Kahvikapseleita saa nyt myös kannabiksella höystettyinä

Lääkemarijuanaa myyvät kaupat ovat keksineet panna pilven suoraan kahvi- tai teekuppiin.

Kuva: bellopropello / Fotolia

Tiedäthän kahvikoneet, joihin syötetään kahvikapseli, ja ulos tulee täydellinen cappuccino, espresso tai kaakao? Nyt kapseleihin on keksitty lisätä marijuanaa, jotta lääkereseptin saaneet voisivat nauttia pilvensä take awayna herättämättä ansaitsematonta huomiota.

Kalifornialainen House of Jane ja Uncle Ike's Pot Shop Seattlessa ovat niiden lääkekannabismyyjien joukossa, jotka ovat panneet pilven kapseliin. K-cup -kapselit toimivat Keurig-kahvikoneissa ja niitä saa jällenmyyjästä riippuen eri vahvuuksina - kun kahvista puhutaan. Tumma tai vaalea paahto ovat jo olemassa ja frappuccinoa kehitellään.

"Kannabiskahvi kapselista on vähän kuin redbullvodka", Uncle Iken myyntipäällikkö Jennifer Lanzador kertoo. "Saan siitä energiaa, mutta silti saman rentoutuksen kuin kannabiksesta."

Kannabiskapseleita saa myös teetä varten, jos kahvi ei maistu tai kofeiinittomana, jos ei kaipaa piristystä. Syötävät ja juotavat kannabistuotteet ovat nousussa paikoissa, joissa lääkemarijuanan myynti yleistyy. Lääkekannabiksen kulutus muodossa, joka on sosiaalisesti hyväksyttävää, saa kannatusta myös käyttäjiltä. 

Lähde: Yahoo Finance

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi