Kalle Kallonen

Bilekentän taituri.

Kalle Kallonen kertoo, että äläkän nostattaneesta Blockfestistä tehdään tänä vuonna tyylikkäämpi.
Kalle Kallonen kertoo, että äläkän nostattaneesta Blockfestistä tehdään tänä vuonna tyylikkäämpi.

Tapahtumajärjestäjä Kalle Kallonen on toipunut viime vuoden Blockfestista sekä siihen liittyneestä Aamulehti- ja Jon Cederberg -kohusta hyvin.

Mitä liikkuu Kallosen kallossa parhaillaan?

"Tällä hetkellä liikkuu sellainen motivoitunut fiilis. Vähitellen alkaa olla jo kesä päässä, sillä näissä hommissa pitää miettiä puolen vuoden päässä siintäviä asioita."

Miten opinto-ohjaaja suhtautuu, kun kertoo haluavansa isona ravintolayrittäjäksi?

"Koulu ei liity näihin hommiin mitenkään. Tämä on lähtenyt liikkeelle hip hop -musiikista. Tätä alaa tuskin kukaan suosittelee koulussa, eikä tätä edes pysty opiskelemaan kunnolla missään. Tämä opitaan tekemällä ja nettiä selaamalla."

Minkä ikäisenä järjestit ensimmäiset kotibileesi?

"Ehkä 15-vuotiaana. Ei bilekulttuurissa toimiminen ollut alun perin se juttu, vaan juurikin hip hop -musiikin tuominen Tampereelle. Siitä homma sai askel kerrallaan nykymuotonsa."

Mikä on tamperelaisen bilekulttuurin suurin ongelma?

"Ei meillä ole mitään suurempia ongelmia. Tarjonta on tosi monipuolista. Toki on totta, että tapahtumia on välillä liikaa. Joka paikkaan ei riitä kävijöitä. Jos haluaa tehdä vähän pienemmälle porukalle omaa juttua, voi joutua maksamaan sen omasta pussista."

Ovatko bilekentällä toimivien välit niin kylmät kuin annetaan ymmärtää?

"Ei tosiaankaan. Nyt on leppoisinta aikaa ikinä. Joskus vuosia sitten on ollut esimerkiksi julistesotaa, mutta nyt on tosi hyvä tilanne. Me jopa pelaamme Skålin salibandyjoukkueessa."

Siirryit yhdessä Carlos Marquezin kanssa Night Groupilta Restamaxiin Ravintola.fi-konsernin puolelle. Kuinka pitkä siirtymä on metreissä?

"Eipä se kauhean pitkä matka ole. Toimistokin on toisella puolella kotia. Enemmänkin se on eräänlainen kotiinpaluu, koska aloitin alun perin Restamaxilla. Tällä hetkellä Restamaxilla on suuri into tehdä jotain uutta. Töissä olevat käyvät itse ulkona ja ovat ajan tasalla siitä, mitä biletarjonnalta vaaditaan."

Mitä työpaikan vaihdos tietää Blockfestille?

"Blockfest jatkuu entiseen malliin. Restamaxissa suhtaudutaan Blockfestiin oikein positiivisesti. Yhteistyöstä olemme puhuneet, mutta mitään varmaa ei tässä vaiheessa vielä ole."

Onko ensi kesänä luvassa uusia kohuja?

"Toivottavasti ei. Ihmisetkään eivät varmasti jaksa samanlaista. Uskon, että Aamulehtikin on varovaisempi uutisoinnin kanssa. Toki viime kesän kohusta voi ottaa oppiakin. Esimerkiksi ympäristön siisteyttä haluamme parantaa entisestään."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi