Julius Sutinen

Ouluhop.

Perhe ensin, sanoi Sutinen ja palasi Ouluun.
Perhe ensin, sanoi Sutinen ja palasi Ouluun.

Julius Sutinen järjestää I love hiphop -klubeja ja epäsäännöllisemmin muita keikkoja Oulussa.

Sanotaan, että kaikki tuntevat apinan, mutta apina ei tunne ketään.

Sinun kohdallasi tilanne on aikalailla päinvastoin. Tunnet Suomen hiphop-scenen läpikotaisin, muttet ole itse julkkis. Haluaisitko olla?

"En erityisemmin, ja juuri sen takia, että kaikki on nähty vähän liiankin läheltä. Mieluummin pysyn kulissien takana, katson kun muilla on hauskaa ja pidän hauskaa samalla itsekin. Saa nauttia viihdealan hyvistä puolista muttei tarvitse kokea julkisuuden huonoja."

Teetkö itse biisejä?

"Teen jonkin verran sanoituksia ja räppään, mutten aio julkaista mitään ennen kuin biisit kuulostaa omaan korvaan hyviltä."

Mikä on ollut onnistunein järjestämäsi keikka?

"I Love Hiphop –klubeja on ollut todella mukavia järjestää, ja myös Tivolin puolelta on annettu vapaat kädet tehdä niistä sellaisia kuin pitääkin. Jengi on viihtynyt ja jatkoa on tulossa."

Kävit Stadissa mutkan, mikä veti takaisin Ouluun?

"Helsinki on aina lähellä sydäntäni, mutta faija päätti yllättää pikkuveljellä vanhoilla päivillään. Päätin, että sillä pitää olla veli jota se näkee useammin kuin kerran vuoteen. Perhe ensin. Oulussa on kyllä muutenkin aina ollut hyvä meininki ja hyviä kavereita."

Onko Oulussa hiphop sceneä?

"Yes sir! Yllättävänkin paljon. Olen pistänyt merkille, että esimerkiksi pipefestien aikaan kaupunki on hiljaisempi ja meidän tapahtumissa on käynyt todella hyvin jengiä."

Käytätkö artistien bändäreitä?

"En! Bändärit kuuluvat siihen naiskategoriaan, joka sytyttää vähiten. Tekisi mieli lainata Iso H:ta ja todeta, ettei tietyn tyyppisistä tytöistä voi tehdä vaimoa."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi