“Jos ei kelpaa, menkää muualle” – Vaasalaispizzeria kyseenalaistaa asiakas on aina oikeassa -ajattelun

Vaasalainen pizzagame käy kovilla kierroksilla.

Kuva: Kuvituskuva / Fotolia

Pizzeria ja pub Teheranin Facebook-tilillä ei ole ostettu ajatusta siitä, että asiakas olisi aina oikeassa.

“Mã en vittu vâlità satana tätä puhetta on paska pizza olen sanonut tuhansia kerttoja ettà ei pakko ostaa menkà vittu mualle”, kertoo Pizzera ja pub Teheranin naseva päivitys.

Tätä kirjoittaessa päivityksellä on viitisentuhatta peukkua ja lisää tulee kovaa tahtia. Keskustelu velloo kuumana ja osa porukasta pitää yrittäjän räväkkää asennetta erinomaisena markkinointina ja toiset yrityksen itsemurhana. 

Viihdelehti Stara otti yhteyttä pizzeriaan, mutta sieltä ei haluttu kommentoida asiaa. Staran yhteydenoton jälkeen yrittäjä postasi fb-päivityksen, jossa kerrottiin, kuinka joku on kopioinut hänen sivuja ja yrittää lavastaa yrittäjää.

Asian todellisesta tolasta on vaikea ottaa selvää, mutta ilmeisesti yrittäjä tarkoittaa lavastuspuheilla yksityisen profiilin nimissä tehtyjä päivityksiä keskustelun lomassa. Niissä yrittäjän nimellä varustettu profiili ylittää nekin rajat, joita pizzerian sivukaan ei kaikessa suorasukaisuudessaan ylitä. Kyseisen profiilin profiili- ja kansikuva on vaihdettu alkuperäisen päivityksen jälkeen ja profiililla on vain 16 kaveria.

Pizzeria ja pub Teheranin todellista tasoa voi arvioida sen saamien arvostelujen perusteella. Facebook-arvostelut voi ravintolan kohdalla jakaa kahteen: niihin, jotka on tehty viimeisten tuntien aikana ravintolassa vierailemattomien ihmisten toimesta ja vanhempiin, jotka on tehty ilmeisesti paikan päällä vierailleiden kokemuksen perusteella. Viime aikoina tulleita on huomattavasti enemmän ja niistä suurin osa näyttäisi olevan viiden tähden arvioita. Ihmiset tuomitsevat niissä pizzerian päivitysten kommenteissa esiintyneen rasismin, ylistävät yrittäjää rohkeudesta ja siitä, ettei hän suostu “suunsoittajien kynnysmatoksi” sekä kiittävät Facebook-sivua sen tarjoamasta viihteestä.

Aiemmin tulleet arviot puhuvat karua kieltään. Niistä suurin osa on yhden tähden arvioita.

Arvostele ravintola Eatissa

2 kommenttia

372910

7.2.2017 07:13

Miten kukaan ei tajua että nämä alkuperäiset haukkujat kommenteissa ja arvosteluissa on vaan paikallisia jonneja jotka jostain syystä haluavat kys yrittäjää kiusata ja siitä on mennyt herralla hermo. Enne heiteltii kylän kauppiasta kananmunilla ja juostiin pakoon, nyt haukutaan somessa ja annetaan huonoja arvosteluja, ajat on muuttuneet

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Taisto S

7.2.2017 13:33

Et huomionut mahdollisuutta, että asiakkaiden kritiikki laadusta olisi totta?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi