on kierompaa kuin suorasukaisella maaseudulla. Suomalaiset nyt vain ovat pahansuopia käärmeenkieliä paikkakunnasta riippumatta.
Myös tuo miesongelma on tuttu minullekin. Kaikki häiriintyneet hyypiöt ja hyväksikäyttäjät kyllä liimaavat itseään kylkeen, kupungilla viisikymppiset kurppa-ukot seurailevat, tulee häiriösoittoja ja pakit saaneet reppanat ja opiskelupaikan huruakat juoruavat miten olen hullu ja rikkaiden ukkomisten kanssa rietasteleva hutsu. Onneksi on pari todellista ystävää ja mielenkiintoiset opinnot loppusuoralla.
Tsemppiä Jasmin, olet nuori ja fiksu nainen, ansaitset paljon parempaa kuin tunkkaista kapakkakeikkailua sysisuomen jänkhillä. Sinulla on koko elämä edessäsi älä tuhlaa sitä tyhjään hömppäjulkisuuteen. Lähde vaikka ulkomaille opiskelemaan, löydät taatusti onnesi ja arvoisesi kumppanin 60 leveysasteen eteläpuolelta !

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Timo

18.9.2004 16:59

Kyllä Jasmin on edelleen yks julkkis, joka on mun suosiossa eikä se siitä miksikään muutu!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

KeltainenPimu

18.9.2004 18:21

Jasmin on kaunis, mutta pilannut maineensa liian "menevällä" asenteellaan. Hän haluaa julkisuutta hinnalla millä hyvänsä myös avioitumalla mm. homoseksuaalin kanssa. Jasminin pitäisi miettiä mitä hän tekee isona. Hänellä ei ole koulutusta ja kauneuskin on rapistuva ainesosa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

KeltainenPimu

18.9.2004 18:21

Jasmin on kaunis, mutta pilannut maineensa liian "menevällä" asenteellaan. Hän haluaa julkisuutta hinnalla millä hyvänsä myös avioitumalla mm. homoseksuaalin kanssa. Jasminin pitäisi miettiä mitä hän tekee isona. Hänellä ei ole koulutusta ja kauneuskin on rapistuva ainesosa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

RATMG

18.9.2004 20:42

v....! Tommosista jaksaa ihmiset, siis apinat vielä lukee juttuja, kumartaa ja pitää ämmää valokeilassa! Tommosia luusereita syntyy tasan yks miljoonasta jostain mixauxista!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Enigma4u

19.9.2004 04:26

Niin... Jasmin ei ole ymmärtääkseni missään nimessä tyhmä mutta kuten hän itsekin sanoi, miten tätä elämää pitäisi elää? Suomi on tietyssä mielessä todella pieni julkisuuden henkilöille ja ehkä meidän kansallinen luonne ei "suosi" julkkiksia eikä ainakaan kohtele lempeällä kädellä. Jos Jotain pitäisi Jasminille sanoa tai neuvoa, niin se olisi aika yksinkertainen neuvo ja ehkä kliseiseltäkin kuulostava: pitää tehdä niinkuin oikealta tuntuu ja niinkuin sydän sanoo. Silloin sitä on rehellinen itselleen eikä kenenkään sanomiset voi vahingoittaa. Toivon että Jasmin pysyy koossa, ihan senkin takia että hän on ihan samanlainen ihminen kuin me jotka tänne kirjoitamme, herkkä ja tunteva joka haavoittuu sanoista ja teoista. Onneksi hänellä on läheisiä jotka todella välittävät ja ovat tukena ja turvana. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vain_ajatus

19.9.2004 06:03

Naurettavaa perseilyä! Uskooko joku tosiaan, että lehdistö olisi ihan sattumalta kiinnostunut jostain
Jasminin kalsesta nuoresta naisesta, ellei kyseinen neito olisi omalla toiminnallaan ajanut itsensä hömppälehdistön hampaisiin.

Tämä nainenhan oli "julkisuus uransa" alussa valmis tekemään mitä tahansa, jotta hänen tekemisillään olisi jonkin sorttista julkisuusarvoa.

Joten niittäköön mitä on kylvänyt, on minun vastaukseni kyseiseen "ongelmaan".

Lisäksi täytyy mainita, että en suostu uskomaan, että syntyminen, kauniiksi naiseksi, Suomen kaltaiseen kehittyneeseen ja tasaarvoiseen maahan olisi kyseisen kaltainen tragedia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HeikkiLahti

19.9.2004 11:59

Ei koulutusta, ei kunnon töitä ole tehnyt likka päivääkään. Yhtäkään laatumiestä ei ole kainalossa näkynyt eli ei varmaan löydä tulevaisuudessakaan elättäjää itselleen. Näyttää ikäistään huomattavasti vanhemmalta ja on iso ja romuluinen nainen.

Tuntuu, että helpolla yritetään päästä mutta kun se ei tässä elämässä ole keneltäkään onnistunut. Kannattaisi lopettaa tuollainen haihattelu ja alkaa rakentaa kunnon pohjaa omalle elämälleen. Töitähän se tietysti vaatii.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

runkkari

19.9.2004 14:40

JASMIN ON MAILMAN KAUNEIN NAINEN-ETENKIN NE; SUOMEN ISOIMMAT RINNA!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kommentti

20.9.2004 11:01

[LAINAUS]runkkari kirjoitti 19.09.2004 klo 14:40:

JASMIN ON MAILMAN KAUNEIN NAINEN-ETENKIN NE; SUOMEN ISOIMMAT RINNA!!!![/LAINAUS]

Anteeksi vaan..ainakin mulla on isommat

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sarppi_1

20.9.2004 13:32

[LAINAUS]Vain_ajatus kirjoitti 19.09.2004 klo 06:03: Lisäksi täytyy mainita, että en suostu uskomaan, että syntyminen, kauniiksi naiseksi, Suomen kaltaiseen kehittyneeseen ja tasaarvoiseen maahan olisi kyseisen kaltainen tragedia.[/LAINAUS]

Olen samaa mieltä. Jasmin ei todellakaan ole Suomen ainoa kaunis nainen. Mutta melkeimpä ainoa, joka kärsii bimbon maineesta. Tuskimpa aivan turhasta on tullut. Pitää siinä sopassa omaakin lusikkaa huljautta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

zsoppeli

20.9.2004 15:10

Parasta ovat tyypit jotka ahmivat Jasminia koskevat artikkelit ja kehoittavat tätä sen jälkeen katoamaan julkisuudesta.

Tai toimittajat jotka tekevät jutun ihmisestä että voivat todeta ettei siitä ole mitään kirjoitettavaa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

petri_t

20.9.2004 23:28

Voi Jasminia. Oliko tämä Citynkään "haastattelu" kirjoittamisen arvoinen? Kirjoittaja asettuu samalle viivalle kuin muidenkin juorulehtien "toimittajat", yrittäen vain pukea ivansa ja halveksuntansa hieman hienovaraisemmin. Journalismia?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Xirconpic

22.9.2004 10:03

Ympyrä on sulkeutunut! Vai suljenko minä sen tällä kommentilla...? Eli: Jasmin on turha julkkis jota turhat toimittajat haastattelevat...turhaan, viimeisenä kaikkein turhimmat lukijat (allekirjoittanut) esittävät täällä turhia kommenttejaan -arvaatte varmaan jo- TURHAAN

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hellspawn

22.9.2004 14:05

Jasmin on nätti tyttö. PISTE !

Eikai se oo sen vika jos mummo kasvatti sen, ja kuka tahansa SAA uida majakan ympäri, eihän se oo tehny mitään sellasta mitä ei meistä kummalisista Suomalaisista melkein jokainen olis jo sitä ennen tehny....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Juhis_

23.9.2004 11:05

Erittäin hyvä artikkeli suomen turhimmast julkkiksesta. Tästä huomasi toimittajan ammattitaidon. Ei tainnut jasminrukka tajuta minkä lehden haasatteluun lähti :) Tyhmä Ämmä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kristian

23.9.2004 13:39

Jasmin! Täällä olisisulle vapaana 26- vuotias, pitkä ja komea mies Turusta. käy katsomassa mun käyntikortti ja kuvagalleria, niin tiedät millainen mies olen..Krisse

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eetuee

23.9.2004 16:06

[LAINAUS]runkkari kirjoitti 19.09.2004 klo 14:40:

JASMIN ON MAILMAN KAUNEIN NAINEN-ETENKIN NE; SUOMEN ISOIMMAT RINNA!!!![/LAINAUS]

Mikä on rinna?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

1q2w3e4r5t

23.9.2004 22:07

"Kaikesta, mitä mä teen tulee skandaali. Miks kaikki mun tekemiset pitää saada näyttämään niin likaisilta? Vaikka mä vaan seisoisin tässä, niin sekin on jotain kauheeta."

"Ja miksei ne sano suoraan mulle, jos on jotain vikana? Miksi niiden pitää selvittää nää asiat lehtien sivuilla?"

"Kyllä minä oon ajatellu, että tytön elämä olis ollu paljo helpompaa, jos se ei olis noin kauhean kaunis."

"mutta sen vaan huomasi, että onkohan se kateutta vai mitä, että oli aika huonot välit joihinkin"

"Joten kaikesta päätellen Jasmin oli luokkansa kaunein, mutta ei suosituin."

sniff. mikä täällä haisee?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anno

24.9.2004 14:00

Ei voi olla helpompaa naureskelun ja vittuilun kohdetta kuin joku missi tai malli. Joka on julkkis vain ja ainoastaan siksi, että media tarvitsee julkkiksia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tyhja

29.9.2004 15:19

Nohnoh, äläpä Eetuee vinoile.

Monikko. IsoimmaT.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

dork

30.9.2004 01:22

[LAINAUS]1q2w3e4r5t kirjoitti 23.09.2004 klo 22:07:

sniff. mikä täällä haisee?[/LAINAUS]

Varmaankin sinun paremmuutesi Jasminiin verrattuna.
Onneksi Suomessa on monta Jasminia niin paljon parempaa ihmistä.
Kertokaapa minkälaisia julkkiksia te haluatte? Minkälainen julkkis tyydyttäisi teitä, ah niin laadun päälle ymmärtäviä ja vaativia ihmisiä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiinaT

30.9.2004 13:02

Jotenkin tuntuu siltä, että Jasmin on se joka vie, ei se, joka vikisee. Tämä koskee niin miehiä kuin mediaakin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kahvio-tyty

30.9.2004 14:10

Jasmin on kieltämättä erittäin kaunis, mutta liian eläytynyt elämään julkisuudessa. En nyt puhu kateudesta Jasminia kohtaan vaan siitä kuinka hän on itse pilannut oman elämänsä. Kaikki tietää miten media käsittelee Jasminin ja Nykäsen kaltaisia turhia julkkiksia. Onko olemassa seiskaa viimeisen vuoden ajalta, missä ei olisi juttua matista tai jasminista? Vielä kymmenen vuoden päästä Jasmin surkuttelee kaverinsa vaatekomerossa asuessaan seiskan toimittajalle elämän vääryyttä. "Näin asuu Jasmin Mäntylä- Suomen toiseksi turhin julkkis" Jos hyvä tuuri käy, Nykänen kumppaneineen on heittänyt veivit ja Jasmin saa paalupaikan median turhamaisuuden osastolta. Näin nukkuu miten petaa eiku miten se meni...=)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JanosEmporio

30.9.2004 20:11

Kyllä Jasmin voittaa monet missit ja tissit. Uhkea bitch!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vibra

8.10.2004 19:08

Jasmin on todellakin turhin "julkkis" mitä maa voi päällään kantaa..Näyttää 20 vuotta ikäistään vanhemmalta ja on muutenkin aika BLAAAH:P otsikoihin pitää päästä millä hinnalla tahansa..Oikeesti Jasmin, get a life!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

YuLala

8.10.2004 19:43

Turha ja turha.. Kuka meistä on turha ja kuka ei? Kaikki ootte turhia jotka luette paskajuttuja niistä turhista julkkiksista ja tunnette olevanne niiin paljon viisaampia ja syvällisempiä ja parempia ihmisiä. Ketä ne on ne ihmiset jotka raportoi niistä Jasminin baarireissuista seiskalle yms...? Kysynpä vain..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Oulunjaba

12.10.2004 14:13

On teilläkin vaivat panetella siittä mitä toiset tekee. Suomalaisen perusongelma on elää omia haaveita toisten kautta. Yrittäkääpä itse tehdä sama kuin Jasmin eli päästä julkisuuteen esille ei onnistu se vaatii töitä että sinne päästään. Sinne ei kerjätä pitää olla pelinainen tai mies että sinne menee ja on kanttia olla siellä. Julkisuudella voi tehdä rahaa ja se on ihan samanlaista työtä kuin mikä muukin ehkä vain hieman erinlaista tai oikeistaan paljon paljon kivempaa kuin paskanlapioiminen vaikka siinä toki on niitä haittapuoliakin mutta onhan siinä paskanlapioimisessakin se ikävä haju. Hyvä Jasmin ei muutakuin uusia tempauksia kehiin niistä se yleisö tykkää vaikka paskaa kirjoittaiskin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

webtyjau

21.10.2004 20:21

näin jasminia kaupungilla, näytti ihan 40 vuotiaalta venäläiseltä ***tytöltä... ja on tainnut lihota melkoisesti kun näytti aika lihavalta, tai eihän se ollut yläasteellakaan minkään kukkakeppi, vaan aikamoinen possu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

zorroboy56

21.10.2004 20:26

ónko se jasmin jokin vammanen vai ? eikai kukaan tee tollaisia tempauksia jollei ole hieman tööt tööt.
eihän se osannut yläasteella edes lukea kunnolla!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

zorrowoman

21.10.2004 20:28

[LAINAUS]JanosEmporio kirjoitti 30.09.2004 klo 20:11:

Kyllä Jasmin voittaa monet missit ja tissit. Uhkea bitch![/LAINAUS]

EIHÄN SE ÄMMÄ OSANNUT EDES LUKEA KUNNOLLA YLÄASTEELLA, JA NÄYTTÄÄ TÄTÄ NYKYÄ LÄHINNÄ 45 VUOTIAALTA PUOLALAISELTA *******NAISELTA...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

LerssiHeke

31.10.2004 06:01

Ihan pantavan näköinen mamma

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

olen

31.10.2004 20:59

Jasmiinille on tehty oma laulukin...
http://www.nic.fi/~praasu/porno/laulu49.htm

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Eisenfaust

10.11.2004 09:13

En ymmärrä teitä ihmiset, antakaa hänen olla, antakaa hänelle mitä hän haluaa. Vähän arvostusta edes. Onhan hän kaunis, ei hänen tarvitse olla enempää. Tai ehkä hän voiskin olla, mutta sitä ei hänelle anneta, koska te kateelliset ihmiset, olette saaneet tämän aikaan. Ja te itsekkäät syrjijät, keksikää parempaa tekemistä, ehkä teistäkin voisi sitten olla jotain hyötyä tälle yhteiskunnalle. Ehkä silloin voisimme saada ihan järkevän lööpin tästä kyseisestä henkilöstä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vitt

17.11.2004 02:07

lehden linjaa kuvaa aihevalinta.

rohkeata vittuilla jasminille....

hehe,

milloin teiltä löytyy munaa vittuilla vittuilijoille,
vaikka jyrki luuseri lehtolalle.
mies ei ikinä käy kolumneissaan vallanpitäjien nilkkaan vaan aina vaarattomien tyrkkyjen. kuten te

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

rastababa

17.12.2004 22:54

moi jasm oletko akina kokeilnyt musta miesta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

noora79

8.4.2005 03:05

aivan törkeää toi artikkeli, miten joku "koulutettu?" ihminen voi kirjoittaa tuolla tyylillä? siis ei mitä muuta kertoo, ku miten mitätön tää ihminen on, miksi sitten haastatella? voi hyvänen aika..Jasmin on todella kaunis NUORI tyttö, ja näyttää siltä että te olette vain kateellinen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jasminpano

17.7.2012 14:20

Jasmin esiintyy n 14 v
::Fucking Young - Exlusive Teens Porn Site::
7 tyttö kun selaa alaspäin...varma juttu

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi