Jonna Nygren - Kaupungin kuuluisin tyttöystävä

Hän on entinen malli ja muotikriitikko Mr. Blackwellin mielestä Suomen tyylikkäin nainen. Hän on joutunut masennuksen takia hoitoon. Ja kyllä, hän seurustelee Ville Valon kanssa. Hyvät naiset ja herrat, Suomen tunnetuin tyttöystävä, Jonna Nygren.

Älkää kadehtiko Jonna Nygrenia. Jonna hikoilee vieläkin vuorokauden takaista ruokamyrkytystä ja miettiä kestäisikö vatsa Kabukin pieniä annoksia. Nygrenin ulkonäköä on sen sijaan lupa kadehtia. Romanttiseen farkunsiniseen mekkoon pukeutunut 27-vuotias tumma nainen näyttää juuri siltä, miten Mr. Blackwell häntä kuvaili: persoonalliselta ja über-tyylikkäältä.

Kiva että pääsit sängystä ylös. Kerro mikä ravintola saa julkiset kurat.

"En kerro, koska se on meidän kantapaikkamme. Söin etanat ja väänsin puklua koko eilisen päivän. Olin aika heikossa hapessa. X-asennossa ja kouristuksissa."

Anthony Bourdain sanoo, ettei äyriäisiä kannata tilata muulloin kuin tiistaina.

"Mielenkiintoista. Manalassa on paremmat etanat. Meidän olisi pitänyt tehdä tämä haastattelu siellä kantiksessa. Oltaisiin otettu myrkytys uusiksi."

Minun pitäisi nyt kiduttaa sua lisää, mutta en voi kiusata heikossa kunnossa olevaa ihmistä. Sori.

"Kiitos. Silmätikkuna olo on pakko ottaa huumorilla. Oltiin yhtenä iltana Villen kanssa ulkona. ‘Ne olivat molemmat hirveässä kännissä’, kuului perästä. Oltiin juotu kolme neljä tuoppia..."

Meininki on mennyt kaksinaismoralistiseksi. Enää ei saa edes dokata, huumeista puhumattakaan. Sinä et ole varsinainen ryhtiliikkeen perikuva. Hahmosi on samalla tavalla khuul kuin Kate Moss.

"Hmm. Sen poikaystävä sekoilee. Meillä sekoilen mä."

Pahin syntisi lienee se, että olet Ville Valon nainen. Ehkä sun pitäisi pokata baarista jonkun aviomies ja soittaa lehteen?

"Ha. Mä en ole salarakas, vaan julkirakas. Välillä tulee sellainen olo, että anteeksi, en ole pahuuttani kiilannut tähän väliin..."

Olin eilen Akateemisessa kirjakaupassa. Kirjain-lehden kannessa oli Arto Mellerin kasvot. Soittaako tuttua nuottia?

"Kyllä! Ville sanoi just yhtenä päivänä, että sä olet ihan kuin Melleri... Olen hippi. Superihmisyys ei sovi mulle. Paloin loppuun, kun yritin olla sellainen. Saatoin lentää aamulla Tukholmaan, palata illalla Helsinkiin ja paiskia koko yön töitä herätäkseni taas aamulla duuniin. Mua riivasi hirveä suorittamisen tarve. Mutta tuliko mulle hyvä mieli siitä, että tein duunia kuin eläin. Ei tullut. Ville oli silloin rundilla, joten tapoin myös aikaa."

On hienoa, että olet jatkanut omia töitäsi. Torissa tarjoilijana työskenteleminen on erityisen hienoa. Kertoo luonteestasi aika paljon, ettet ole missään vaiheessa jäänyt kainaloiseksi kanaseksi.

"Moni on kysynyt, miksi teen yhä duunia tarjoilijana. Miksen tekisi? Se on ihan kunniallista duunia, ja mä pidän siitä."

Jep, paskaduunia. Olen varma, että Ville on tuosta jutusta ylpeä.

"Olen nyt ollut sairaslomalla, mutta en voi ikinä jättää sitä paikkaa. Siellä on niin ihania ihmisiä."

Tori on kiva paikka, mutta savu on siellä omaa luokkaansa. Ja akustiikka.

"Tinnittää kun pääsee kotiin. Andy ja Ville eivät pysty istumaan siellä. Musiikki sattuu joitain ihmisiä niin pahasti korvaan, että... Hei tämähän on hyvää... Ai onko mulla jotain ideologisia tai muita ruokarajoitteita? Ei. Syön aika paljon kalaa. Yhtenä päivänä söin poroa. Mun on pakko syödä, että saan kiloja takaisin. Painoin pahimmillani kahdeksan kiloa vähemmän. Stressi vie ruokahalun."

Äitisi paransi sinut. Hän on vasta 43-vuotias. Ammatiltaan huumenuorten sairaanhoitaja.

"Joo. Sain itseni kuntoon hänen avullaan. Aloin syödä ja lepäsin äidin kainalossa. Kävin äidin kanssa drinkillä ja vaan lepäsin."

On onnekasta, kun on äiti kaverina. Siitä saa voimaa. Mistä olet kotoisin?

"Jyväskylästä. Äiti muutti Tampereen kautta Hyvinkäälle. Isä asuu yhä perheineen Jyväskylässä. Hiljattain tuli kymmenen vuotta täyteen siitä kun muutin Helsinkiin. Kiersin tässä välillä maailmaa. Asuin New Yorkissa ja vietin aikaa Aasiassa. Väittävät, että matkailu avartaa. No, sen se tekee."

Istumme lempiravintolassasi Kabukissa. Mikä tekee tästä paikasta rakkaan?

"Käyn täällä usein syömässä, mutta Kabukiin liittyy myös erityisiä muistoja. Tulemme joka uusi vuosi tänne syömään HIMin Tavastian keikan jälkeisenä päivänä. Kabuki on suljettu, mutta kaikki ihmiset, jotka ovat tehneet töitä bändin kanssa, kokoontuvat Kabukiin."

Pöydässä on nytkin herkullisia pieniä annoksia. Teillä oli viikonloppuna amerikkalaisia ystäviä. Toitko heidät tänne vai veitkö jonnekin muualle?

"Ankkarockiin. Olimme Hanoi Rocksin keikalla ja sunnuntaina kävimme katsomassa norjalaista Turbonegroa. Siinä on aika sekalainen seurakunta. Kaikki ovat erittäin nastoja tyyppejä, mutta keskenään aivan erilaisia persoonia. Todella hulluja, ja mahtavaa seuraa ulos lähdettäessä. Ihmiset katsovat, että mitä mitä, kun tyypit suhisevat jokainen eri suuntaan."

Tapasin viime viikolla Hanoi Rocksin Andyn Maxillissa. Tehän olette hyviä ystäviä?

"Joo. Asuin vähän aikaa Andyn ja Angelan luona."

Hoitivatko ne sua hyvin?

"Hoitivat. Ihmiset ovat ihan, että miten se on mahdollista..."

Eivät tykittäneet hepoa suoraan suoneen, ha?

"Eivät. He ovat tosi huolehtivaisia ihmisiä. Monella on tietyistä syistä johtuen ennakkoluuloja heitä kohtaan. Andy siivosi mulle huoneen keskellä yötä ja sanoi, että tässä on sulle oma huone. Ne ovat hienoja tyyppejä."

Jep. Pitää katsoa kusetus-shown taakse. Ei saa olla turhan tosikko.

"Nimenomaan. Andy vaan testaa ihmisiä. Soitellaan yhä päivittäin."

Sitä paitsi, Andy on todella hyvä kitaristi.

"Ihan mieletön. Jenkeissä asuessa oli hieno huomata, että kun kertoi olevansa Suomesta, ihmiset alkoivat sauhuta Hanoi Rocksista."

Se tyyli on taas muotia. Lahkeet ovat vaan kavenneet ja converset yleistyneet.

"Mäkin käytän pillifarkkuja. Ville vei mun jalasta yhdet. "Anna tänne, housut pois. Mä haluan noi housut", se sanoi. "Noi on niin törkeet, mä haluan laittaa pillit jalkaan." "Anna nyt jotain sitten tilalle." No mä sain kanssa pillifarkut."

Te olette ihan samannäköisiä.

"Äidit sanovat aina, että te voisitte olla molemmat mun lapsia."

Kinkya.

"Sisarukset, joo. Hmm. Ihanaa ruokaa."

Parasta tonnikalaa, mitä olen maistanut. Mistä eksoottinen ulkonäkösi on peräisin?

"Suvussamme on romaniverta, mutta mulla on oikeasti valkoinen tukka. Monet luulevat juurikasvuksi. Isälläkin on vaaleat hiukset."

Piirteesi tulevat tummaa taustaa vasten paremmin esiin.

"Niin äitikin sanoo. Ja mä viihdyn paljon paremmin tummissa hiuksissa. Mulla on tumman ihmisen mentaliteetti. Se, siis tummuus, on sisäisen muudin väri."

Olivatko amerikkalaiset ystäväsi Helsingissä ensimmäistä kertaa?

"Ei. Bam Margera oli taas käymässä. Sen veli oli keikalla. Meni aika aamutunneille asti. Ne tykkäävät Helsingistä älyttömästi. Slipknotin rumpali sanoi yrittäneensä ymmärtää suomalaista huumoria. Toi on ihan sairasta toi teidän huumori, hän sanoi. Mä en tiedä milloin sä vitsailet. Piti antaa merkki: tämä on vitsi."

Olisiko ironia vähän eurooppalaisempi laji?

"Nimenomaan. Itseironia on kumminkin ehdoton kuningaslaji. Todella tärkeä hallita."

Pystyitkö keväällä nauramaan itsellesi?

"Nauraminen on terve tapa ottaa etäisyyttä omiin ongelmiin. En muista, milloin olisin nauranut itselleni niin paljon kuin yhden viikon aikana hoidossa. Nauroin niin hysteerisesti, että se sattui vatsalihaksiin ja poskiin."

Olit myös syvästi masentunut. Silloin huumori ei tule ensimmäisenä mieleen?

"Ei todellakaan. Silloin on soitettava tutulle ihmiselle. Kun kuulee äidin tai Villen äänen sanovan rakas, uskaltaa taas hengittää."

Oletko addikti? Minä olen. Kohde vaihtelee, mutta aina on johonkin koukussa. Kun shoppingaddict-vaihe iskee, luottokortit pitää takavarikoida. Välillä on saatava aina samaa ruokaa.

"Olen selkeä addikti. Addiktio voi kohdistua mihin tahansa. Yhdessä vaiheessa söin pitkään vain vuohenjuustosalaattia. Oli pakko saada sitä joka päivä."

Oletko ihmisten suhteen addikti? Minä jään kiinni myös ihmisiin.

"Tunnistan tosta itseni täysin."

Addiktiivisesta luonteesta on toimittajan työssä hyötyä. Innostuu haastateltavista ja tavallaan rakastuu niihin? Sinäkin olet toimittaja. Palaat syyskuusta alkaen MTV: lle, vetämään Headbangers Ballia.

"Kyllä. Toimittajan työ on innostavaa. Musiikki on aina ollut iso intohimo, ja mua kiinnostaa kaikki mikä siihen liittyy. Esimerkiksi itseä vaivanneesta sanoituksesta on todella siistiä päästä kyselemään artistilta, miten se on syntynyt. On kunnia tehdä haastatteluja."

Jep, haastateltavat ovat pääsääntöisesti itseä älykkäämpiä. Aikaisemmin teit töitä Moon TV:lle?

"Joo. Tein klubimusiikista ohjelmaa. Sen nimi oli Nousu."

Nousuissa?

"Pieni sisäpiirin vitsi, ha. Nousun lisäksi teimme festariraportteja."

Nyt meni piparjuurta väärään kurkkuun. Huh mikä tuli. Tämä on todella tuoretta, vaaleanpunaista. Yhdessä vaiheessa teit aika paljon mallinduunia.

"En tee enää. En oikeastaan ikinä tykännyt siitä työstä. Sitä paitsi, alan olla liian vanha malliksi."

Analysoidessan suomalaisten naisten tyyliä Mr. Blackwell rankkasi sinut trendikkäimmäksi. Hän sanoi myös totuuden Saimi Nousiaisen "tyylistä".

"Näin sen jutun. Se oli ihan mielenkiintoinen. En mäkään sanoisi Saimia tyylikkääksi. Ai miten tyylini on kehittynyt. Ei mitenkään. Joskus joku kaveri plokkaa jostain mielestään ihan mun näköisen vaatteen. En osaa sanoa, mikä on näköiseni vaate. Rakastan kirppiksiä. Siitä tulee hyvä fiilis, kun joku toinen on saanut vaatteesta tunnelmia. Että vaatteella on oma historia. Haa. Katso. Tässä on Villen uusi tyttöystävä. Kaunis blondi. Otin kännykällä kuvan Ankkarockissa. No ei, se on Mike Monroe. Makke näyttää tosi hyvältä."

Eihän Maken silmät olleet enää kuin paistetut kananmunat?

"Ei olleet."

Mieletöntä tonnikalaa. Maista. Tähän kannattaa addiktoitua. Mitä muuten teit New Yorkissa?

"Elin ihan tavallista elämää. Tein paskaduuneja. Yksi syy lähtemiseeni oli se, että oppisin itsestäni vähän enemmän ja kasvaisin. Jokainen voi ostaa lentolipun ja lähteä."

Jep. Jonkun on tehtävä kaikkialla maailmassa paskaduunit. Olen ajatellut ryhtyä tarjoilijaksi, jos toimittajan työt loppuvat.

"Mä voin puhua sut Toriin! Torin työkaverilla oli sykemittari pari vuotta sitten kädessä. Kuuden seitsemän tunnin aikana tuli kaksi kilometriä täyteen. Eikä siinä pidetä pahemmin taukoa."

Olet vaaka. Mikä Ville on muuten horoskoopiltaan?

"Kolminkertainen skorpioni. Oma vaaka ei aina pysy ihan balanssissa. Mussa kun on mustalaisverta, Kun se kiehahtaa, niin huh."

Mikä on pahinta, mitä olet tehnyt mustalaisveren vaikutuksen alla?

"Tappelin aikoinaan poikaystäväni kanssa. Se hermostutti siihen pisteeseen asti, että tajuamatta mitä tein nappasin sakset käteen ja heitin häntä saksilla. Hän sai oven vedettyä kiinni ja sakset upposivat oveen. Haukoin henkeä. Ehdin ajatella, nyt meni vähän liian pitkälle."

FILE: Jonna Nygren

 • Ikä: 27
 • Pituus : 173 cm
 • Paino: 47 kg
 • Juoma: Roseviini
 • Auto: Taksi
 • Siviilisääty: naimaton avopuoliso

Jaa/ei/poissa

Paljastamme jonna nygrenin yhteiskunnallisen vakaumuksen.

 • Homoille adoptio-oikeus jaa
 • Ravintoloiden ovet auki aamukuuteen ei
 • Isyysloma pakolliseksi poissa
 • Äänestysikä 16 ikävuoteen ei
 • Kannabis laillistettava ei
 • Lapsen tukistus sallittava poissa
 • Suomalaismisseille sallittava silikonit jaa
 • Valtio ja kirkko erotettava jaa
 • Kuolemantuomio palautettava ei
 • Yleinen asevelvollisuus poistettava ei
 • Turkistarhaus kiellettävä poissa
 • Ravintolatupakointi vapaaksi poissa
 • Kuukautissuojat verovähennyskelpoisiksi jaa
Edellinen

184 kommenttia

Hullu74

17.8.2006 19:15

Moi Jonna,
Olet aivan ihana ja toivoisin kovasti näkeväni sinut taas Hbb:n juontajana. Se on ihan tylsä ohjelma ilman sinua.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Angelinahhhhhh

17.8.2006 21:13

Tykkäsin Jonnasta jo MoonTv aikoihin. Kivan tuntuinen on

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HanDXB

18.8.2006 00:22

Joo joku suomalainen lähti ulkomaille ja kun se tuli takas ni oli julkkis, blaah blaah... milloin tämä ¨hei mä olin ulkomailla ja nyt julkkis¨ ihailu loppuu. mä asun ulkomailla ja varmaan kun tuun suomeen niin oon julkkis, ja sitä paitsi ville valo on ruma!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nina J.

18.8.2006 11:44

Hi Jonna, lots of greetings from Germany. (Anteeksi, mutta minä en puhu somea) I like you so much and I´m always happy to see new pics of ya.
Wish you luck in your future and all projects you´ll do.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ms.NYC

18.8.2006 14:10

En vaan ymmärrä tätä Jonna-tyttöystävän ihailua ja sitä palstatilaa mitä hän suomalaisessa mediassa saa. Hänellä ei ole ollut muuta kerrottavaa kuin, että on romanisukuinen, temperamenttinen, asunut ulkomailla ja kärsinyt psyykkisistä ongelmista. Nämä jutut kerrataan monesti. Riittääkö kaunis ulkokuori todellakin tämän luokan hypetykseen, johon monet lehdet ovat sortuneet? Kertokaapas joskus muistakin tyttö- ja poikaystävistä yhtä "tärkeitä" ja "mielenkiintoisia" yksityiskohtia...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ElenaN

18.8.2006 14:13

You beg for attention but you are a nobody. That's why you're runnig to the press all the time.
Attention, attention , attention!!!!!!
People know you just because of Ville. Without him you are NOTHING. AND YOU KNOW THAT!!!!!
You are nothing special

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Eräs lehden lukija

18.8.2006 15:49

En ymmärrä miksi kukaan haluaisi tulla tunnetuksi kenenkään tyttöystävänä, Jonnalle tämä kuitenkin tuntuu sopivan. Hyvin bändärimäistä toimintaa, tietäen että noiden rokkarien kanssa on tainnut tulla heilasteltua aikaisemminkin... Mukavaa kuitenkin, että yhä käyt töissä jossain, ihmisellä tuleekin olla oma ammatti kykyjensä mukaan, vaikka se sitten olisi ns. paskaduunia. Kaikki työ on arvokasta. Hyvää ja raittiimpaa jatkoa sinne...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toinen lehden lukija

18.8.2006 16:19

Mutta eihän Jonna ole tunnettu pelkästään jonkun tyttöystävänä. Lehdethän sitä paljon toitottaa, mutta fakta on että hän on myös tunnettu tv-töistä (kissat, nousu, festarikoosteet, sessions, headbangers ball). Rennon olonen ja nätti!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Crimson Regret

18.8.2006 21:13

I have a few words for you Jonna Nygren.
For one I think it is a disgrace that magazines pay so much attention to you. I don't know if you are really going to read this but hopefully City magazine will do one thing right. I know you speak English so read on.
If you really want people to respect you I suggest you quit doing interviews where you speak about Ville Valo. I for one am sick of it, Finns are sick of it, as well as many people around the world. You are famous now because you are Ville Valo's girlfriend. You will live and die with that title. As a woman I would not be proud to be known simply as a rockstar's girlfriend. I would loath it. I hope you would too but I really doubt that seeing that EVERY interview you do you talk about Ville Valo.

At best you were known as a party girl who fucked rockstars. Lets be honest here okay? For once you think you could be honest?

There's a reason why you were voted many times as the most hated Finnish person and it's not because you date Ville Valo. It's because people see what you REALLY are about and it's not love baby. It's called careerism.

Get with the program lady and stop talking about your life with Ville. People are sick and tired of it. I don't know how you wake up in the morning and look at yourself in the mirror to be honest. The fact that you just can't say "No" to interviews and photoshoots really tells what kind of person you are. Step above ANYONE in order to be famous. I'm pretty sure you know deep inside that people are interviewing you because your Ville's girlfriend. How pathetic that you have no problem with that. You're a sorry excuse for a woman.
That's all I have to say.

-Crimson Regret

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Crimson Regret

18.8.2006 21:19

I would also like to add more to Jonna since It had to cut off half my post.

You are not an actress. You are not a singer. You are not a writer. What the fuck are you doing all these interviews for? Yes you did Moon TV YEARS ago but lets remember that MOON TV was a small shannel therefore not many saw Kissat. You were never all over the press or magazines back then as you are now. You now host MTV and did Sessions (Have you thanked Ville for those jobs yet? because everyone knows you got those new TV jobs because of Ville Valo) but at least if you hosted your shows and promoted them WITHOUT talking about Ville...maybe...just maybe...more people would like you. Unfortunately people don't and it's not because your with Ville. It's because you can't shut up. Everyone adored Susanna because of her silence. Everyone adores Manna because she doesn't do interviews talking about Linde same as everyone respects Mige's and Burton's wife because they don't whore themselves to the press. You on the other hand use Ville Valo's name and image to forward your OWN career. You love doing pointless interviews. You love seeing your face in magazines. This isn't a personal opinion of my own. Go to any Finnish Message board or English one and you can read and see that my points parallel to others thoughts too. I'm sorry you had to go to rehab but you know what? Tough shit. There are more important people out there like Angelina Jolie or Shakira making a difference in this fucked up world. I don't see you going to Nepal helping those kids you said in one interview you wanted to do? Remember that? Angelina Jolie puts her money where her mouth is same as Shakira and Bono of U2. Maybe I would respect you more if you did talks in schools about the dangers of drugs or something in that area. Maybe speak of annorexia since it's obvious you are one. Years ago you looked great and had a great body. Now you look like a skelton. And don't blame "stress" for that. Try going to school and working in order to feed your kids. How hard can it be hosting music videos, doing a photoshoot and working in a resturant? If that is stressful then I recommend that you don't even bother having children seeing that you go "nuts" just for having the task of doing MTV, modeling and your resturant "work".

I think that's all for now.

-Crimson Regret

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sandy*

18.8.2006 21:31

I agree with Crimson Regret. You are a big freak show.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

+ O P H E L I A +

18.8.2006 23:26

I really have to agree with crimson_regret. She said everything I felt. Honestly Jonna you really need to stop talking about Ville. At times I feel that you do it on purpose to be boastful. Finns don't really like you neighter do Germans, Swede's, Spainard's or American's and although they are all fans of Ville still that mean's something. Everyone knows why mags interview you. Everyone knows Jonna. I did heard you were on moon tv and stuff but it doesn't answer the fact as to why you were off tv for many years and never bothered to be on tv again until after you started dating ville all of a sudden it's like magic that you didn't just get 1 tv job but 2 like mtv's head banger's ball. It's bad to judge people I know but I feel you look for it since you earned it by being so public about Ville. Then you wonder why people dislike you. I admire Ville's ex susanna because she never sold Ville out. You do that each time you do an interview. Ever heard of 'no comment'?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Secret Sam

19.8.2006 00:55

Hi Jonna,

I can't read the Finnish statements, but the ones in English are extremely rude. What's to say...jealousy runs rampant in the world. Don't listen to all of the useless ramblings of silly 16 year old girls.

Take care of yourself. Take care of Ville. Enjoy the summer! :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Emma-v

19.8.2006 01:04

Poor Jonna!
It's obvious that you are doing something wrong woman!!!I've been on many sites not only related to HIM but also magazines, 90% of people who are leaving comments think negative about you.Some of people who didn't have any opinion have started to dislike you and I'm among them. That's what happens whan media brings bad publicity and what it does to people when they want to be exposed like you do. This all thing is going on because of your misrepresented interviews, miserable behaviour and desperate need for attention. Don't you know that ignoring the media is the only right choice in your case!?! Anyway now it's too late, you shuld have done it years ago, people would have respect you more and maybe press would be even more interested in you 'cause you would have become mysterious one! That is what you want only you are impatient and too selfish so you rush things and spoil everything.
Don't think that you are most disliked person because of female HIMfans being jealous 'cause you are Ville's girlfriend! Wake up from that dream!!!
Most of the fans who are following HIM from the start are grown-ups and it would be shollow to think that teenagers are stupid, it's most likely that they want to see their beloved singer and idol happy not used by some anonymus/egoistic/selfdestructive woman (which you are) for her own promotion.
You have said so many lies and did so many things wrong! Girl, try to find your own good words,your own style, opinion, way of life!Stop copying, stop pretending and stop lying not just to others but to yourself!
Think about the rehab. Was it waste of money? Are you still following doctors orders?(I don't think so)
After rehab and struggle people become stronger, independent, more grateful, what have you become!?! Nothing, you haven't changed, it seems that the most important for you is to be in magazines even thouhg you have nothing to say, nothing to prove at all just show people how lame person you are.
As Crimson said after you do some volunteer work for people who realy need help(not fake like you) or doing anything useful then come to media and talk about that not just I/me/myfelf of Ville!

*PEACE*

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Synopen

19.8.2006 01:12

screw you jonna!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

destiny 666

19.8.2006 01:52

I agee the last statements, that I think for a long time! It's so true, you're a a big fraek, you're not special solely because you the girlfrind of a rockstar.
A lot of peoples are very pissed of you and your behavior. Stop to talking your relationship to Ville. Ville has never sad about his private life, befor you came and this was his right. Szusanna was the a god girlfrind, she wasn't obtrusively like you.
Villes situation is very bad (he has a big problem with alcohl-every HIM-Fan know it), the last pics are very horrible and you're not innocent about his problem!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Amierra

19.8.2006 09:02

Jonna Nygren,

Thank you for that fascinating, indepth interview.I think its so wonderful that you court the media in the way you do.Its immensly important to the popularity of the magazines and because of the type of journalism represented in your article,the media can be kept as idiot friendly as it is today.
Great job and keep up the good work.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Beautiful Monster

19.8.2006 09:42

You should read about yourself here http://comments.fotki.com/Jonnaluvv/ if you still haven`t seen this site, you may discover very interesting things
And remember the lines from Billy Jean:
'Billy Jean is not my lover
She is the girl who claims I am the one'
You should really think over your relationship with Ville,ask yourself 'Does he really love me?' and 'Do I really love him?' 'Or maybe we are just two selfish lonely people who are desperately trying to get happiness from one another and all our attempts just end in nothing?'
And one more thing - don`t sound so desperately pathetic in your interview...what are you trying to proove? You want to be a Ville`s Princess so much...what for? Sometimes I really feel sorry for you, you don`t seem content with yourself, a person who is really in love doesn`t act this way.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Miuh

19.8.2006 10:11

Mielestäni hyvä haastattelu kiinnostavasta henkilöstä. En ymmärrä miten joillakin ihmisillä riittää energiaa vihata jotain, jota ne ei henkilökohtaisesti tunne? Jos saa noin paljon negatiivista palautetta kaikenlaisilta "valopäiltä" voi ajatella että on ehkä tehnyt jotain oikein... ;o)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jenny_616

19.8.2006 13:06

Dear Jonna,

I can only feel sorry for you after reading all the comments. All I can say is that you've brought this upon yourself.

No one has a problem with Manna, with Vedrana, or with Burton's wife. On the contrary, all you hear about them are praises. The problem with you has been that you've been too public about the relationship. There is only a very small percentage of the HIM fanbase that likes you after reading and hearing about the way you've acted in public towards Ville or just your personality or behavior in general. I'm not talking about soley what the media has to say, but about how normal fans have been witness of your temper, and of your clingy behavior towards Ville.

You've turned the relationship in the eyes of the fans into another Kate Moss/Pete Doherty situation. Constantly there are comments about how Ville just looks like plain crap when he's with you. How he always seems to be more drunk and the concerts shitty. I know that it's ridiculous to put the blame all on you, but what are you going to tell the hardcore fans that have been HIM's fans for ten years? They constantly comment on how when he was with Susanna, everything seemed to be better. Ville was always in a better mood, the music was better, concerts were better....

There's a saying in Mexico that roughly translated says: "in closed mouths, flies don't enter." Think about it for a minute. Maybe you need to keep your mouth shut more often if you're one of those people that don't think before saying something.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Princessssss

19.8.2006 13:38

For Elena N. and Crimson Regret and other Jonna haters: Are you sure that it´s not Ville who wants Jonna to be in headlines and be a model or Headbanger´s? It´s stupid to demand Jonna
to be like some holy Mary if his Man is what he is. I think you just can´t compare the situation of Manna´s or other HIM-girlfrieds to Jonna´s because Ville is the Frontman and Jonna has her own career in media. This has nothing to do with my opinion about Jonna but I want you to think of your ancient demand for a woman how she should behave and even accuse Jonna for Ville´s broblems. I´m also the fan of Him but I think I am not putting Ville in God´s position like your are doing. In my opinion Jonna must be quite interesting person even smart to be where she is right now. God luck! I´m not giving any advices.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Beautiful Monster

19.8.2006 14:10

Even if Ville wants her to do it, she can say 'no', is she a slave of him or what? We are not discussing Ville here because it`s another long story to talk about but not this time. Just understand that a mature person who is in love would NEVER do such interview. Capacity to love is a sign of maturity, all I see is a woman who is still a child who wants everybody to love her and gets very irritated when she doesn`t get what she wants.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Renette

19.8.2006 14:35

Ville smart enough to be able to use enough forthought to see that the shallow nature of these interviews relects badly back onto him by nature of the association with her.Nobody would getting any payoff here, only damage control to do and a huge amount of embarrasment.So,I seriously doubt Ville has a say either way and couldn't stop it even if he wanted to.
The true tragedy here, is that this woman is given a forum from which to waste peoples time and money having to read this drivel by this self consumed half witted imbecile.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

~*~Rina~*~

19.8.2006 14:44

Some people like her, some people dislike her. Where is the problem? That's life.
Human beings form their own opinion of something or someone.
Jonna made a lot of mistakes and i can`t understand why someone can trust her again after she lied to this person so many times.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

twigg

19.8.2006 14:58

hey Jonna,
finally i have some chance to say you what i really think....you r just nuts.....and you know what? why are you trying to "play" a role as a big ROCK girl?...you r not...we are all HIM fans here and we see/read/ what r you doing with Ville...and i just hope that he will wake up soon from this nightmare cos personally i think the worst thing that happened to him was to meet you! i've been HIM fan since 1998 and HIM is not your band....you dont own Ville, so stop it. ask yourself why all of the HIM fans hate you so much? Jealousy??? haha...not at all lady...you r just a walking skeleton,anorectic, nuts and ambitious crack junky/groupie......:/ all the attention you has it's cos of Ville. he is not a stupid man and i hope he'll dump you over again for his good. at first i was your big fan, i was like wow...you r really great...but after what i've heard you've called US - HIM fans as STUPID.....LADY WAKE UP! why do you bite the hand that feeds you? you've offened many of us.oh gosh and that thing with rehab, i was at rehab too and i am happy i am over the drug shit, but you did just spoke to the press and you thought we will all be sorry of you? EAT WHAT YOU'VE MADE!it's all your rubbish! in my whole fucking life i never saw such a "wicked-skanky press hoe" like you.......i agree with Crimson Regret in all! ;) i dont wish you anything bad, just dissapear....LMAO.....there is already discussion among us HIM fans to make an anti Jonna web.....dont hurt Ville anymore and just shut the f*ck up! i am 5 years younger than you, but i think i am more grown.....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

357867

19.8.2006 15:41

An anti-Jonna webpage? You are crazy! I doubt that you are more mature than Jonna!

Let the girl alone!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

twigg

19.8.2006 16:06

i didnt said i am gonna make that web page, the last thing i want is to waste my time by making page of this hoe.....and if you r jonna fan then poor you.....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hilda Corell

19.8.2006 16:18

Moi Jonna!
*LoL* A lot of rude people here!
I'm glad Ville and you are back together! :D
I saw you in Seinajöki railway station & in Provinssirock backstage bar , We talk for a bit, we took a photo and you where so nice! I don't know whats wrong with the people. I think you must be tired of people asking you about Ville... sometimes they forget that media its also asking you everytime about your relationship, its normal that you speak about that!
Well don't care too much about 15 year old girls trying to know how its your life with Ville!!
Take care both Ville and you!
***

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Renette

19.8.2006 16:19

I hardly think that twiggs remarks or maturity level are comparable to the incomprehensible and ignorant attitude Jonna has displayed toward the fans of HIM. Calling a giant mass group of people 'stupid' who are the financial providers of her lifestyle and self imposed pedestal she assumes entitlment to, was a verbally petulent act befitting to a dillitante brat with a superiority complex and not to mention not a very wise thing to say, seeing as how it can ruin a reputation and be an embarrassment to the person you claim to love.
Not comparable.At all.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

EeviSuvi

19.8.2006 16:37

Seurustelu on tarpeeksi vaikeaa ilman kaikkia ulkoisia paineita joita ilmiselvästi kohdistuu sinun ja Ville Valon suhteeseen. Onnittelut siitä, että kaikesta huolimatta saatte suhteen toimimaan.
En ole aikaisemmin oikeastaan kuullutkaan sinusta mutta jutun perusteella vaikutat sympaattiselta. Älä anna negatiivisen ja kateellisen palautteen masentaa itseäsi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jillian

19.8.2006 16:58

For the record here,I do not think there should be an anti-Jonna website.That is wasting time and does not serve much of a purpose.
However I do think it was highly innapropriate and counterproductive to call HIM fans "stupid" and I do think a written, public apology should be absolutely demanded and HIM fans, as a group, should make it known their absolute refusal to tolerate such actions from any associates of HIM or their friends.Other social groups do not tolerate this behavior and this should be no different.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

toeevisuvi

19.8.2006 17:16

don't think there's any need to worry about Jonna getting depressed now - she probably enjoys all the attention

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hfaw

19.8.2006 17:20

Some people love negative attention because its the only kind they can get.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

loveyou

20.8.2006 04:08

When did Jonna call American Him fans stupid? Could someone direct me to that interview?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Aasidonkey

20.8.2006 08:29

Noi englannin kieliset kommentit on järkyttävän huvittavia. Miten voi vihata jotain tuntematonta noin paljon? Voi Jonna raukka, toivottavasti ei ota noita kommentteja henkilökohtaisesti,
eihän nuo ulkomaalaiset postittajat ole edes nähteen mitään hänen tv-töistä?!?
Kissat oli mahtava show

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Giahhh-

20.8.2006 09:50

Moiiii,Jonna!!Oli kiva kuulla susta taas vähä enemmän,toivottavasti voit hyvin ja superrockkyy syksyä!!:>

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Còanna

20.8.2006 13:27

Oletko hukannut oman persoonasi? Puhut samoja juttuja kuin Ville? Ja poseeraat kuin Ville? Luuletko että se tykkää susta enemmän jos matkit sitä? Lahjakkuus ei valitettavasti tartu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

losti

20.8.2006 15:12

at first, i agree with Ophelia and Crimson Regret in all points!!
no-one knew her, no-one was interessting in her before she dated Ville. she was a lil tv host, nothing more. with Villes help she got the sessions tv job. lost it because of low tv-quotes. can't understand what Ville find attractive in her. she's too thin, no character, no intellect, no ass, no tits, stupid brain, nothing.she only had lil jobs all the time, nothing special.she's the worst thing what ever could happen to Ville. she's known as a bitch jumpes from one rockstar bed to the next to get help for the next job.how embarrassing must it be for Ville, she's been fucked by many rockstar friends of him already.what can a man find exciting on to fuck a girl with a figure like a 10 years old girl? she makes Ville sick, never he was happy with her. in her interviews she made a foll out of him. she treated him like a piece of shit, the eardrum thing, her bad behaviour to female HIM fans after gig backstage.the incident with Villes neighbour, it was her fault, because she uses drugs indeed. she got on Villes nerves when he was on tour via cell phone. could add more in this list.we all were so happy to hear about the break at the end of march.but this bitch stalked Ville at provisi to get him back with the help of press. maybe she needed him to pay her rehab bill.oh Ville, how blind u are. u deserve the most beautiful woman, but u took the worst girl finland offers.instead that she supports u, respects u, loves u, she leads u into more alc and crap. since he is together with her again, he fucked up gigs, looks like shit.is drunken all the time. Thank u Jonna, u'll be the death of Ville and his band.
then the next rockstar is waiting on your list, right?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

losti

20.8.2006 15:18

and i wanna add this,
i'm not a stupid lil Ville fan, I'm older than your mother.
and i not jealous u because u're his gf. my wish is, that Ville will find a nice girl who makes him happy, and gives him all he need.
he's a wonderful human, de deserve that.

but this woman u aren't.u lead him to hell. maybe u should were a banner with u "look at me, I'm Villes gf"

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Brtus

20.8.2006 16:38

En tiennytkään, että Minttu sekä Ville ovat palanneet yhteen...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kate Moss

20.8.2006 17:51

Kaikissa haastatteluissasi tulee esiin aina samat asiat: kuinka rankkaa elämäsi on ollut ja kuinka kova olet tekemään töitä ja kuinka ihmiset ovat sinua kohtaan kateellisia. Lisäksi olet kova ryyppäämään ja addiktoitunut ihminen. Eipä tuollaisesta elämästä voi kukaan täysjärkinen ihminen olla kateellinen. Jos olet itseesi ja elämääsi tyytyväinen niin eihän siinä mitään, mutta älä jaksa syyttää olosuhteita omista hankaluuksistasi. Olet niihin itse syypää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sarah Jessica Parker

21.8.2006 11:10

Ihan kiva haastattelu. Mun mielestä toi kuva, joka jonkun mielestä oli 'omg villen matkimista', oli enemmänkin huumorilla tehty.
Minä en todellakaan ole mikään HIM fani,
ja mielestäni Jonna vaikuttaa paljon enemmän oikealta persoonalta, ja ville on se joka esittää olevansa jotain muuta kuin on.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JägermeisterBFF

21.8.2006 14:46

Ovatko noi englanninkieliset postittajat tosissaan?
Psykedeelinen kokemus lukea noita 'terveisiä'.
En tiennykkään että tuollaisia ihmisiä on olemassa.
Eivät kyllä vaikuta noi HIMin fanit erityisen älykkäiltä. Jos Ville nyt on niiiiiin jumalainen
niin eikö hänen valintojaan pitäisi kunnioittaa?
Tuntuu ihan pahalta Jonnan puolesta että tollasta vihaa vetää puoleensa, ei varmaan ole helppoa.
Mutta ehkei hänen ei kannattaisi puhua paljoa Villestä, ei se ainakaan minua kiinnosta :/
Taitaa olla enemmän haittaa kun hyötyä tästä suhteesta Jonnalle. Olen tykännyt kaikista ohjelmista jossa Jonna on ollut, Kissoista ja Sessionsista varsinkin. Ja festarikoosteista!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

abubaba

21.8.2006 14:49

Vihastuttaa noi kommentit joissa sanotaan että villen ansiosta jonnalla on tvtyötä. Mitä vittua,
eihän se niin toimi. Ja ihan niinkun jotain MTVn ohjelma päällikköä kiinnostaa joku wille walo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

fättiishittii

21.8.2006 15:52

GOD, mä en kerta kaikkiaan kestä tota sievistelevää ja mielistelevää Rinteen akkaa, hankkiutukaa eroon siitä vihdoin ja viimein. Nyt on ilmeisesti tarvis päästä rokkipiireihin tyttöystävää mielistelemällä. Toimittaja, jolla ei ole katu-uskottavuutta millin vertaa. Lässyn lässyn, menis naistenlehteen duuniin.
Jonn on cool, mutta narkki mikä narkki, turha sitä on yrittää seivailla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kehtaa

21.8.2006 20:43

I honestly couldn't care less about who you're sleeping with right now, because you're a nobody and Ville Valo is a musician - he's not God. People need to get over themselves. I respect the man for his talent, and he's always been courteous when I've spoken to him.

Which is more than I can say for you. I've seen you numerous times in Helsinki and I can't say you've ever been anything but rude and inconsiderate to myself and other people.

These comments from people are negative, they're rude, they could have been worded better yes, and maybe some of them ARE from 16 year old HIM fans who hate you for having something they want but I'm sure there are people like me who truly don't understand just what you did to deserve all of this press, and what gives you the right to treat other completely normal people with no respect.

Grow up. Get some help. Find yourself. It's apparant to me and alot of other people that you are unhealthy and you need some sort of medical attention. Drinking, drugs, weight loss, etc etc.

It's not rock'n'roll, it's just plain stupid.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

annabella from Denmark

21.8.2006 21:23

Jonna I saw you as Tuska a few weeks ago. I remember seeing you throw coffee at the person making the orders for the customers. The coffee actually landed on some people I saw too.

my question is why did you do that?

good luck :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jaahajaaha

21.8.2006 23:24

Kylläpä Jonna saa ihmisten veret kiehumaan.
En usko että kukaan city lehden haastateltu on ennen saanut tälläisen määrän 'terveisiä'.
Näköjään tyttö on tehnyt jotain oikein.
Ja en ymmärrä miksei hän voisi tehdä haastatteluja lehtiin, kyllähän muutkin tv juontajat tekee.
Ihan ansaittua palstatilaa.
Mulla ei oli mitään Jonnaa vastaan, ja mitä minä olen kuullut niin on ystävällinen ja iloinen ihminen. Voisi kyllä puhua vähemmän Villestä,
ketään ei kiinnosta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Loviisa84

22.8.2006 06:07

Jonna,
I have a question for you. Why in every interview do you have to talk about Ville Valo? Why do you have to mention his name atleast once? It seems so obvious to everyone that you are using him to forward your career. That is why everyone dislikes you.

Take some advice from me, learn to say 'No comment'. Learn to talk about other things than Ville (even though your entire career and image depends on him). Don't repeatedly say how "Ville loves me soooo much" because we can see that you are only desperate and try to convince yourself. I think it will do you alot of good.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jack-72

22.8.2006 06:12

Tehdäänhän lehdissä juttuja paljon kaiken maailman miss-pinacoladoistakin, miksei sitten ihanaisesta ja särmää omaavasta Jonnasta? Kateellisten akkojen panettelua nuo muut kommentit.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

?????&%/%¤(

22.8.2006 09:13

No kaikkihan sen tietää ettei him fanit ole sieltä älykkäimmästä päästä. Toivottavasti Jonna ei ota tätä vihaa henkilökohtaisesti, kateutta se kai vaan on. Fanitytöt ovat irstasta porukkaa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tarynn

22.8.2006 11:02

Jonna,

Why do think people should read these interviews you do? Is it because you are trying to promote your tv show and are trying to help build an interest for that? If so, then why aren't the questions musically based? If you have vast opinions on music and its current direction, an interview would be the perfect opportunity to discuss those things relevant to HBB.

Another thing,how are questions of a personal nature of any interest to the magazine readers or helpful to them in any way? Knowing that your hair is blonde naturally is not an enhancment to the life of readers, so why is that supposed to be interesting? Do you have any particular humanitarian mission in life whatsoever?

Also, what is the relevance of Ville Valo's name being brought up in your interviews? Since his career is separate from yours and his readers are in a different arena of interest not connected to the world of tv or modeling and they are not interested in tv or modeling,what is the relevance to his name being mentioned in one of your interviews?-unless the purpose is to air his private affairs all over the media to help kill his popularity.

There is a word called Integrity, I think you should learn the meaning of.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kevättalvi

22.8.2006 12:09

ei herranjumala jättäkää jonna rauhaan.
Hän vaan puhuu omasta elämästään, ja ville nyt vaan sattuu kuulumaan siihen. Hänellä on kaikki oikeudet puhua yksityiselämästään, niinkuin on myös Villellä, joka myös puhuu julkisuudessa Jonnasta!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

*Belinda*

22.8.2006 13:01

oh my god. This " All 16 year old girls are stupid" thing is so rediculous. Not all 16 year old girls are the same. people are different in many ways and a women of 27 years could also be stubid and childish.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Simpsura

22.8.2006 21:09

Niinpä, narkkari ja pyrkyri. Jaksaa kyllä ihmetellä mitä helvettiä siitä jaksetaan juttuja tehä. Kuka tollasta tyyppiä yleensä arvostaa? Luulin aiemmin et Villel ois jotain järkee päässä ollu mut ei näköjään...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Aileen

22.8.2006 22:07

I do have to ask the same as the people above who I agree with. Why does she do pointless interviews for? To talk about Ville for what? get more famous?

Answer that please.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Willy666

23.8.2006 00:38

Mulla ei ole itseasiassa Jonnaa sinua vastaan mitään, enkä ajattele sinusta pahaa enkä halua pahaa...mutta kukaan itseään kunnioittava nainen ei anna tällaisia haastatteluja tai muitakaan kummallisia haastatteluja, joita olen sinusta Jonna nähnyt, jos poikaystävänä on maailman miljoonien naisten suuri päiväuni, rahasampoja pyryttävä Ville Valo....Kyllä siinä valitettavasti itsensä esiintuominen Valon Varjolla nyt paistaa todella
rankasti, valitettavasti.
En tiedä saatko paikattua enää asemaasi, vaikka rehellisesti sitä sinulle toivon, mutta katso ympärillesi...katso miten yleensä rokkarivaimot käyttäytyvät..ota oppia jne. kasva!
Olen seurannut erästä asiaa siitä asti kun olet ollut Villen kanssa, Ville ei koskaan mainitse sinusta mitään (ei negatiivista ei positiivista) ja tiedän, että hän tekee sen ainoastaan siksi, että rakastaa ja suojelee sinua.
Miksi sinä pilaat kaiken..jopa Villen elämän näillä jutuilla. Ville kärsii sinun takiasi kaikesta, ymmärrätkö?
...häntä painostetaan joka suunnalta...sano Ville sano...kerro ville...miksi Jonna sitä..miksi tätä...siis se satuttaa varmasti Villeä, joka raataa ympäri maailmaa Himinsä kanssa ja tämä "löysä hirttosolmu kaulallaan"! Eikä ne kysymykset Suomen rajaan lopu, valitettavasti:(
Ville on niin hieno ja arvostettu taiteilija ympäri maailmaa, että hänen työkykynsä voi kaatua..murtua..sortua...ja kauhein sana kuolla???, jos hänellä ei ole rauhaa omassa yksityiselämässä..ole Jonna sinä hänelle rauha, tuki ja rakas. Ville tarvitsee rakkautta ja sinun hellyyttä....vain se tapa vie teidät kahdestaan onneen, josta Ville haaveilee...oma rauha!
En arvaa enkä oleta, vaan tiedän!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

KorkkiAuki

23.8.2006 09:47

Ville on useasti puhunut myös Jonnasta....en tajua miksi heidän suhteensa pitäisi olla salaisuus josta ei puhuta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

the real lux

23.8.2006 12:09

The truth is not only the son of the soul,
but if you wound the soul sooner or later you will hurt also the body...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

RhaSeth

23.8.2006 12:23

....the truth always return....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nina J.

23.8.2006 14:42

Some arguments here are really rude, I think you all are really very jealous, thats it. And if you say no, no one will believe.
She´s definitely laughing when she´ll read your lines.
If she would be a so bad person as you all write here, Ville would leave her forever. He´s a wise man and knows what´s right or wrong and if SHE´s true or false.
She´s proud to be his girlfriend and wants to show it. Wouldn´t you, too?
Let her alone and give up those stupid,ridicule comments.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tarynn

23.8.2006 15:41

Oh and it would be that she wants to show him off because he's a "big celebrity" right?
Yeah. Thought so.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Geneviève

23.8.2006 18:35

Hi Jonna,

I just want to say that it's always a real pleasure to see new pictures of you and new interesting interviews. Congrats for your work on Mtv and as a model. I wish you all the best for the future. =)

(Hopefully you did not give up reading yet... so many rude comments. Funny how some people think you can't do anything by your own... but this is not the point, I do not know you and have no right to judge anything.)

Greetings from Canada
G.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ElenaN

23.8.2006 23:22

and you ( and some other people) are obvious blind

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nina J.

24.8.2006 00:05

Jonna if you read that, could you write to me an E-Mail, I have a question about your modeling. ;)
I know, silly to ask something like that here but I don´t know...maybe you do that and write to fans.
greetz from -Germany-

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mistery girl

24.8.2006 06:31

Jonna
You are a bitch

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sarah Lordes

24.8.2006 09:51

"oh please jonna, write me a e-mail. we can be friends. That's my big chance to be close to ville because i'm a bitch.bla bla bla"
Right? Nina?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hilda Corell

24.8.2006 18:05

Hei! Was wrong with the people¿¿¿ Leave Jonna alone!and Nina J. too!
LoL
Do you really think Ville is so stupid that he don't know if Jonna its good for him or not? Why people are always trying to say what he have to do¿?¿
Stop chating about that, dont you have anything more interesting in your lifes???
I REALLY hope Jonna won't reed this comments!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

bankok

24.8.2006 22:02

Hey you people! Can't you see that jonna is not stupid, she knows exactly what she's doing! The point is she is evil!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jukka Myllylän

24.8.2006 23:30

Jonna on ruma lutka

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

******

25.8.2006 02:27

If i was Ville's girlfriend your harsh comments didn't affect me...'cause i was the one that had such a fantastic guy with me...so stop telling this things to her... she is the one that sleep with him...he belongs to her...If you read that Jonna...i am right, don't I?
Take care***

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tarynn

25.8.2006 08:28

"Belongs" to her.
Of course it doesn't bother her.If I was dumb enough to think of a man as a prized possession that "belongs to me" then I wouldn't be bothered by it either.
The problem is that people are not possessions to be owned, bragged about in interviews as if some sort of a trophy as been won.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sari

25.8.2006 13:16

Mut on turhaa tai ei, mieluummin mä kuitenkin luen VAIKKA Jonnasta kuin esim Fingeroosista tai Aitolehdestä. Kukaan ei voi väittää etteikö kyseisessä neidossa olis enemmän tyyliä (ainakin ulkoisesti) kuin suurinpiirtein koko maamme kansassa yhteensä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nina J.

26.8.2006 21:57

Jonna don´t care! We real fans love ya. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kate25

26.8.2006 23:11

Niin, aineitahan se käyttää ja kyllä sen pienen piirin näkee, ketkä sitä suomessa tekee. Kuvottavaa. Sitäpaitsi miksi toimittajankin täytyi lähteä juttuun mukaan ja vihjailla kananmunista ja addiktiostaan? Naurettavaa. Ei käy kateeksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Iness

27.8.2006 00:01

yeeeees, we real stupid and not very bright fan's love you *rofl* Go to hell bitch. By te way, Nina is a lesbian

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kirjallisuusihminen

27.8.2006 06:32

Toimittaja Jaana Rinne teki aikoinaan hauskoja sanoituksia Clifters-yhtyeelle. Ehkäpä olisi kannattanut jäädä biisinikkariksi, sillä toimittajan pitää tarkistaa juttunsa tarkemmin:
Kirjain-lehden kannessa ei muuten ole Arto Melleri vaan John Irving. Olisi luullut, että edes toimituspäällikkö olisi tämän mokan oikaissut.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

****

27.8.2006 09:20

Its good that she doesn't care. In Jonna's case people will always hang themselves when they give themselves enough rope.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nina J.

27.8.2006 12:00

Am I a Lesbian cause I like Jonna so much? What bullshit!!!!
I´m really pissed off cause of you Antis.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Iness

27.8.2006 12:18

oh come on. Don't you remember? you told some people that you're so in love with Jonna and you wish that she will leave ville. Outing yourselfe

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

fättiishittii

28.8.2006 09:41

Jaana Rinteen Glifters sanoitukset olivat järkyttävää paskaa alusta loppuun. Silkkää kärsimystä, jolla suomalaisia kidutettiin aivan liikaa. "Beibi ostetaan sänky, hei", Need I say no more.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nina J.

29.8.2006 12:22

Hey girl, thats the biggest shit I´ve ever heard.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Iness

29.8.2006 15:06

Liar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nina J.

30.8.2006 18:43

*roll eyes*
I hope Jonna will never read that shit some people are writing here...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

destiny666

30.8.2006 22:31

I hope she'll read this "shit".....it's the truth!
Jonna is a bitch and you little girl can't change it!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lotus29

30.8.2006 23:20

Aivan turhanpäiväinen artikkeli. Ketä kiinnostaa jonkun nobodyn ruokamyrkytykset? Surkeasti kirjoitettu, mutta tyhjästähän on paha nyhjäistä. Suomessa on varmasti oikeasti mielenkiintoisiakin ihmisiä, jotka ovat tehneet oikeasti, itse, jotain merkittävää. Ja tämäkö juttu parempi, kuin juttu salarakkaista? Kahden paskan väliltä kannattaakin ehdottomasti valita!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

zuzannna

31.8.2006 20:27

Ihan ok. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liiniishittii

31.8.2006 20:33

fättishitin kannattais mennä
ampuun rinne.

ja panna se ku klux klan pipo
päähän jota se käyttää sitä
dissatessaan. siis naamio, ha.

postailee katu-uskottavuudesta nimimerkillä. jeesus mikä paskahousu. rinne sentään kirjoittaa oman nimensä juttujensa perään.

vittu ku näkis fättishitin ja näiden muiden sankareiden naaman.
oikeen naurattaa miten kateellisia jotkut ovat.

haha haa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

runkkukerho

31.8.2006 20:42

Mikä helevetin juorukerho

täällä kokoontuu?

Jonna Nygrenin yksityisasioita
ruoditaan " asiantuntevasti "
nimimerkin suojissa 12 " ihmisen " voimin.

Mautonta. Hävetkää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Why not

1.9.2006 10:19

Miksei Jonnan asioista saisi puhua, omista asioistaanhan se tossa artikkelissakin kertoo kaikille +Me Naiset + sun muut Annan artikkelit. Olis hiljaa sitten eikä toisi omia asioitaan julkisuuteen jollei halua että sen asioista ja haastatteluista puhutaan tai häntä kommentoidaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

........

1.9.2006 14:56

...........................

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

!`!!

1.9.2006 16:39

vitsi kun himillä on outoja faneja

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

***

1.9.2006 17:50

Look on the brightside.There's a 99% chance the girlfriend after Jonna won't be this whorish.There's wisdom with age as they say.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hoh-hoijaa!

1.9.2006 19:58

Haukotuttaa, ja kovasti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hoh-hoijaa!

1.9.2006 19:58

Haukotuttaa, ja kovasti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

N:N Susanna

2.9.2006 17:17

Ville on muuttunut todella paljon ihmisenä tai hän pelkää todella paljon yksinäisyyttä, kun on eksynyt yhteen tällaisen "pahiksen" kanssa. Toisaalta on kai helppo ottaa vierelle tuollainen joka on jo pilannut itse oman elämänsä, niin eipä ainakaan voida villee siitä syyttää....
Jonnalle: Aiemmissa haastatteluissa olet kieltänyt, että olisit ollut hoidossa huumeiden käytön vuoksi ja nyt kuitenkin vertaat itse itseäsi Kate Mossin heroinisti poikaystävään, joka on spruutaillut verisillä huumeneuloilla päin toimittajia, HHmmm?
Vertaat itseäsi Melleriin: luuletko että pelkkä sekoilu tekee susta taiteilijan? Tai että susta tulee syvällinen/ taiteellinen/ lahjakas kun seurustelet Valon kanssa? Taidat olla tosi hukassa.
Kerroit että sulla on tummat hiukset,koska se kuvastaa sun synkkää luonnetta; mutta suthan on aina tunnettu bilettäjänä ja siksihän sait Paparazzilta potkutkin silloin aikoinaan.
Toivottavasti Ville löytää vielä jonkun "tavallisen" tytön rakkaakseen, ettei tarvitse tyytyä rokkareiden muiden jämiin.
ps: Sykemittari EI kerro käveltyjä kilometrejä ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hem2

3.9.2006 19:00

Jonna ohitti MoonTV aikansa mielenkiintoisesti.. että teki nousua ja festariraportteja. Kyllä. Mutta myös rääväsuista ohjelmaa "Kissat" kahden muun naisen kanssa. Kiersivät eri baareja ja puhuivat seksistä. Ohjelma ei ole ehkä paras mahdollinen ansioluettelomerkintä..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

emo

4.9.2006 13:46

on mittareita jotka mittaa sekä sykkeen että kilometrit :p
Koska Jonna palaa HBB, artikkelissa sanotiin että tässä kuussa, muttei ollut ainaaan eilisessä ohjelmassa

p.s. sanoisin tässä vielä että mulla ei ole mitään jonnaa vastaan ja tämä viha vaikuttaa aika ylireagoimiselta...ja turhalta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Niinpä

4.9.2006 17:04

"Torin työkaverilla oli sykemittari pari vuotta sitten kädessä. Kuuden seitsemän tunnin aikana tuli kaksi kilometriä täyteen. "

Meniköhön Jonnalla nyt vähän mittarit sekaisin... ehkä tarkoitti kuitenkin askelmittaria.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi