Jenkkilässä vuodatetaan menkat poliitikkojen päälle

Uudet kuukautisalushousut ovat verinen kannanotto.

Kuva: Cute Fruit Undies

Kaikkea sitä keksitäänkin! Nyt jenkkinaisilla on mahdollisuus ilmaista mielipiteitään verisesti. Cute Fruit Undies on valmistanut alushousuja, joita voi pitää kuukautisten aikana. Voit huoletta valuttaa menkkaveret pöksyihin, joissa tiputuspaikan kohdalla on pieni poliitikon kuva. Ketä tahansa poliitikkoa ei alushousuissa nähdä - niihin on valittu ne henkilöt, jotka ovat puhuneet naisten seksuaali- ja lisääntymisoikeuksia vastaan.

Blood dumpstereina eli veriroskiksina nähdään muun muassa Donald Trump, Ted Cruz, John Kasich, Jeb Bush, Mike Huckabee ja Sarah Palin.

Alushousut on valmistettu imukykyisestä materiaalista, eikä niissä tunnu kosteutta. Alushousuja voi siis käyttää koko päivän ilman sidettä tai tamponia. Lisäksi pöksyissä on alaselän kohdalla lämmitintyyny.

"Vaikka konsepti on hauska ja siinä on paljon huumoria, itse alushousut eivät ole vitsi. Ne ovat laadukasta materiaalia, käsintehtyjä ja ne palvelevat hyvää käyttötarkoitusta" Cute Fruit Undiesin Sarah Palatnik kertoo Mashable-lehdelle.

Toimisiko samankaltainen huumori Suomessa?

Kuva: Cute Fruit Undies

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi